INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Șansă uriașă pentru un „tricolor”: ar putea ajunge în La Liga!

Andrei Rațiu, în centrul imaginii / Sursă foto: Imago Images
Andrei Rațiu, în centrul imaginii / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 20:06 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 20:55

„Tricolorul” Andrei Rațiu, 24 de ani, în prezent la Huesca, în a doua ligă spaniolă, și-ar putea vedea visul cu ochii. Presa din Spania scrie că fundașul dreapta al naționalei e urmărit de mai multe cluburi din La Liga.

Publicația Sport Aragon scrie că mai multe echipe din La Liga îl monitorizează pe Andrei Rațiu, care ar urma să fie viitorul produs de export al celor de la Huesca. Interesant e că printre formațiile interesate de român s-ar afla inclusiv Villarreal, club care a renunțat la Rațiu în 2021. „Submarinul Galben” și-a păstrat, însă, o clauză de răscumpărare a fundașului.

Andrei Rațiu, dorit de Villarreal

Huesca, echipă la care Rațiu e titular incontestabil, solicită, potrivit sursei citate, un milion de euro pentru transferul internaționalului român, exact cota acestuia de pe Transfermarkt.

Rațiu are nu mai puțin de 21 de meciuri în care a fost integralist la Huesca, echipa de pe locul 10 din La Liga 2. Publicația amintită notează și că Huesca și-a făcut deja calculele în cazul în care-l va pierde pe Rațiu și i-a adus deja un înlocuitor.

Șansă uriașă pentru un „tricolor”: ar putea ajunge în La Liga!
Andrei Rațiu / Sursă foto: Twitter @ SD Huesca

1 gol și 2 pase decisiveare Rațiu la Huesca în această stagiune, în 26 de jocuri din La Liga 2

Andrei Rațiu: „E o grupă bună, care ne dă speranțe”

Andrei Rațiu, fotbalist pe care Edi Iordănescu a mers să-l urmărească pe viu la jumătatea lunii ianuarie, vorbea recent despre șansele „tricolorilor” în grupa de preliminarii pentru EURO 2024. 

„Știu bine mai mulți fotbaliști din Andorra, activează toți în eșaloanele inferioare din Spania. Cu portarul Iker Alvarez chiar am fost coleg la Villareal. Sincer, nu cred că putem să ne încurcăm cu Andorra, așa cum am arătat în septembrie nu ar trebui să avem probleme nici cu Belarus. E o grupă bună, ne dă speranțe mari, chiar putem face o campanie cu obiectiv îndeplinit.

Chiar am urmărit atent meciurile Elveției din Liga Națiunilor. M-au impresionat, și jocul lor colectiv, dar și individualitățile. Știu că îmi spuneam după victoria lor cu Spania că e chiar una din naționalele de top ale continentului, fără îndoială.

Dar avem toate șansele să fim peste Kosovo și Israel. Da, sunt echipe cu valoare, nu trebuie să le subestimezi, Israel e chiar imprevizibilă, am văzut și în martie, dar avem forța să le depășim”, spunea Raț

VIDEO Edi Iordănescu, analiză a grupei pentru calificarea la EURO: „Putem ataca primul loc”

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Știm salariul lui Alexandru Maxim » Cât va câștiga în 4 luni la Beșiktaș

Cum a reacționat Chivu când a fost ofertat din Serie B: „Zilele trecute am aflat”

Laurențiu Reghecampf, criticat dur de presa din Azerbaidjan: „Să meargă să facă un RMN la cap!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează