INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - SLAVIA PRAGA

Balaj anunță câte bilete a vândut CFR-ul pentru meciul cu Slavia Praga: „Există cerere în continuare. Echipa merită spectatorii aproape”

CFR Cluj a pierdut precedentul meci jucat acasă în Europa, 0-1 cu Sivasspor // foto: Imago Images
CFR Cluj a pierdut precedentul meci jucat acasă în Europa, 0-1 cu Sivasspor // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2022 13:02 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 15:17

Cristian Balaj (51 de ani), președintele lui CFR Cluj, mizează pe un sprijin important din partea suporterilor la meciul din această seară cu Slavia Praga.

  • CFR Cluj - Slavia Praga, meci din etapa 4 a grupelor Conference League, este programat în această seară, de la ora 19:45, va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro Arena.

Săptămâna trecută, CFR Cluj a obținut o victorie mare, 1-0 cu Slavia Praga în Republica Cehă.

Ardelenii speră să repete performanța deosebită de joia trecută și mizează pe un ajutor consistent din partea fanilor în acest sens. Președintele Cristian Balaj a precizat că s-au vândut „aproximativ 10.000 de bilete” până în această dimineață și că acestea sunt vândute în continuare într-un ritm îmbucurător.

Cu antrenorul în „corzi”, finanțatorul din Liga 1 anunță: „Voi discuta cu Marius Croitoru”
ANTRENOR
Cu antrenorul în „corzi”, finanțatorul din Liga 1 anunță: „Voi discuta cu Marius Croitoru”

Cristian Balaj, înainte de CFR Cluj - Slavia Praga: „Avem nevoie de spectatori”

„Avem nevoie de spiritul spectatorilor din tribune. Ne mândrim cu spectatorii de la Cluj, există o oarecare eleganță în rândul spectatorilor de aici, mai ales cei care vin la jocurile CFR-ului.

Avem nevoie de ei, s-a demonstrat că am obținut rezultate bune doar cu stadionul plin, când au creat o atmosferă care a împins jucătorii de la spate.

Și în această seară avem speranțe, în primul rând pentru că echipa a demonstrat că merită să aibă spectatorii aproape.

Avem în față cel mai important adversar din grupă, o echipă care nu are nevoie de multe prezentări. Ați observat jocul pe care l-au practicat în meciul tur, împinși de la spate de stadionul arhiplin. Doar dăruirea și sacrificiul jucătorilor noștri, plus șansa mare avută, pentru că Scuffet a avut intervenții foarte bune, ne-au ajutat să obținem o victorie.

Avem aproximativ 10.000 de bilete vândute și există cerere în continuare, se vând bilete pentru acest meci. Ora este una decentă, la 19:45 pot veni și copiii. Avem copii inclusiv din Maramureș care vin la acest meci. Cu atât mai mult ar trebui să vină cei din Cluj și zona Clujului”, a declarat Balaj la Pro Arena.

Ce a mai afirmat Cristian Balaj înainte de CFR Cluj - Slavia Praga

De fiecare dată când am avut spectatori în tribune, sacrificiul a fost la un nivel mai ridicat. Apare adrenalina când auzi că te încurajează spectatorii, chiar dacă ai în față cea mai bună echipă din grupă.

Știm că sunt foarte buni, dar și noi avem jucători care pot face față la acest nivel. În trecut, în meciurile de acasă am jucat mai ofensiv decât în deplasare.

La capitolul poseie, probabil suferim, dar pe Dan Petrescu îl interesează în primul rând să fie pragmatic, să nu primească gol, și dacă poate, să înscrie. Nu avem lotul celor de la Manchester, Real Madrid sau Barcelona. Încercăm să obținem puncte într-un fotbal european aflat mult peste nivelul fotbalului din România.

VIDEO » Antrenamentul oficial CFR Cluj, înaintea duelului cu Slavia Praga

Mai multe știri de actualitate: 

FC Argeș și-a „pârât” 3 dintre fotbaliști la FRF » Vrea să-i amendeze și așteaptă acceptul Federației!

Istvan Kovacs, criticat după cea mai slabă prestație din Europa: „Aproape totul salvat de VAR. De neînțeles. A lăsat de dorit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  13 Octombrie 2022, 15:48

Cum GSP,doar 10 000 de bilete ??? Și sunteți neutrii că Elveția ??? Nu ne spuneați voi că e rău când alții vânduseră 6 000 a un 3-4 zile ???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează