FOTBAL  »  NATIONALA  »  JUCĂTORI

EXCLUSIV Periplu după „tricolori” » Edi Iordănescu, cu ochii pe câțiva stranieri de bază: „Joacă o lună, apoi câteva etape pe bară”

Edi Iordănescu, selecționer România
Edi Iordănescu, selecționer România

Articol de - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 08:50 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 10:18

Selecționerul Edi Iordănescu (44 de ani) l-a urmărit pe Andrei Rațiu, a asistat la două amicale jucate de CFR Cluj, iar astăzi îi va vedea pe Radu Drăgușin și pe George Pușcaș la Genoa, după care va ajunge și la Parma, unde marea sa grijă e reaccidentarea lui Dennis Man.

Profitând de pauza competițională din campionatul intern, Edward Iordănescu și colaboratorii săi au plecat prin Europa să urmărească stranierii pentru apropiatul debut din preliminariile Euro 2024, din martie.

Selecționerul a fost în Spania, unde a asistat la ultimele două meciuri ale celor de la CFR. I-a urmărit pe Camora, Burcă, Manea și Petrila, cei cu mari șanse să fie convocați pentru partidele cu Andorra (25 martie, în deplasare) și cu Belarus (28 martie, acasă).

Carlo Ancelotti, iritat la conferință, după 1-3 cu Barcelona: „Umilință? Asta e lipsă de respect!” + Jucătorul care l-a lăsat „fără cuvinte” pe Xavi
SPANIA
Carlo Ancelotti, iritat la conferință, după 1-3 cu Barcelona: „Umilință? Asta e lipsă de respect!” + Jucătorul care l-a lăsat „fără cuvinte” pe Xavi

Edi Iordănescu face periplu după „tricolori”

Între cele două partide ale ardelenilor l-a supervizat la joc și pe Andrei Rațiu, care evoluează în divizia a doua spaniolă, la Huesca. 

Un titular incontestabil, el fiind integralist în ultimele 16 runde de campionat la formația aflată pe locul 11 și care sâmbătă a scos o remiză albă la FC Cartagena (locul 9). Iar prestația jucătorului român l-a mulțumit pe antrenor.

1 gol și 1 pasă decisivăare Rațiu la Huesca în această stagiune, în 21 de jocuri din La Liga 2

Vești amestecate din Serie B, griji pentru Man și Mihăilă

Din Spania, Edi va merge apoi în Italia. Prima sa oprire va fi la Genova, unde va asista la jocul de azi al echipei lui George Pușcaș și Radu Drăgușin, cu Venezia, în Serie B

Primul a marcat în precedenta rundă, celălalt este integralist în acest sezon, cu excepția uneia dintre etape, cea din 1 octombrie, când a jucat doar o repriză.

Două goluria reușit Pușcaș pentru Genoa, în 12 meciuri de Serie B. Drăgușin a jucat de 19 ori pentru "Grifon", fără să înscrie sau să ofere vreun asist

Tehnicianul va ajunge și la Parma, unde sunt legitimați Valentin Mihăilă și Dennis Man. De fapt, aceasta este marea lui grijă. 

Mihăilă și Man se tot accidentează, au probleme musculare, joacă o lună, apoi stau câteva etape, nu au continuitate. Edi se duce să vorbească cu ei, să vadă ce probleme au și să afle dacă îi poate ajuta cumva”, susțin surse federale.

În cazul lui Mihăilă, acesta a revenit sâmbătă, la 0-4 cu Bari, când a jucat 35 de minute. Lipsise în precedentele 3 etape, după ce în septembrie-noiembrie absentase în alte 7, din cauza unor probleme musculare. 

4este numărul ultimelor partide ale naționalei de la care Mihăilă a lipsit. Man a adunat și el două consecutive, ambii din cauza problemelor medicale

Acum s-a reaccidentat Man, care avusese probleme la tendon tot în octombrie. Și, potrivit informațiilor din Italia, ar urma să absenteze iar două-trei săptămâni. Ceea ce poate afecta planurile selecționerului.

4 goluria marcat Man pentru Parma în acest sezon, în 15 partide de Serie B. Mihăilă are 2 goluri și 3 pase decisive, în 9 meciuri din liga secundă italiană

Mai multe știri de actualitate: 

A renunțat la iubită pentru a prinde un transfer la granzii Ligii 1: „Ce am învățat în România? Să am tupeu”

CFR doarme, nu și FCSB, Craiova și Hagi » Campioana e cea mai expusă: NU are nicio variantă

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  16 Ianuarie 2023, 13:34

...da...Edy politico munceste din rasputeri ...el urmareste cu ochi de vultur toti accidentatii...mai bine isi dadea demisia...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează