FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Cu antrenorul în „corzi”, finanțatorul din Liga 1 anunță: „Voi discuta cu Marius Croitoru”

Marius Croitoru
Marius Croitoru

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2022 11:16 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 11:31

În contextul în care presiunea de pe umerii lui Mihai Teja este uriașă, Valeriu Iftime, finanțatorul de la FC Botoșani, spune că va purta o discuție cu Marius Croitoru, antrenorul care luni seara s-a despărțit de FCU Craiova.

În această vară, după 3 ani pe banca celor de la FC Botoșani, Marius Croitoru a plecat de la echipa moldoveană și a semnat cu FCU Craiova.

FCSB, obligată să vireze o sumă importantă în conturile lui FC Botoșani » Valeriu Iftime: „Un «fes» de bani. Ne ajută”
FC BOTOȘANI
FCSB, obligată să vireze o sumă importantă în conturile lui FC Botoșani » Valeriu Iftime: „Un «fes» de bani. Ne ajută”

Luni seara, după 13 meciuri la cârma alb-albaștrilor, Croitoru a semnat rezilierea contractului.

În acest context, Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a dezvăluit că va purta o discuție cu antrenorul în vârstă de 42 de ani, „pur și simplu ca să aud ce face”. În același timp, Iftime avertizează că actualul antrenor de la Botoșani, Mihai Teja, se află sub mare presiune.

Valeriu Iftime admite: „Nu este exclus să discut cu Marius Croitoru zilele următoare”

„N-am vorbit cu Marius Croitoru, dar sunt împăcat cu el. Știu că acum a plecat de la Craiova, nu este deloc exclus să port o discuție cu el zilele următoare, dar nu doar pentru a-l aduce la mine. Pur și simplu ca să aud ce face. Eu cred că este un antrenor spectaculos, iar pentru Botoșani a fost un antrenor foarte bun”, a precizat Iftime la Pro Arena.

Tot în această dimineață, la GSP Live, Iftime a spus că „Marius nu a plecat din cauza unei certuri cu mine, ci din cauza unei lipse de confort provocată de alții din club, de asociații mei”.

„Părerea mea e că Marius nu este antrenor de FCU Craiova, nici de FCSB. În schimb, poate fi potrivit la echipe care au răbdare, pentru că propune un fotbal frumos”, a completat Iftime.

Valeriu Iftime avertizează că o înfrângere cu FCU Craiova i-ar putea fi „fatală” lui Mihai Teja

Despre situația lui Mihai Teja, încă antrenor la FC Botoșani, fără victorie în Liga 1 de 7 etape, Iftime a spus:

„Mihai cred că se simte foarte bine. Am vorbit a doua sau a treia zi după meciul cu Rapid. A fost un meci foarte bine calculat, gândit. E adevărat, nu e stilul meu, să stăm în poartă și să ne boxeze toți, dar am jucat inteligent, am obținut ce am vrut. Am văzut o echipă unită, ceea ce înseamnă că antrenorul îi poate ține în frâu în continuare pe jucători.

Urmează un meci greu cu Craiova, și ei sunt răniți. Dacă știm să pregătim meciul și vom reuși să câștigăm acasă, că n-am mai făcut-o din prima etapă, atunci Mihai îmi demonstrează că nu e antrenor de 4 etape, cum mi-au spus foarte mulți.

S-au gândit toți filosofii să exprime această opinie, au și învrăjbit suporterii și apropiați de-ai mei. Eu cred că Mihai poate, am văzut cum lucrează. Are argumente să continue la Botoșani, dar nici partea a doua nu e exclusă, ca o înfrângere cu Craiova să aducă o reacție nedorită a publicului și să mă gândesc la măsuri.

În acest moment, este clar că pe umerii lui Mihai este o presiune mare. Fără victorie de 7 etape, cu echipa pe locul 14, unde n-a mai fost în ultimii 6-7 ani. Plus faptul că n-a câștigat acasă decât primul meci, cu Chindia”.

  • FC Botoșani - FCU Craiova se joacă sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 15:30.

Mai multe știri din Liga 1: 

Se schimbă acționariatul la un club din Liga 1! „Suntem într-un proces de transformare. Am discuții cu un băiat super simpatic”

„Sabotat” de coechipieri? Marica avertizează, în cazul jucătorului de la FCSB: „E jucat prea puțin, își face fazele singur”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
Baluba
Baluba  •  15 Octombrie 2022, 07:01
Postat de luker pe 13 Octombrie 2022, 13:04

Teja e cel mult un profesor de sport la clasele 1-4 Sa nu ne amagim. Mai bine il aduce inapoi pe Croitoru, ca a facut o groaza de bani cu el, cu jucatorii vanduti lu Becali, rezultate bune, ce isi poate dori mai mult un patron de Botosani?!

Da, da' iar ii zice, atunci "Fara fiu'tu in lot".

gazistu
gazistu  •  13 Octombrie 2022, 15:47

"Cade" si Teja, in 1-2 etape...

luker
luker  •  13 Octombrie 2022, 13:04

Teja e cel mult un profesor de sport la clasele 1-4 Sa nu ne amagim. Mai bine il aduce inapoi pe Croitoru, ca a facut o groaza de bani cu el, cu jucatorii vanduti lu Becali, rezultate bune, ce isi poate dori mai mult un patron de Botosani?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close