FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Cristi Balaj și Panduru, dialog în direct despre „transferul” la CFR Cluj: „Sper să rămân același” vs. „N-ai cum”

Basarab Panduru și Cristi Balaj / Captură Telekom Sport
Basarab Panduru și Cristi Balaj / Captură Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 11:13 / Actualizat joi, 16 septembrie 2021 11:52

Cristi Balaj (50 de ani) și-a dat acordul verbal pentru a deveni președintele lui CFR Cluj. Fostul arbitru va fi instalat imediat după ce-și va încheia socotelile cu ANAD, forul pe care îl conduce de peste doi ani. Acest lucru s-ar putea întâmpla peste aproximativ o lună. 

Până să ajungă la CFR Cluj, Cristi Balaj a discutat pe marginea mutării în Gruia cu analistul Basarab Panduru. Aflați în studioul TV Telekom Sport, cei doi au vorbit despre modul în care Balaj se va raporta din acest moment la eventualele greșeli de arbitraj de la meciurile CFR-ului.

Dialog Balaj - Panduru: „Sper să rămân același om echidistant” vs. „Eu cred că o să fii puțin schimbat”

Cristi Balaj: „Sper să rămân acelaşi om echidistant. Chiar îmi doresc. Să-mi spuneţi din studio «Cristi, exagerezi», «Ai dreptate» sau «Începi să vezi lucrurile diferit faţă de cum o făceai ca expert». Pe o echipă nu o ajuţi când îi dai un alibi în greşelile de arbitraj. Jucăm în competiţiile europene, unde ai VAR, iar acolo nu te ajută nimeni, nu mai găseşti motive. Nu vorbesc doar despre CFR Cluj, ci despre oricare echipă din România.

Panduru: „Eu cred că o să fii puţin schimbat, pentru că nu ai cum. Ai o funcţie, trebuie să ai grijă de club”. 

Balaj: „Dar trebuie să fiu schimbat sau crezi că o să fiu? Ar fi bine să fiu schimbat?” 

Panduru: „Vorbesc despre poziţia pe care o ai şi... Dacă vezi că nu e nimic şi să zici că e... Nu, nu o să faci treaba asta. Cred că trebuie să-ţi aperi clubul, că de aia eşti preşedintele”. 

Balaj a acceptat: va fi președinte la CFR Cluj

Fostul arbitru FIFA, Cristi Balaj  a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu cei care conduc CFR pentru a prelua în perioada următoare postul de președinte. 

„Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat", a spus Balaj, după întâlnirea pe care a avut-o cu patronul și acționarii ardelenilor. 

Balaj a solicitat un răgaz de 3 săptămâni pentru a deveni efectiv președinte, motivul fiind legat de Agenția Națională Anti-Doping, unde este numărul 1 de aproape 3 ani. 

„Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi antidoping. Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în Parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern”, a mai anunțat Balaj.

Balaj, acuzat de Porumboiu că a fost omul CFR-ului

 Instalarea lui Balaj ca președinte la gruparea din Gruia ar redeschide o discuție controversată pe care Adrian Porumboiu a tot marșat în ultimul deceniu. Fostul patron al lui FC Vaslui l-a acuzat în mod violent pe Balaj că a fost omul de casă al CFR-ului. 

„Când am luat hotărârea, prostească, de a intra în fotbal, nu am știut în ce intru. Numai sosuri picante și urât mirositoare vin din treaba asta. Văd că un arbitru mă dă acum în judecată. Păi, nu ți-e rușine, mă, să mă dai în judecată? E vorba de Balaj. Are ifose d-astea, țâfne de cartier mărginaș. Păi, ai fost, mă, acolo cu Paszkany! Ai fost parte la furat. 

Cristi Balaj și Panduru, dialog în direct despre „transferul” la CFR Cluj: „Sper să rămân același” vs. „N-ai cum”
Cristi Balaj a fost acuzat că a favorizat-o în repetate rânduri pe CFR Cluj

Da, mergem la judecată. Nu mi-e frică. Am spus că în spatele vitrinei cu trofee de la CFR Cluj e și poza lui. O să probez în instanță. Nu are cum să câștige niciodată. Am niște date... Mă duc cu casetele la tribunal. Dar am altă apărare, am cu ce să justific afirmațiile. Sunt beton", a spus Porumboiu.

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

VIDEO Dan Petrescu, speriat de locul 11 din Cehia: „Au mai multe avantaje”

Cristi Balaj a anunțat astăzi ce șanse are să vină președinte la CFR Cluj » Noi detalii de la negocieri

CFR Cluj are președinte: „Am rămas surprins după discuțiile cu acționarii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
dansy
dansy  •  17 Septembrie 2021, 08:22
Postat de planetfun pe 16 Septembrie 2021, 13:18

Ai impartit aceeasi pastila cu Bordeianu ? Stai linistit, stim cum se imparte dreptatea la cluji.

Și mai mult -acele controale au fost făcute gratis nu pe bani așa cum este normal.A zis ca sunt inopinate dar alte cluburi nu au fost controlate inopinat,adică gratis,ci au cheltuit zeci de mii de euro(vezi Universitatea Craiova).Rușine d-le Balasz!

wearethechampions
wearethechampions  •  16 Septembrie 2021, 14:26

Bine, porumboiu are un dinte cat china pe cfr. A investit ceva in echipa si inzecit in cooperativa d dar cfr nu l-a lasat sa ia nici un titlu. Pe asta doar niste *** il mai invita la discutii.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

napocarepublic
napocarepublic  •  16 Septembrie 2021, 14:14
Postat de c23665 pe 16 Septembrie 2021, 12:35

Balaj a contribuit si la ultimul titlu castigat de CFR Cluj! Prin controale anti-doping - sau numai prin anuntarea unor controale - au impiedicat FKSB sa ... "se pregateasca" asa cum stiu ei pentru meciurile din finalul campionatului! Rezultatul a fost ca FKSB nu a mai batut pe nimeni!!!

Chiar asa .. de ce oare nu se mai fac controale antidoping la meciurile Fcfcsb

Vezi toate comentariile (14)
Comentează