INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SPARTAK TRNAVA - SEPSI

Cine transmite Spartak Trnava - Sepsi și Laci - Universitatea Craiova, duelurile românilor din Conference League

Sepsi și Universitatea Craiova evoluează joi în Conference League. FOTO: Bogdan Bălaș
Sepsi și Universitatea Craiova evoluează joi în Conference League. FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 iulie 2021 20:26 / Actualizat miercuri, 21 iulie 2021 20:46

Primul meci al lui Sepsi Sfântu Gheorghe în cupele europene va putea fi urmărit în direct la TV. Covăsnenii joacă mâine, de la ora 20:00, în deplasare cu Spartak Trnava. 

  • Meciul tur Spartak Trnava - Sepsi se va juca joi, 22 iulie, de la ora 20:00, iar returul o săptămână mai târziu, la Sfântu Gheorghe.

Astfel, disputa din Slovacia dintre Spartak Trnava și Sepsi va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 2 și Look Sport. În paralel, tot de la ora 20:00, CS Universitatea Craiova joacă în deplasare cu albanezii de la Laci. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport 1 și Look+.

„Avem un anunț de făcut. Spartak Trnava - Sepsi va fi joi, de la ora 20:00, în direct la Digi”, a anunțat Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”. 

FCSB - Șahtior Karagandy se joacă tot mâine, de la ora 21:30, în direct la Pro TV.

Spartak Trnava - Sepsi OSK, în turul 2 preliminar al Conference League

Sepsi OSK, locul 4 anul trecut în Liga 1, va da piept în turul 2 preliminar al Conference League cu Spartak Trnava. Slovacii au trecut în prima rundă preliminară de Mosta FC, din Malta, 2-3 în tur și 2-0 la retur. La Trnava, golurile care au asigurat gazdelor calificarea au fost reușite de Twardzik și Yusuf.

Spartak Trnava, locul 4 sezonul trecut în Slovacia, are un lot cotat la 8,3 milioane de euro. Sepsi OSK stă puțin mai bine la acest capitol, valoarea cumulată a elevilor lui Leo Grozavu fiind estimată la 10,95 milioane. 

Cel mai valoros jucător al slovacilor este extrema dreapta Saymon Cabral, cu o valoare estimată la 650.000 euro pe Transfermarkt. De la începutul anului, Trnava este antrenată de Michal Gasparik (39 de ani, Slovacia). 

VIDEO Bogdan Mitrea, fost jucător la Spartak Trnava, abia așteaptă duelul din Conference League! Analiza adversarului lui Sepsi

Citește și alte știri de actualitate:

Gigi Becali a anunțat noua țintă a FCSB-ului » Vrea alt jucător din Liga 1: „Poate îl iau și pe ăla cu chelie”

Semne de întrebare după ultimul transfer efectuat de FCSB: „De ce a vrut să scape Sepsi de el?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează