INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR - AZ ALKMAAR 0-1

Clujenii, resemnați după înfrângerea cu Alkmaar: „Trebuie să strângem rândurile. Va fi foarte greu”

Adrian Păun
Foto: Imago
Adrian Păun Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 00:05 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 00:45

CFR Cluj a fost învinsă în etapa a 3-a a grupelor Conference League, 0-1 cu AZ Alkmaar. La finalul partidei, mijlocașul Adrian Păun și căpitanul Mario Camora au analizat prestația clujenilor.

Toate detaliile despre CFR - AZ Alkmaar, AICI

Cei doi s-au pus de acord că în prima repriză campioana României a jucat slab, dar că în partea secundă au fost echipa superioară și meritau să egaleze. De asemenea, aceștia consideră foarte dificilă calificarea în momentul actual.

„Al treilea meci pe care nu-l reușim să îl câștigăm. Mai sunt 3 meciuri, trebuie să strângem rândurile, să fim mai uniți, cum am făcut-o întotdeauna când ne-a fost greu, și să ne jucăm șansa până la final. Din nou prima repriză a fost mai slabă, nu înțeleg de ce trebuie să treacă o repriză ca să jucăm fotbal. 

În a doua repriză am avut ocaziile mai mari. Un rezultate de egalitate era echitabil, dar nu am reușit să obținem mai mult astăzi. Nu avem decât să sperăm, va fi foarte greu să obținem 3 victorii, va fi foarte dificil, dar trebuie să ne agățăm de șansa noastră. 

Ce au făcut jucătorii români în Europa League și Conference » Moruțan, pasă de gol! Niță a contribuit la reușita unui coleg
GRUPE
Ce au făcut jucătorii români în Europa League și Conference » Moruțan, pasă de gol! Niță a contribuit la reușita unui coleg

Nu ne pică bine, ținând cont de performanțele pe care le-am făcut anii trecuți. Această grupă era cea mai accesibilă, dar asta este. După cele 3 meciuri vom trage linie. 

Sper ca meciurile viitoare să câștigăm, pentru că victoriile aduc victorii, avem nevoie, trecem printr-o perioadă grea, doar noi putem să ieșim din această pasă proastă”, a declarat Adrian Păun după partidă.

+8 FOTO

Mario Camora: „Atitudinea este cea din repriza a doua”

„Rezultatul mai corect era de egalitate. Păcat de repriza a doua. Am fost superiori, ei au fost peste noi doar în prima repriză. Păcat de muncă, de efortul care s-a făcut în repriza a doua. 

Dar asta e atitudinea, dacă vrem să ajungem pe locul 2. Trebuie să fim așa din primul minut, să intrăm mai bine, mai agresivi cum am intrat în repriza a doua”, a spus și Mario Camora.

Clujenii, resemnați după înfrângerea cu Alkmaar: „Trebuie să strângem rândurile. Va fi foarte greu”

Ce meciuri mai are CFR în Conference:

  • 04.11 Alkmaar (d)
  • 25.11 Randers (d)
  • 09.12 Jablonec (a)

Citește alte știri de actualitate:

Strategia de la CFR Cluj criticată după 0-1 cu Alkmaar: „Transferurile din vară nu au fost bune. Dacă Petrescu era în vară ar fi fost altceva ”

Sorin Cârțu vrea ca FCSB - Farul să se joace: „Cum să amâni meciul din cauza accidentărilor?” + cere vaccinarea bugetarilor: „Nu-i primești la muncă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează