INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  AZ ALKMAAR - CFR CLUJ 2-0

NOTE GSP Alibec și alți doi jucători de la CFR Cluj, prestații jenante în Olanda!

Denis Alibec a dezamăgit crunt la partida din Olanda / Sursă foto: Imago Images +20   FOTO
Denis Alibec a dezamăgit crunt la partida din Olanda / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 noiembrie 2021 07:18 / Actualizat vineri, 05 noiembrie 2021 09:44

CFR Cluj a pierdut și în Olanda, 0-2 cu AZ Alkmaar, dar prin jocul rezultatelor păstrează șanse de calificare din grupă. Singura condiție e să-și câștige ultimele două jocuri, cu Randers și Jablonec.

Ardelenii au pierdut din nou cu AZ Alkmaar, plătind tribut nu doar valorii, dar și lipsei de curaj, într-un meci în care „feroviarii” își jucau speranțele la calificarea din grupa Conference League.

CFR și-a pierdut aura pe care o avea în precedentele mandate ale lui Petrescu. Dintr-o fortăreață, clujenii au ajuns să fie o echipă extrem de vulnerabilă, în special la partidele din Europa. Iar trupa lui Petrescu a fost „trădată” în Olanda și de evoluțiile unor oameni-cheie. 

Dan Petrescu l-a luat în vizor pe Denis Alibec: „Din păcate, are multe de învățat. Nu se face așa ceva!” + „Alkmaar poate câștiga trofeul”
AZ - CFR Cluj 2-0
Dan Petrescu l-a luat în vizor pe Denis Alibec: „Din păcate, are multe de învățat. Nu se face așa ceva!” + „Alkmaar poate câștiga trofeul”

Alibec, Debeljuh și Păun au dezamăgit crunt cu Alkmaar

Spre exemplu, Denis Alibec, omul în care „Bursucul” își punea toate speranțele în ofensivă, a avut o evoluție jenantă în cele 45 de minute petrecute pe teren. Vârful a fost un simplu pieton, remarcându-se numai printr-un fault grosolan. A primit nota 3 din partea Gazetei. 

Petrescu l-a înlocuit la pauză cu Debeljuh, vârful pe care-l exclusese din lot din cauza indisciplinei. Croatul a fost la fel de neinspirat, primind nota 4 în caseta tehnică din GSP. 

Un alt fotbalist care a dezamăgit a fost Adrian Păun. Extrema clujenilor a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri ale sale la CFR Cluj, încasând nota 4. Bălgrădean, Grahovac și Deac au fost singurii fotbaliști cu evoluții cât de cât decente, aceștia fiind recompensați cu nota 6. Dan Petrescu, tehnicianul clujenilor, a fost notat cu 5.

Alibec și alți doi jucători de la CFR Cluj, prestații jenante în Olanda!

Dan Petrescu, nemulțumit de evoluția lui Alibec din Alkmaar - CFR Cluj

Denis Alibec a făcut o prima repriză slabă, iar în minutul 24 a riscat chiar o eliminare, după ce și-a lovit un adversar, fără ca mingea să fie în joc. Dan Petrescu nu și-a ascuns nemulțumirea. 

„Nu îmi place să țin pe teren jucătorii care au galben și sunt nervoși. Alibec a avut un gest în care arbitrul putea să îi dea și roșu. Nu se face așa ceva în Europa, mai ales când e convocat și la echipa națională. 

Nici la echipa națională nu are voie să facă așa ceva. Din păcate, el mai are de învățat multe. Sper să înțeleagă, el este vârful echipei naționale, este vârful lui CFR

Fotbalul din Olanda e în altă parte, sunt avansați, în altă epocă. Fotbalul din România e în altă parte. Noi vorbim toți, din păcate, foarte puțini muncesc și foarte puțini fac treabă. În România dacă faci nu este bine, trebuie să vorbești mai mult. 

Eu am zis că Jablonec e echipă bună, dar nimeni nu mă crede. A fost o tragere la sorți total nefericită, cu echipe din Cehia, Olanda și Danemarca. Băieții suferă puțin, pentru că în campionat nu sunt meciuri atât de grele”, a concluzionat Petrescu.

FOTO Cele mai tari imagini din meciul AZ Alkmaar - CFR Cluj 2-0

+16 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu l-a luat în vizor pe Denis Alibec: „Din păcate, are multe de învățat. Nu se face așa ceva!” + „Alkmaar poate câștiga trofeul”

FOTO Alkmaar - CFR Cluj 2-0 » Campioana României, șanse pur teoretice la primăvara europeană după eșecul din Olanda!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
189254898748309
Claude SH  •  06 Noiembrie 2021, 23:15

Alibec va face diferența în meciul cu Dinamo și le ca închide gura definitiv celor care ii contesta selecția la Națională

magic4ever
magic4ever  •  05 Noiembrie 2021, 11:48

Petrila este cel mai bun om de la CFR si Dan Petrescu insista cu Paun care nu mai joaca nimic...

vasileroaita
vasileroaita  •  05 Noiembrie 2021, 10:50

Habarnistii spun ca CFR este echipa PSD?!?!? Pai, daca intra acum PSD la guvernare, mai ia CFR 7 titluri la rand!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează