INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA

VIDEO + FOTO Imagini care vă pot afecta emoțional » CFR Cluj - Slavia, întrerupt 15 minute, după ce unui spectator i s-a făcut rău

CFR Cluj - Slavia Praga | În prima repriză a partidei din Gruia contând pentru etapa #4 din grupa G de Conference League, unui suporter român i s-a făcut rău. +12   FOTO
CFR Cluj - Slavia Praga | În prima repriză a partidei din Gruia contând pentru etapa #4 din grupa G de Conference League, unui suporter român i s-a făcut rău.

Articol de , - Publicat joi, 13 octombrie 2022 20:30 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 21:47

CFR Cluj - Slavia Praga | În prima repriză a partidei din Gruia contând pentru etapa #4 din grupa G de Conference League, unui spectator i s-a făcut rău. Meciul a fost întrerupt aproape 15 minute.

În minutul 26, la tribuna a doua, un suporter a avut nevoie de îngrijiri medicale. Spectatorii din jur au cerut de urgență intervenția medicilor.

VIDEO. CFR Cluj - Slavia Praga, întrerupt 15 minute după ce unui fan i s-a făcut rău

Doctorii campioanei au intervenit imediat, sărind în tribună. La scurt timp, a pătruns și ambulanța SMURD pe teren. Reporterii GSP prezenți la meci au surprins momentul în care medicii de pe ambulanță au intervenit la tribuna a II-a:

+8 FOTO

Persoana a fost resuscitată de medici, iar în minutul 32 stadionul a început să aplaude. Suporterul a fost transportat la ambulanță în stare conștientă și va ajunge la spital. 

Un echipaj SMURD, care asigura măsuri specifice pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, a fost solicitat să acorde asistență medicală de urgență unui bărbat care a intrat în stop cardio-respirator, în timp ce asista la meciul de fotbal ce s-a desfășurat în această seară. Câteva persoane cu pregătire medicală ce se aflau în apropierea bărbatului, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au început manevrele de resuscitare de bază, până la sosirea salvatorilor SMURD. 

Echipajul a preluat imediat aplicarea manevrelor de resuscitare și a început suportul vital avansat pentru victimă. Din fericire, acestea au reușit să readucă semnalele vitale pentru bărbat fiind transportat la institutul inimii pentru îngrijiri de specialitate. Acesta era conștient și cooperant în momentul predării.

Comunicat SMURD

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Surpriză pentru Dan Petrescu! Decizia anunțată de Neluțu Varga în ziua meciului CFR Cluj - Slavia

CFR Cluj și-a instalat noul gazon » Cum arată lucrarea de 300.000 de euro

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
Danpinalty
Danpinalty  •  13 Octombrie 2022, 23:09
Postat de drack009 pe 13 Octombrie 2022, 22:38

Schimbă pe meciul echipei mioriticului. Acolo ai parte de lămâie şi tămâie

am dat, sunt la fel de gretosi. ca o echipa de pescari din Feroe, doar ca-i de ciobani din Pipera

drack009
drack009  •  13 Octombrie 2022, 22:38
Postat de Danpinalty pe 13 Octombrie 2022, 21:56

I s-a facut rau cand i-a vazut pe CFR ce joaca, sincer si pe mine ma luase greata si am schimbat repede!

Schimbă pe meciul echipei mioriticului. Acolo ai parte de lămâie şi tămâie

Danpinalty
Danpinalty  •  13 Octombrie 2022, 21:56

I s-a facut rau cand i-a vazut pe CFR ce joaca, sincer si pe mine ma luase greata si am schimbat repede!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close