INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LAZIO - CFR CLUJ 1-0

Dan Petrescu își pune vestiarul în cap după eșecul cu Lazio: „În 2019 aveam jucători mai buni” + Ce l-a întrebat Sarri imediat după meci

Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul campioanei României, a recunoscut superioritatea adversarilor și a dezvăluit dialogul purtat cu Maurizio Sarri imediat după meci. +23   FOTO
Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul campioanei României, a recunoscut superioritatea adversarilor și a dezvăluit dialogul purtat cu Maurizio Sarri imediat după meci.

Articol de , - Publicat vineri, 17 februarie 2023 00:47 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 08:12

CFR Cluj a fost învinsă de Lazio, scor 0-1, în manșa tur a play-off-ului pentru „optimile” Conference League. Dan Petrescu (55 de ani), antrenorul campioanei României, a recunoscut superioritatea adversarilor și a dezvăluit dialogul purtat cu Maurizio Sarri (64) imediat după meci. 

  • Alex Barbu, reporter GSP, și Raed Krishan, fotoreporter al Gazetei, au fost prezenți pe Stadio Olimpico și au transmis toate informațiile care au contat de la Lazio - CFR Cluj
  • Returul e programat joia viitoare, de la 19:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro Arena

Imediat după fluierul final de pe „Olimpico”, cei doi antrenori au purtat un scurt dialog. Dan Petrescu a dezvăluit discuția: „Sarri m-a întrebat cum e vremea în Cluj, dacă e frig sau nu. M-a complimentat pentru perioada petrecută la Chelsea. E un mare antrenor”.

PSD s-a mutat la Lazio - CFR Cluj » Lângă cine a fost surprins patronul campioanei
Lazio - CFR Cluj
PSD s-a mutat la Lazio - CFR Cluj » Lângă cine a fost surprins patronul campioanei

Dan Petrescu, după Lazio - CFR Cluj 1-0: „Asta e diferența de valoare!”

„E clar, mi-aș fi dorit să am un mijlocaș ofensiv bun azi, dar ăsta e lotul. Asta e diferența de valoare dintre Lazio și CFR Cluj. Milinkovic-Savic a fost peste tot pe teren azi. Știu că vreți multe, dar să fim realiști, am jucat cu Lazio! Noi, în fotbalul românesc, nu mai suntem realiști de mult.

Sunt favoriți și la meciul retur, dar fotbalul e fotbal. Noi vom încerca să câștigăm. Problema e că peste două zile noi vom juca un meci foarte important în campionat. 

Am jucat cu doi atacanți din primul minut, cred că e o dovadă de curaj. Am fost curajoși încă de la început, dar nu e suficient în fotbal”, a spus Dan Petrescu în deschiderea competiției. 

Dan Petrescu: „CFR Cluj era mai bună în 2019”

Pus de Alex Barbu, reporterul GSP prezent la Roma, să facă o comparație între actualul lot al lui CFR Cluj și cel din 2019, când campioana României o învingea pe Lazio în grupele Europa League, Petrescu a răspuns:

„E greu de spus, greu să faci o paralelă. Dar erau alți jucători atunci. Cred că în 2019 aveam o echipă mai bună, jucători mai buni. Poate greșesc, dar erau Culio, Djokovic, Traore, Țucudean, Vinicius. Erau jucători de valoare, de nivel. Era Păun, atunci juca foarte bine. Lazio cred că e mai bună acum”.

Chestionat dacă are soluția pentru a depăși perioada nefastă, înfrângeri legate cu FCSB, CSU Craiova și Lazio, antrenorul lui CFR a precizat: „Au fost trei meciuri grele, împotriva unor echipe bune. În toate ne-a lipsit puțin și norocul. Jucătorii nu mai am cum să îi schimb, s-a terminat perioada de transferuri. Atitudinea nu cred că le-a lipsit”. 

VIDEO. Atmosfera pe „Stadio Olimpico” înainte de Lazio - CFR Cluj 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

CORESPONDENȚĂ DE LA ROMA Câți fani CFR Cluj au mers la duelul cu Lazio » Momentele care au făcut să vibreze un „Olimpico” aproape pustiu

VIDEO Ianis Hagi, la ora adevărului » Dezvăluiri de impact despre anul petrecut departe de fotbal și noul său obiectiv: „Crede-mă! Pe asta sunt concentrat acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
Johnny_76
Johnny_76  •  17 Februarie 2023, 10:02

A spus omul adevărul, asta este valoarea lotului!

dandana
dandana  •  17 Februarie 2023, 09:19

Echipele din România nu pot bate nici dacă vor fi cu 3 jucători în plus. Este investiția, sa nu uităm că fcr are mulți străini. Deci nu ai ce sa ceri. Iar alți cu români mulți pot face ceva surprize, doar ca romanul are casa, mașină și o femeie frumoasa nu se mai ocupă de fotbal. Și aici vine tot necazul, cu ce jucăm? Cu români plictisiți, sau străini fără valoare. Ma uitam la Craiova și au adus acest băiat în apărare. Este altă ligă față de ce este în România. Este un african muncitor, și eu ziceam de ceva timp prin mesaje. Haideți sa cautam în Africa dacă la noi sunt prea multe vedete, cred ca mai bine ei sunt olteni, stelisti su Dinamo iști decât jucători din România. Ăștia știu sa tragă doar la femei, ca atât îți duce capul. Machiați cu unghi făcute, pensat și epilat. Dacă ăștia sunt bărbați, frate fotbalul s-a terminat. Nu mai avem fotbaliști în România decât coca..ri

legio.sud
legio.sud  •  17 Februarie 2023, 09:03
Postat de mircea_pop112 pe 17 Februarie 2023, 07:33

Usor de zis, dar CFR este campioana Romaniei, Romania tara cu 20 mil de locuitori. Cati fotbalisti a dat campioana Romaniei? Pai de ce nu a dat? Pentru ca politica lu Petrescu e sa cumpere straini expirati, dupa care sa se planga ... Investiti fratele meu in copii, aveti toata transilvania la dispozitie, cautati, da-ti burse, cazati-i, educati-i, alimentati-i. Si veti avea si vom avea jucatori de valoare... NU Culio,Djokovici samd.

Sau pe Cadu , celebrul rupător de oase Cadu ce ajunsese tartore printre ardeleni … băi să terminăm cu așa zisa campioană a României , ce campioană ?!care campioană ?! De mucava ?!!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează