INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ

CFR Cluj pregătește 3 transferuri după calificare: „Vreau să aducem un argentinian care joacă în Europa și e golgeter” + Ce titular are ofertă de 3,5 milioane

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 14:17 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 15:34

După ce CFR Cluj a ajuns în primăvara europeană a Conference League, Nelu Varga anunță noi transferuri. 

Patronul clujenilor spune că vrea să întărească ofensiva trupei lui Dan Petrescu, principala țintă fiind un atacant argentinian, pe care nu l-a numit. 

Nelu Varga a băgat mâna adânc în buzunar după calificarea în primăvara europeană: „Asta e prima”
CFR CLUJ
Nelu Varga a băgat mâna adânc în buzunar după calificarea în primăvara europeană: „Asta e prima”

CFR Cluj pregătește 3 transferuri

„În iarnă vom face schimbări. Vom aduce 2-3 jucători în atac. Din străinătate vom aduce.

Vreau să aducem un argentinian care joacă în Europa și e golgeter. Are vreo 15 goluri date, într-o echipă din Europa League

Din țară, nimic. Vizăm 3 oameni din atac, din străinătate”, a spus Nelu Varga pentru Fanatik.

Claudiu Petrila e cotat la 5 milioane de euro 

Omul de afaceri spune că extrema Claudiu Petrila (21 de ani) este dorit de Sparta Praga, dar oferta nu este pe placul său. 

„Cel mai intens căutat e Petrila. Ultima ofertă e de 3,5 milioane de euro. E dintr-un campionat european. Una dintre cele două mari echipe din Cehia. Nu e cea cu care am jucat acum (n.r. - Slavia Praga). 

Nu l-am dat nici cu 4,5 milioane. Atlanta United l-a vrut în vară. Așteptăm o ofertă de la 5 milioane în sus. Are potențial, e tânăr”, a adăugat șeful clujenilor.

Vreau să-i felicit pe jucători, în mod special pe Dan Petrescu și pe cei din staff. Le transmit să o țină tot așa. Suntem pe un trend crescător. Acum îmi doresc un adversar accesibil. Ulterior să avem echipe mai puternice. Vrem să mergem cât mai departe. Trendul este crescător. Cred că se poate ceva mai mult. Nu vreau să vorbesc de finală sau semifinală. Dar cred că putem ajunge puțin mai sus. Da, optimi sau sferturi. Trebuie să fim realiști. Sunt echipe puternice și va fi o competiție puternică

- Nelu Varga

VIDEO Mario Camora, declarații după CFR Cluj - Ballkani 1-0: „Noi am scris istoria ultimilor ani”

Citește și: 

„Acolo nu vrea Petrescu să meargă” » Panduru a analizat posibili adversari ai lui CFR Cluj din Conference League

Gigi Becali: „CFR s-a calificat mai departe și cu «noroace». Bine, sunt de 10 ori mai puternici decât noi...”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
dr.jivago
dr.jivago  •  04 Noiembrie 2022, 19:35

Si totusi Nelutu a ramas cu oares'ce sechele! Viseaza cai verzi pe pereti! Dupa ce-a facut iures intr.o grupa a mortii ( aduce-ti-va aminte de nevolnicii aia de cehi ce grozavii au putut face in fata portii CFR ului), fotbalul de pestera a nervosului Petrescu a infrant! Petrila ,jucator onest de altfel dar cu potential epuizat , 5 mil de coco? Wow! Cat despre contractul pe viata al lui SuperDan... hihihi! Sa asteptam totusi ,mai intai deznodamantul cu gonflatul balmajit Mutu!

Moshu
Moshu  •  04 Noiembrie 2022, 19:00

Bre domn' Nelutu,da-i bre drumul lui Chetrila ala ca nu-i de doi bani,n-ai vazut ca aseara i-o trebuit o juma'de ora sa inteleaga ca o intrat pe teren,el se plimba ca pe linga banaca de rezerve !

Moshu
Moshu  •  04 Noiembrie 2022, 18:59
Postat de hangutzu pe 04 Noiembrie 2022, 15:31

Felicitări cfr!...,dar Camora trebuie sa stie ca accederea in primăvara Conférence League nu poți sa scrii istorie. In Champions League e altceva.Suntem departe de fotbal...

Da da,asta,Camora asta trebuie sa ia lectii de la Florinel Coman despre cum joaca echipele fotbal in Yoropa,adica sa stai tot timpul "la primire",uite ei au laut 18 si n-au dat nik la nimeni !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează