INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA

Surpriză pentru Dan Petrescu! Decizia anunțată de Neluțu Varga în ziua meciului CFR Cluj - Slavia

Neluțu Varga și Dan Petrescu au avut nenumărate discuții în contradictoriu în ultima perioadă +14   FOTO
Neluțu Varga și Dan Petrescu au avut nenumărate discuții în contradictoriu în ultima perioadă

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2022 17:15 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 18:02

Pentru prima oară de la AVC-ul minor suferit vara acesta, Neluțu Varga va fi prezent pe stadion pentru a o încuraja pe CFR Cluj. Patronul „feroviarilor” a anunțat că vine special de la București pentru duelul cu Slavia Praga din Conference League.

Finanțatorul CFR-ului pare să fi revenit la sentimente mai bune față de propria echipă, mai ales după ce rezultatele vișiniilor s-au îmbunătățit în ultimele săptămâni. Mulțumit că victoria de săptămâna trecută de la Praga a adus 500.000 de euro în conturile clubului, Varga a luat decizia de a veni la returul cu Slavia.

CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 2-0. 3 goluri, 6 puncte, 100% cinism: încă o victorie miraculoasă pentru trupa lui Dan Petrescu și se vede primăvara! Lidera grupei G
CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 2-0
CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA 2-0. 3 goluri, 6 puncte, 100% cinism: încă o victorie miraculoasă pentru trupa lui Dan Petrescu și se vede primăvara! Lidera grupei G

Nelu Varga revine pe stadion, pentru CFR Cluj - Slavia Praga

Vreau să-l încurajez pe Dan Petrescu, să fiu alături de el pe stadion”, a spus Nelu Varga, potrivit Fanatik. Acesta va sosi la Cluj cu o cursă aeriană de la București, mai notează sursa citată.

Patronul și-ar dori astfel să-și arate susținerea față de jucători și Dan Petrescu, pe care a fost aproape să-l demită în urmă cu două săptămâni. De altfel, relația dintre cei doi a fost una rece în ultima perioadă, „Bursucul” plângându-se că nu primește suficientă susținere și considerație din partea conducerii.

Dan Petrescu traversează momente dificile în plan personal, din cauza decesului lui Ilie Florian, cel mai bun prieten al antrenorului, pe care acesta îl alinta „Pisică”.

Surpriză pentru Dan Petrescu! Decizia anunțată de Neluțu Varga în ziua meciului CFR Cluj - Slavia
Nelu Varga are 51 de ani (foto: Facebook)

Varga, prima apariție pe stadion după AVC-ul suferit în vară

În luna iulie, patronul CFR-ului a suferit un accident vascular cerebral, provocat de un tromb, cheag sangvin.

Salvarea lui a venit din faptul că s-a intervenit cu o injecție specifică în 20-25 de minute din momentul în care i s-a făcut rău și a fost efectuată chiar de doctorul Ștefan Ioan Florian, șeful secției de Neurochirurgie a Spitalului de Urgență din Cluj.

Lui Varga i s-a făcut rău chiar în timpul discuțiilor pe care le avea cu cei din club, la o jumătate de zi după eliminarea suferită în fața lui Piunik Erevan. 

CFR Cluj - Slavia Praga, echipe probabile

CFR CLUJ: 1. Scuffet - 4. Cr. Manea, 33. Kolinger, 44. Yuri, 45. Camora - 28. Hoban, 21. Boateng, 40. Cvek - 15. Yeboah, 9. Malele, 11. Petrila
Rezerve: 34. Bălgrădean, 2. Brucici, 6. Billong, 8. Roger, 20. Mistrati, 32. Janga, 47. Braun, 73. Muhar, 99. Sg. Buș
Absenți: Debeljuh, A. Burcă (accidentați), Bordeianu, C. Deac (incerți)
Antrenor: Dan Petrescu

Slavia Praga: 28. Mandous - 21. Doudera, 4. Ousou, 30. Kașaraba, 33. Jurasek - 5. Tlehi, 17. Provod - 8. Masopust, 32. Lingr, 16. Usor - 9. Olayinka 
Rezerve: 1. Kolář, 34. Sirotník, 11. Tecl, 12. Santos, 19. Dorley, 22. Ewerton, 27. I. Traoré, 41. Kričfaluši, 44. Biegon, 49. Kopáček, 53. Beran 
Absent: Schranz (accidentat) 
Antrenor: Jindřich Trpišovský

VIDEO Antrenamentul oficial al CFR-ului, înaintea confruntării cu Slavia Praga din Conference League

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

VIDEO + FOTO Deac doar îi sperie pe cehi, Petrescu ridică Slavia în slăvi » Cum prefațează antrenorul lui CFR Cluj meciul din Conference League

Balaj anunță câte bilete a vândut CFR-ul pentru meciul cu Slavia Praga: „Există cerere în continuare. Echipa merită spectatorii aproape”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Hcm27
Hcm27  •  13 Octombrie 2022, 21:01

Tăceți,ca poate aude Becali și vine și el la meciul FCSBului!

Barna
Barna  •  13 Octombrie 2022, 20:10

Deci în seara asta iar râdem de fcsb?

xclx.
xclx.  •  13 Octombrie 2022, 19:35
Postat de talpaiadului pe 13 Octombrie 2022, 19:20

Cu toate greselile sale, Varga ramane cel mai bun patron de club cu pretentii din Romania. Superior fara doar si poate in comparatie cu Becali sau Rotaru.

Chiar mai crede cineva ca ala de detine cateva ABC-uri de cartier este patron la CFR?:)))))))))))))))))))))))))))) Ce urmeaza? Mos Craciun exista?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează