INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  JABLONEC- CFR CLUJ 1-0

Șumudică, devastator la miezul nopții: „Băi, Petrescule, ce ai făcut? Dacă ai sânge în instalație, cum te înfoi, ne vedem!”

CFR Cluj a fost învinsă de Jablonec, scor 0-1, la debutul în grupele UEFA Conference League. Marius Șumudică a intervenit după meci și a lansat un atac fără precedent la adresa lui Dan Petrescu. +4   FOTO
CFR Cluj a fost învinsă de Jablonec, scor 0-1, la debutul în grupele UEFA Conference League. Marius Șumudică a intervenit după meci și a lansat un atac fără precedent la adresa lui Dan Petrescu.

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 00:49 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 09:16

CFR Cluj a fost învinsă de Jablonec, scor 0-1, la debutul în grupele UEFA Conference League. Marius Șumudică a intervenit după meci și a lansat un atac fără precedent la adresa lui Dan Petrescu. 

Toate detaliile despre Jablonec - CFR, AICI!

După eșecul cu Jablonec, Dan Petrescu a aruncat vina asupra lui Marius Șumudică și a modului în care a pregătit echipa. Fostul antrenor al campioanei a intervenit și a oferit o replică pe măsură. 

Marius Șumudică, încă o replică nemiloasă la adresa lui Petrescu: „Ne rupem toți carnetele de antrenori! Nu sunt eu vinovat că aduce jucători cu două viteze, încet și foarte încet”
JABLONEC - CFR CLUJ 1-0
Marius Șumudică, încă o replică nemiloasă la adresa lui Petrescu: „Ne rupem toți carnetele de antrenori! Nu sunt eu vinovat că aduce jucători cu două viteze, încet și foarte încet”

Marius Șumudică, replică devastatoare pentru Dan Petrescu

„Mi-e jenă. E jenant să intru în discuții contradictorii cu un coleg. I-aș pune o singură întrebare domnului Petrescu. Am intrat din respect pentru ce s-a întâmplat și pentru toți iubitorii de fotbal. Vă spun exact ce se întâmplă la CFR. Dacă afirmă aceste lucruri, este grav. 

Să nu uităm că domnul Petrescu cu un coleg de-ai dumnevoastră care dă mereu din mâini, să îl imite cu Giovanni Becali. Mister (n.r. - Ilie Dumitrescu), care era în emisiune înaintea meciului cu FCSB... Am trăit un moment penibil pentru fotbalul românesc, când domnul Ilie Dumitrescu a afirmat clar că Dan Petrescu nu stă în același hotel cu echipa. El stătea. Eu mă trezeam de vreo lună, mă tot întâlneam cu Mara prin hotel. Mă băteam cu ei pe lift. Am simțit eu ceva atunci. Poate a fost o pură întâmplare. 

Revenind. Mister Ilie, înaintea rezultatului cu FCSB, a spus că Dan Petrescu nu a luat legătura cu echipa. Așa era normal, nu semanse contract. După meci, Ilie Dumitrescu arată mesajele de la Petrescu, că a pregătit el meciul. Ce să pregătească el într-o zi?! Ce facem acum, vreți să spuneți? Ne ascundem după păpușoi? Nu vedeți ce se întâmplă în fotalul românesc? Mai are să spună că am pregătit eu meciul cu Jablonec...”, a spus Marius Șumudică, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Marius Șumudică nu l-a iertat pe Dan Petrescu

„Echipa e nepregătită? A avut două săptămâni să o pregătească. A pregătit-o, le-a dat vână și cu Steaua.... Cum a putut să îi calce în picioare pe FCSB, nu marcând 4 goluri cu lungă și cu a doua. Asta pe ploaie. Nu poți face asta fără pregăire fizică. I-a pregătit Șumudică până la meciul cu Steaua. Nu eu l-am câștigat, băieții au făcut-o.

Apoi apare un domn antrenor care apare de 3 săptămâni, schimbă 7-8 jucători pregătiți de mine, aduce 3-4-5 jucători, îi pune pe listă, apoi se plânge că nu sunt pregătiți. Este urât când apari la flash și dai nume că jucătorii au greșit! Rufele se spală în familie. Nu am dat niciodată nume și nu am criticat un coleg. Ce s-a făcut greșit? Ai avut un președinte care ți-a luat 4 campionate. Da, președintele, Marius Copilu a luat campionatele.

Dan Petrescu a avut Covid-19, a venit Edi Iordănescu și a luat titlul. Tot ridicăm în slăvi anumiți oameni. Echipa aceasta, cu Șumudică antrenor, a făcut 7 victorii. Nu înțeleg ce s-a făcut greșit. Dacă are sânge în instalație, așa cum crede și se înfoaie, venim și discutăm față în față, ca doi profesioniști, în direct la TV. Să spună ce s-a făcut greșit. 

Nu sunt eu vinovat că aduce jucători care au două viteze, încet și foarte încet. Nu sunt eu vinovat că Petrila și Omrani nu mai sunt cei care erau cu mine. Eu nu intram în direct. De o lună de zile nu vorbesc, dar nu veni acum să împroști cu noroi în niște oameni care te-au lăsat pe primul loc, cu 21 de puncte”, a mai spus Șumudică.

Programul lui CFR Cluj din Conference League

  • Etapa 2, 30 septembrie: CFR Cluj - Randers
  • Etapa 3, 21 octombrie: CFR Cluj - AZ Alkmaar
  • Etapa 4, 4 noiembrie: AZ Alkmaar - CFR Cluj
  • Etapa 5, 25 noiembrie: Randers - CFR Cluj
  • Etapa 6, 9 decembrie: CFR Cluj - Jablonec

CFR Cluj are președinte: Cristi Balaj

Cristi Balaj (50 de ani) a ajuns la un acord cu CFR Cluj. Fostul arbitru urmează să devină președintele „feroviarilor”, post rămas vacant după plecarea lui Marian Copilu din Gruia.

Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională. 

Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore. 

Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping. Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern
Cristi Balaj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Petrescu și Rădoi să-și ia gândul de la el! » Când va putea reveni Denis Alibec pe teren

Cristi Balaj și Panduru, dialog în direct despre „transferul” la CFR Cluj: „Sper să rămân același” vs. „N-ai cum”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (103)
164054481801654
Iosif Dorian  •  18 Septembrie 2021, 12:27

Te amesteci cu........., te manca porcii.

226628904800238
Reflector Sv  •  18 Septembrie 2021, 01:19

Acest circar de *** *** sumudica arunca din nou cu mizeriile din caracterul sau , individul ne-a facut de ras , cu iesirile lui de *** , peste tot pe unde a fost ........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adicluj79
adicluj79  •  17 Septembrie 2021, 23:32
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ai vazut meciul ala 3-0?!? Cu un antrenor fricos (Edi), V-am făcut cadou cele 3 puncte. Un autogol, un gol cadou. Plus ca erați cu un om in plus. Diferența între CFR și FCSB este foarte mare. Este vorba de bărbați vs băieți. Voi tremurați in fiecare an pe la finalul sezonului. Nu sinteti în stare nici cu Karagandy din Kazakhstan! Oricum mi-e mila de voi. Cu Becali ca antrenor, nu mai reușiți nimic. O echipa plină de ratați cu un patron bișnițar. V-a luat ciobanul echipa și va lăsat pe voi cu nimic. Sinteti de rasul lumii

Vezi toate comentariile (103)
Comentează