INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI - BODO/GLIMT 2-2

exclusiv // video Hadnagy încă speră să fie amânat meciul cu Poli Iași: „E ultima noastră strigare!”

Sepsi a remizat cu Bodo/Glimt, scor 2-2, în manșa tur a play-off-ului Conference League. Attila Hadnagy (42 de ani), directorul general al covăsnenilor, s-a arătat încrezător înainte de returul din Norvegia.
Sepsi a remizat cu Bodo/Glimt, scor 2-2, în manșa tur a play-off-ului Conference League. Attila Hadnagy (42 de ani), directorul general al covăsnenilor, s-a arătat încrezător înainte de returul din Norvegia.

Articol de , , - Publicat joi, 24 august 2023 22:40 / Actualizat joi, 24 august 2023 23:10

Sepsi a remizat cu Bodo/Glimt, scor 2-2, în manșa tur a play-off-ului Conference League. Attila Hadnagy (42 de ani), directorul general al covăsnenilor, s-a arătat încrezător înainte de returul din Norvegia. 

Oficialul trupei din Sfântu Gheorghe crede că Bodo/Glimt nu este o echipă de speriat, așa cum se vehicula înaintea manșei tur, iar elevii lui Liviu Ciobotariu au șansa lor la calificarea în grupele Conference League. 

De asemenea, Attila Hadnagy s-a arătat siderat de decizia LPF de a nu amâna meciul cu Poli Iași de duminică, din Superliga. Partida se va juca și la o oră neobișnuită pentru prima divizie: 13:00. 

Mihai Stoica a urmărit atent Farul - HJK și are o întrebare înaintea manșei decisive: „Contează foarte mult!”
FARUL - HJK HELSINKI 2-1
Mihai Stoica a urmărit atent Farul - HJK și are o întrebare înaintea manșei decisive: „Contează foarte mult!”

Attila Hadnagy, după Sepsi - Bodo/Glimt: „Putem câștiga, așa cum am făcut-o și cu CSKA Sofia, și cu Aktobe”

„Băieții erau temători după primul nostru gol, dar și după ce am egalat la doi. Eu zic că Bodo/Glimt nu este o echipă așa de speriat, așa cum s-a spus înainte. Este o echipă bună, dar, cum am zis, avem șansa noastră la calificare. 

Ei o să ne atace, știu că sunt favoriți. Dar putem câștiga, așa cum am făcut-o și cu CSKA Sofia, și cu Aktobe”, a declarat Attila Hadnagy, la finalul meciului. 

Attila Hadnagy, director general Sepsi: „Eu încă sper să se poată amâna meciul cu Poli Iași”

„Din păcate nu am putut amâna meciul cu Poli Iași. E ultima noastră strigare! Să ne trezim și să amânăm meciul! Am găsit un motel la Roman, la 90 de km de Iași. Să joci la unu fotbal și după să ai returul ăsta lung în Norvegia... 

Eu mai sper să se poată amâna. Nu e nicio logică în spatele deciziei LPF. E ceva rușinos să nu putem amâna un meci! Noi avem o șansă uriașă să ne calificăm în grupe! Dar să jucăm la Iași la 1 și după să avem drumul ăsta atât de lung de făcut după mi se pare ireal. 

La Iași o să luăm 4-5 juniori, dar nu mi se pare normal să nu amânăm meciurile! Cred că dacă ar fi jucat o altă echipă se putea 100%. Dar poate se trezesc unii și amână meciul”, a mai spus Hadnagy. 

Citește și: 

Budescu, sclipitor în drumul „Regelui” spre grupele Conference League » Farul revine fantastic cu HJK și e la 90 de minute de istorie

Sacrificiile făcute pentru remiza Sepsi - Bodo/Glimt: „Eu am intrat cu ruptură, am vrut să ajut!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  25 August 2023, 08:57
Postat de brentford pe 25 August 2023, 00:18

Este o bataie de joc la adresa suporterilor romani ca meciul sa nu fie reprogramat de LPF. De ce sa nu avem performante in Europa si de ce Iasi sa obtina 3 puncte jucand impotriva unei echipe de juniori? E corect?

Logic, nu e corect, insa noi am fost de acord cu amanarea meciului, la acel moment, nu vad care e problema?!

Criss54
Criss54  •  25 August 2023, 08:29

Puneți mâna și jucați fotbal,lăsați amânările! Dacă tot sunteți obosiți ,trebuia să aveți un lot format din două echipe, unul pt campionat, unul pt cupele europene! Va ajuns oboseala, sărăcuții de voi! Asta e valabil și pt Farul!

golgol
golgol  •  25 August 2023, 04:31

Deci, pana la urma Sepsi reprezinta tot România și gândirea celor de la liga e una ciudata, sa nu spun mai mult. Daca Iașiul e de acord pt amânare, nu vad care e problema, mai ales ca meciul se disputa la ora 13, la 40 grade. Cine a programat acest meci la ora 13, vara, ma gândesc ca are nevoie urgenta de control psihologic, în condițiile în care în România de la începutul verii exista perioade caniculare. Eu cred ca Liga nu vrea sa l supere pe Rotaru de la Craiova care e un pic ofticat pe Farul și Sepsi și vrea sa o prindă pe Farul într o perioada nefasta în campionat. Daca în etapa anterioara din Conference chiar Liga a amânat meciurile din campionat ale echipelor românești aflate în Conference fără acordul nimănui, nu are logica sa nu facă la fel acum mai cu seama când e ultima faza înainte de grupe!E ceva la mijloc și nu e vorba de a fi corect fata de Farul, e pur și simplu la mijloc Craiova care refuza și Iorgulescu nu vrea sa l supere pe Rotaru!Rotarule, doar pot sa ți spun ca meciul de la Iași când după 60 min, ai întors rezultatul cu ajutorul unui cartonaș rosu a unui ieșean, mi se pare ca miroase a mici și grătar.Timp de 60 min Craiova nu prea mișca în front, cel puțin la atacuri poziționale era varza. După acel rosu a lui Roman, știut,neștiut,voit,nevoit,căzut din neant, Craiova da 4. Nu e vb de cele 4 goluri, ci de Roman, rosu căzut din cer și Craiova.Craiova,aceeași echipa care refuza sa anuleze un meci cu Farul pt binele fotbalului romanesc Romania,trezeste te!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează