INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  AUDIENȚE

Și Las Fierbinți a bătut FCSB! O redifuzare a serialului românesc de comedie a avut audiență mai bună decât eliminarea din Europa

Articol de - Publicat vineri, 18 august 2023 12:28 / Actualizat vineri, 18 august 2023 12:51

FCSB a pierdut 0-2 în Danemarca, pe terenul celor de la Nordsjaelland, în manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League și a spus adio cupelor europene.

Meciul transmis de Antena 1 în intervalul 20:00 - 21:52 a fost vizionat la nivel național de 765.000 de persoane. În topul emisiunilor pe durata întregii zile, partida echipei FCSB a ocupat locul 5 în topul audiențelor de joi, 17 august.

Las Fierbinți a bătut FCSB la audiență!

Lider absolut de audiență a fost serialul românesc de comedie Las Fierbinți! Bobiță, Giani și Brânzoi au făcut spectacol cu o redifuzare! 

1,23 milioane de telespectatori au preferat Pro TV în intervalul 20:28 - 21:28. Producția postului fiind cea mai urmărită din România ieri.

Pe poziția secundă în topul general al audiențelor la nivel național l-a ocupat filmul „Regele Scorpion”, transmis tot de Pro TV. 933 de persoane au urmărit filmul american de acțiune lansat acum 21 de ani.

În ceea ceea ce privește cea de-a doua echipă din România care a jucat joi în Conferencea League, Sepsi a fost urmărită cumulat de 342.000 de telespectatori

254.000 au urmărit confruntarea cu Aktobe pe DigiSport, iar alți 88 de mii pe Prima Sport.

Gigi Becali a anunțat o nouă regulă la FCSB

Citește și:

Mircea Lucescu, declarație specială după calificarea în play-off-ul Conference League: „O seară bună pentru o ființă dragă care suferă pentru mine și pentru Răzvan” + Scandal cu jurnaliștii greci
CONFERENCE LEAGUE
Mircea Lucescu, declarație specială după calificarea în play-off-ul Conference League: „O seară bună pentru o ființă dragă care suferă pentru mine și pentru Răzvan” + Scandal cu jurnaliștii greci
Încă un jucător pleacă de la FCSB după eliminarea cu Nordsjaelland: „Sunt prea mulți în vestiar”
Nordsjaelland - FCSB 2-0 (2-0 LA GENERAL)
Încă un jucător pleacă de la FCSB după eliminarea cu Nordsjaelland: „Sunt prea mulți în vestiar”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
luciann
luciann  •  18 August 2023, 16:28

Deci, nu stelistii/fcsbistii se uita la...Las Fierbinti, asa cum insinuau unii pe aici!

AKaB
AKaB  •  18 August 2023, 15:06
Postat de Stelian66 pe 18 August 2023, 13:47

80% din cei care s-au uitat la meci au adormit multumiti . Asta spune multe despre autodeclarata “cea mai iubita echipa “.

Bine spus!

dandana
dandana  •  18 August 2023, 14:13
Postat de gepeto pe 18 August 2023, 13:01

probabil multi nu si-au dat seama ca returul era pe antena, nu pe pro. Nu e mare diferenta intre fcsb si las fierbinti

Hrrrr... Hai nu o mai da cu asta. Ști lumea azi prefera sa râdă decât sa privească prostii la tv. Și sa fim serioși! Doar cei care merg la stadioane și privesc la tv dacă nu pot ajunge. Nu avem spectacol sa mergem la meciuri, sau sa stam la tv. Bai eu când ma uit la meciuri, descarc un joc și joc. La mine s-a făcut o regulă sa joc Monopoli, fie ca joaca echipa mea Craiova sau fcsb. Sunt plictisitoare groaznic. Ne îmbată cu apa rece ca poate o fi un meci frumos, dar cu Bănuță de ex care este un nimic azi. A stat ani de zile afara și nu a jucat, în Ungaria dacă era ok îl opreau. La cine vreți sa ne uităm? Uite nu pierdu un meci și vinde jucători. Ce este asta?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează