INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  JABLONEC - CFR CLUJ 1-0

Dan Petrescu, mitraliat: „Sunt titlurile lui Marian Copilu, nu ale lui!”

Marian Copilu (în stânga) +4   FOTO
Marian Copilu (în stânga)

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 08:35 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 11:14

CFR CLUJ. Furios după ce Dan Petrescu l-a acuzat că a lăsat echipa nepregătită, Marius Șumudică a declanșat un atac furibund la adresa „Bursucului”. 

E din nou haos la CFR Cluj! Eșecul neașteptat cu Jablonec a provocat un război rece, ascuțit, între Dan Petrescu și Marius Șumudică. Actualul antrenor al „feroviarilor” l-a acuzat pe Șumi că i-a lăsat nepregătiți pe fotbaliștii campioanei

În replică, Marius Șumudică i-a oferit un răspuns elaborat lui Dan Petrescu. Într-o intervenție maraton, fostul tehnician de la CFR Cluj a spus, printre altele, că meritul campionatelor câștigate i-ar aparține lui Marian Copilu, fostul președinte al echipei, nicidecum „Bursucului”. 

Marius Șumudică: „Președintele Copilu a luat campionatele”

„Apare un domn antrenor care apare de 3 săptămâni, schimbă 7-8 jucători pregătiți de mine, aduce 3-4-5 jucători, îi pune pe listă, apoi se plânge că nu sunt pregătiți. Este urât când apari la flash și dai nume că jucătorii au greșit! Rufele se spală în familie

Nu am dat niciodată nume și nu am criticat un coleg. Ce s-a făcut greșit? Ai avut un președinte care ți-a luat 4 campionate. Da, președintele Copilu a luat campionatele. Dan Petrescu a avut Covid-19, a venit Edi Iordănescu și a luat titlul. Tot ridicăm în slăvi anumiți oameni. 

Echipa aceasta, cu Șumudică antrenor, a făcut 7 victorii. Nu înțeleg ce s-a făcut greșit. Dacă are sânge în instalație, așa cum crede și se înfoaie, venim și discutăm față în față, ca doi profesioniști, în direct la TV. Să spună ce s-a făcut greșit”, a declarat Șumudică, în direct la Digi Sport. 

Declarația care a declanșat din nou haosul la CFR Cluj

N-am început eu pregătirea, n-am făcut eu transferurile. E imposibil să ai un impact rapid. Edi Iordănescu la FCSB a pierdut cu 1-4, abia al 3-lea joc l-a câștigat. Nu poți avea un impact imediat. Încerc să repar ce a fost făcut greșit înainte - Dan Petrescu, la Pro X

FOTO Imagini din Jablonec - CFR Cluj 1-0

VIDEO Ștefan Gadola, intervenție la GSP LIVE după Jablonec - CFR Cluj

Citește și alte știri de actualitate:

Șumudică, devastator la miezul nopții: „Băi Petrescule, ce ai făcut? Dacă ai sânge în instalație, cum te înfoi, ne vedem! Nu sunt eu vinovat că aduce jucători care au două viteze, încet și foarte încet”

Marius Șumudică, încă o replică nemiloasă la adresa lui Petrescu: „Ne rupem toți carnetele de antrenori! Nu sunt eu vinovat că aduce jucători cu două viteze, încet și foarte încet”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
toto_mara
toto_mara  •  18 Septembrie 2021, 11:32
Postat de c23665 pe 17 Septembrie 2021, 13:26

Sumudica are dreptate! Dan Petrescu nici nu a fost vreodată prin Cluj!!! Mai mult: Dan Petrescu nici nu există!!!

Corect! Exista doar sumudica bibilicaCare a castigat el cu intelijenta lui aia deasteapta toate meciurile cu echipele alea mari si tari din romania. Deja doarme cu poza lui *** perna dupa asa realizari. El cu copilu trebuie angajati la PSG, Messi are nevoie de asa uameni care castiga tot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

planetfun
planetfun  •  17 Septembrie 2021, 15:35
Postat de c23665 pe 17 Septembrie 2021, 13:26

Sumudica are dreptate! Dan Petrescu nici nu a fost vreodată prin Cluj!!! Mai mult: Dan Petrescu nici nu există!!!

Nici dimcu, ioan rus, burleanu etc, nu exista. Nici balaj, nici kovacs, cu pesedeul, nu exista.

the.king
the.king  •  17 Septembrie 2021, 13:38

E bine Sumi nu zice chiar tot, Marian Copilu a luat titlurile cu Kovacs varf, Dancu la mijloc si Ioan Rus in aparare, vacarul Janos e doar interfata cu badigarzi.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează