INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - AZ ALKMAAR 0-1

Notele Gazetei după eșecul CFR-ului cu AZ Alkmaar » Un singur fotbalist al vișiniilor cu 7!

CFR Cluj - AZ Alkmaar 0-1 // foto: Imago Images +12   FOTO
CFR Cluj - AZ Alkmaar 0-1 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 07:10 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 07:48

CFR Cluj a fost învinsă de AZ Alkmaar în al treilea meci din grupele Europa Conference League, scor 0-1. Campioana României rămâne ultima în grupă, cu un singur punct din prima serie de meciuri cu Jablonec, Randers și AZ Alkmaar.

Golul lui Karlsson din minutul 18 a stabilit rezultatul final. CFR Cluj a alergat după egalare aproape tot meciul, dar golul izbăvitor nu a venit, deși Dan Petrescu a forțat pe final, introducându-i pe teren pe Claudiu Petrila, Alibec, Sigurjonsson și Costache.

Note GSP după CFR Cluj - AZ Alkmaar 0-1

Notele Gazetei după eșecul CFR-ului cu AZ Alkmaar » Un singur fotbalist al vișiniilor cu 7!

Cu 3 parade, 8 pase lungi precise și o acuratețe a paselor de 61%, portarul Cristi Bălgrădean a fost cel mai bun om al vișiniilor. El a fost notat cu 7 în Gazeta Sporturilor de astăzi, cea mai mare notă din tabăra campioanei României. De el s-au apropiat cei doi stoperi, Burcă și Cestor, fundașul stânga Camora și mijlocașii Deac, Boateng și Petrila, toți cu 6. 

Cei mai slabi jucători ai CFR-ului au fost Culio și Adrian Păun, ambii notați cu 4.

Dan Petrescu, probleme pe bancă în meciul cu AZ Alkmaar: „Mi s-a blocat mâna de tot”
CFR CLUJ - AZ ALKMAAR 0-1
Dan Petrescu, probleme pe bancă în meciul cu AZ Alkmaar: „Mi s-a blocat mâna de tot”

Olandezii au stat mai bine, având un jucător cu nota 8 - marcatorul Karlsson - și 4 fotbaliști cu nota 7: Vindahl, Chatzidiakos, Martins Indi și Clasie. Vindahl, portarul oaspeților de la Cluj-Napoca, a avut același număr de intervenții salvatoare ca Bălgrădean, 3.

Antrenorul Dan Petrescu, care a opinat la final că echipa sa ar fi trebuit să câștige, a primit nota 6, în vreme ce omologul său de pe banca olandezilor, Pascal Jansen, a fost notat cu 7.

CFR Cluj, ultima în Conference League

După această înfrângere, CFR Cluj rămâne ultima în grupa D din Conference League. După 3 meciuri, echipa lui Dan Petrescu are 1 punct și este pe locul 4, cu un golaveraj 1-3. Lider este AZ Alkmaar, cu 7 puncte.

Notele Gazetei după eșecul CFR-ului cu AZ Alkmaar » Un singur fotbalist al vișiniilor cu 7!

Ce meciuri mai are de jucat CFR Cluj în Conference League

  • 04.11 Alkmaar (d)
  • 25.11 Randers (d)
  • 09.12 Jablonec (a)

Mai multe știri despre CFR Cluj - AZ Alkmaar: 

Strategia de la CFR Cluj, criticată după 0-1 cu Alkmaar: „Transferurile nu au fost bune. Dacă era Petrescu în vară, ar fi fost altceva”

Panduru după CFR - AZ 0-1: „Parcă Petrescu vrea să joace un fotbal pe care nu îl ştie”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dodo001
dodo001  •  22 Octombrie 2021, 23:45
Postat de dora pe 22 Octombrie 2021, 09:49

La ce au jucat - si cum au jucat - notele ar fi trebuit sa fie de 4 si de 5. Ce au jucat Deac, Petrila si Omrani de 6 ?

Deac a facut faza de aparare si a șarjat flancul drept, spre deosebire de Omrani care joacă la mișto, el vrea sa dribleze trei jucatori pe doi metri patrati, se crede in curtea scolii. Debelijuh se plaseaza gresit, trage de el sa alerge, dar nu poate face mai mult, e masiv, nu e rapid, probabil va iesi la pensie inaintea lui Camora. Cum poti să joci intr-o cupa europeana si sa nu te zbați, să nu dai totul din tine??

dora
dora  •  22 Octombrie 2021, 09:49

La ce au jucat - si cum au jucat - notele ar fi trebuit sa fie de 4 si de 5. Ce au jucat Deac, Petrila si Omrani de 6 ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează