INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

VIDEO Ianis Hagi, la ora adevărului » Dezvăluiri de impact despre anul petrecut departe de fotbal și noul său obiectiv: „Crede-mă! Pe asta sunt concentrat acum”

Ianis Hagi / Sursă foto: rangers.co.uk
Ianis Hagi / Sursă foto: rangers.co.uk

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 22:56 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 23:20

Ianis Hagi (24 de ani), revenit în circuitul lui Rangers după accidentarea horror care l-a ținut departe de gazon nu mai puțin de un an, a vorbit, în cadrul unei conferințe de presă, despre procesul recuperării sale și despre senzațiile pe care le experimentează după apariția recentă din Cupa Ligii Scoției.

„Mă simt bine. Pentru mine, fiecare zi în care mă simt sănătos e una în care mă simt fericit. A fost un an greu. Încă sunt în proces de a reveni la ceea ce eram înainte. Acum, doar acumulez minute, sper să fie din ce în ce mai multe pe măsură ce jocurile se adună. Să rămân sănătos pe durata întregii săptămâni e obiectivul meu acum.

Sunt un tip care se dedică întotdeauna în proporție de 100% atât la antrenamente, cât și la jocuri. (...) Sunt nerăbdător să revin cât mai curând posibil și, crede-mă, fac tot ce îmi stă în putință pentru a mă întoarce la ceea ce am fost, ba chiar mai mult de atât. Pe aspectul acesta sunt concentrat”, a spus Ianis Hagi, potrivit site-ului oficial al lui Rangers

Ianis Hagi: „Îmi înțeleg fotbalul mai mult acum”

Întrebat despre cum se raportează la îndelungata perioadă în care a stat departe de gazon, Hagi jr. a fost sincer, dezvăluind și la ce aspecte a lucrat în toată acea perioadă. 

„Fiind accidentat, nu am putut să-mi îmbunătățesc nivelul fotbalistic, așa că am încercat să mă perfecționez în diferite aspecte în afara fotbalului. Am încercat să înțeleg jocul dintr-un alt aspect, dintr-un alt unghi, să înțeleg lucrurile spre care privește un antrenor atunci când vine vorba de tactică. 

Îmi înțeleg fotbalul mai mult acum. Am încercat să analizez unde mă potrivesc și cum să-mi maximizez calitățile, sunt înțeleg cine sunt ca jucător. Sunt cu un pas în față”, a mai declarat Ianis, conform sursei citate.

Ianis Hagi a revenit la Rangers!

Ianis Hagi a revenit printre titularii lui Rangers după ruptura de ligamente încrucișate, la 3-2 cu Partick, în „optimile” Cupei Scoției.

După un an și 22 de zile, Ianis Hagi a fost din nou titular la Rangers. A avut nevoie de 12 luni și o săptămână pentru a juca în urma rupturii ligamentului încrucișat anterior la genunchiul drept. Deocamdată, el încearcă, dar revenirea în primul „11" al albaștrilor nu a fost așa cum spera șeptarul scoțienilor.

Înlocuit la pauză, la 0-1, Ianis a primit cea mai mică notă în Daily Record, 4. „Hagi a părut exact ca un băiat care nu a mai fost de 13 luni titular. Totuși, pentru a fi corecți față de român, aceasta nu a fost o scuză și pentru colegii săi, deloc mai dinamici decât el", a comentat Record.

VIDEO Conferința de presă la care a participat Ianis Hagi

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Șansă uriașă pentru un „tricolor”: ar putea ajunge în La Liga!

Meci nebun pentru Mirel Rădoi în Arabia Saudită » 4 goluri marcate într-un interval de 9 minute!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  17 Februarie 2023, 00:25

Acum 24 ani, in 2 ani... 26. Anii mei si tineretea/ Uite-i doamne cum s-au dus...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează