INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  TURUL 2

Universitatea Craiova și Sepsi OSK și-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al Conference League

Mosta FC - Spartak Trnava, turul 1 Conference League // foto: Imago
Mosta FC - Spartak Trnava, turul 1 Conference League // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2021 07:42 / Actualizat vineri, 16 iulie 2021 07:53

Universitatea Craiova și Sepsi OSK, două dintre cele 3 echipe românești angrenate în Conference League, și-au aflat adversarele din turul 2 preliminar al competiției.

  • FCSB va înfrunta echipa kazahă Șahtior Karagandy în turul 2. 

Oltenii, care au obținut locul 3 în sezonul 2020/2021 al Ligii 1, intră direct în turul 2 preliminar, la fel cum o fac și celelalte două reprezentante ale României în competiția nou-înființată, FCSB și Sepsi OSK.

Universitatea Craiova - KF Laci, în turul 2 preliminar al Conference League

Craiova va da piept cu KF Laci, locul 4 în sezonul trecut în Albania. După 0-1 în turul manșei cu FC Podgorica, albanezii s-au impus la retur, în prelungiri. A fost 1-0 în timpul regulamentar și 3-0 la finalul prelungirilor, cu goluri semnate de Deliu, Lushkja și Prengaj.

În prezent, KF Laci are un lot cotat la 3,9 milioane de euro, de 7 ori mai puțin decât cel al Craiovei, estimat de Transfermarkt a valora 27,38 milioane.

KF Laci este antrenată de Shpetim Duro, tehnician albanez în vârstă de 61 de ani, și îi are pe mijlocașul ofensiv Regi Lushkja și mijlocașul defensiv Juljan Shehu drept cei mai valoroși jucători. Ambii sunt cotați la 350.000 euro.

Manșa tur se va disputa la Craiova, pe 22 iulie, iar returul o săptămână mai târziu, la Laci.

Spartak Trnava - Sepsi OSK, în turul 2 preliminar al Conference League

Sepsi OSK, locul 4 anul trecut în Liga 1, va da piept în turul 2 preliminar al Conference League cu Spartak Trnava. Slovacii au trecut în prima rundă preliminară de Mosta FC, din Malta, 2-3 în tur și 2-0 la retur. La Trnava, golurile care au asigurat gazdelor calificarea au fost reușite de Twardzik și Yusuf.

Spartak Trnava, locul 4 sezonul trecut în Slovacia, are un lot cotat la 8,3 milioane de euro. Sepsi OSK stă puțin mai bine la acest capitol, valoarea cumulată a elevilor lui Leo Grozavu fiind estimată la 10,95 milioane.

Cel mai valoros jucător al slovacilor este extrema dreapta Saymon Cabral, cu o valoare estimată la 650.000 euro pe Transfermarkt.

De la începutul anului, Trnava este antrenată de Michal Gasparik (39 de ani, Slovacia).

Meciul tur cu Sepsi OSK se va juca la Trnava, pe 22 iulie, iar returul o săptămână mai târziu, la Sf. Gheorghe.

Citește mai multe știri despre fotbalul românesc:

Zdenek Ondrasek, distrus după primul meci la FCSB: „I-au căzut mingile în cap, Botoșani a avut 3 fundași în seara asta”

Surpriză la antrenamentul lui Dinamo: cine e tehnicianul prezent la Săftica pentru a-l ajuta pe Dario Bonetti

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  16 Iulie 2021, 19:11
Postat de george.br pe 16 Iulie 2021, 19:00

Baiete, n-ai inteles... si nici n-ai priceput!:))) Eu nu de Tbilisi rad, eu rad de voi, cu tumbele pe care le faceti p-aici, zbierand ca voi "va numiti si sunteti Universitatea" si ca faceti performanta jucand in Europa, pe cand adevarul-adevarat este ca nici nu sunteti Stiinta, nici in Europa nu jucati! Sau pentru voi "a juca" o fi sinonim cu "a lua castane" de la nistr baieti de prin tinuturi mai putin umblate ale Europei:))))

Tot texte de gradinita ai.STIINTA suntem, o spune numele, o spune stema, o spune stadionul plin, o spune Universitatea si actele. Nu am spus ca facem performanta, dar am prins 5 ani la rand Europa, unde am facut o figura frumoasa cu Milan, a Leipzig, aproape de o calificare cu Aek si o infrangere cu Tsibilisi. Se intampla si la case mai mari, dar faptul ramane ca am fost acolo 5 ani la rand, brutarul nu a pupat vreodata Europa. Asta e diferenta, un management serios vs un escroc de la sat.

george.br
george.br  •  16 Iulie 2021, 19:00
Postat de eterrna.terrra.nova pe 16 Iulie 2021, 17:08

E foarte relevant tu razi de Tbilisi iar brutarul nu a pupat vreodata Europa. E cum ar rade unul care nu are bani de autobuz de altul ca si-a cumparat o Dacie.

Baiete, n-ai inteles... si nici n-ai priceput!:))) Eu nu de Tbilisi rad, eu rad de voi, cu tumbele pe care le faceti p-aici, zbierand ca voi "va numiti si sunteti Universitatea" si ca faceti performanta jucand in Europa, pe cand adevarul-adevarat este ca nici nu sunteti Stiinta, nici in Europa nu jucati! Sau pentru voi "a juca" o fi sinonim cu "a lua castane" de la nistr baieti de prin tinuturi mai putin umblate ale Europei:))))

george.br
george.br  •  16 Iulie 2021, 18:50
Postat de suporterucv pe 16 Iulie 2021, 16:48

Iar pute a Brailita pe aici !! Ireal cat conteaza Universitatea !

Ai facut o adevarata pasiune pentru cuvantul "ireal":))) Aici chiar esti nostim! In rest, aberezi continuu... lozinci fara noima...

Vezi toate comentariile (54)
Comentează