INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  WEST HAM - FCSB 3-1

Remarcații lui Panduru după West Ham - FCSB: „Parcă în meciurile astea ies mai mult în evidență”

Basarab Panduru
Basarab Panduru

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2022 08:52 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2022 10:19

Basarab Panduru, fostul internațional, a remarcat prestația lui Joonas Tamm și Joyskim Dawa, fundașii centrali de la FCSB, în meciul cu West Ham, scor 1-3.

Panduru consideră că meciurile cu adversari puternici îi avantajează pe cei doi stoperi roș-albaștri, deoarece nu sunt nevoiți să iasă cu pase din apărare.

Fotbalistul de la FCSB care l-a dat gata pe Mihai Stoica: „De excepție!” + 2 jucători de bază s-au accidentat
WEST HAM - FCSB 3-1
Fotbalistul de la FCSB care l-a dat gata pe Mihai Stoica: „De excepție!” + 2 jucători de bază s-au accidentat

Panduru i-a analizat pe Dawa și Tamm

„Pare că parcă meciurile astea ies mai mult în evidenţă (n.r. - Tamm şi Dawa), nu trebuie să construiască, trebuie să stea lângă adversar, de cele mai mult ori au băgat alunecări, au scos mingea.

Parcă în situaţiile de luptă se descurcă bine. Nu l-am văzut prima dată pe Dawa ajungând de multe ori lângă linia de aut. Am văzut de multe ori, nu ştiu dacă e corect să facă lucrul ăsta, la multe meciuri a făcut asta.

Sunt momente când părăseşte zona din cadrul porţii. Vorbim de adversar de 40 - 60 de milioane de euro, dacă pleci, Tamm s-ar putea să aibă probleme.

Sunt lucruri care mă fac să cred că învaţă uşor, uşor ce trebuie să facă, dar de la etapă la etapă continuă cu aceleaşi greşeli, mă aşteptam să nu le mai facă”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport.

Citește și:

Dumitru Dragomir spune că FCSB a fost furată la Londra: „Arbitrul hoțoman a comis-o! Niciodată nu e penalty”

Andrei Cordea, după West Ham - FCSB: „În acel moment s-a ridicat părul pe mine!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
Dobermannul
Dobermannul  •  09 Septembrie 2022, 13:17
Postat de mr90 pe 09 Septembrie 2022, 12:56

Tamm a gresit la gol, a intrat prea decis dar nu precis si l-a pierdut pe atacant pe drum

Trebuie sa intelegem ca jucatorii romani se formeaza intr-un campionat intern care nu se compara cu prima liga engleza. De unde meciuri tari interne care sa formeze jucatori valorosi si daca ii formeaza pe ici si colo pleaca imediat in vest unde castiga de zeci de ori mai mult iar noi aducem din vest jucatori liberi de contract sau de cel mult cateva sute de mii de euro?

mr90
mr90  •  09 Septembrie 2022, 12:56

Tamm a gresit la gol, a intrat prea decis dar nu precis si l-a pierdut pe atacant pe drum

Dobermannul
Dobermannul  •  09 Septembrie 2022, 12:44
Postat de observator_federal pe 09 Septembrie 2022, 11:32

Cei doi au băgat alunecare la șuturile din careu (!) ale englezilor, ca la hochei când se încearcă blocarea pucului cu corpul... În condițiile astea, statistica de care s-a făcut mare caz, cea cu "3-0 pentru Fcsb raport șuturi pe poartă!", a fost irelevantă...

Eu cred ca a fost relevanta pentru ca daca suturile n-au ajuns la poarta FCSB-ului este pentru ca englezii n-au putut trece de aparare timp de 68 de minute pe cand viceversa la poarta englezilor fotbalistii romani au reusit sa treaca si sa dea si gol in timpul asta. Sa consemnam deci ca primul sut al englezilor care prinde poarta si aduce golul egalizator este din 11 m.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează