INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Carlo Ancelotti, iritat la conferință, după 1-3 cu Barcelona: „Umilință? Asta e lipsă de respect!” + Jucătorul care l-a lăsat „fără cuvinte” pe Xavi

Carlo Ancelotti, alături de fiul Davide // foto: Guliver/gettyimages +31   FOTO
Carlo Ancelotti, alături de fiul Davide // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 08:00 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 09:16

Real Madrid a fost surclasată de marea rivală, Barcelona, în finala Supercupei Spaniei, scor 1-3. Cum a comentat antrenorul „blanco”, Carlo Ancelotti?

Italianul de 63 de ani, care a adus în vitrina Realului două Ligi ale Campionilor, se află sub presiune. Campioana en-titre a Spaniei a câștigat un singur meci dintre cele 4 jucate în acest an și doar 4 dintre ultimele 10 per total.

Ancelotti admite că există probleme, dar nu disperă.

CFR doarme, nu și FCSB, Craiova și Hagi » Campioana e cea mai expusă: NU are nicio variantă
ANALIZĂ
CFR doarme, nu și FCSB, Craiova și Hagi » Campioana e cea mai expusă: NU are nicio variantă

Carlo Ancelotti, după 1-3 cu Barcelona: „Le-am oferit două cadouri. Umilință? Asta e lipsă de respect”

„Trebuie să învățăm din asta, este un moment dificil și atât. Știam dinaintea jocului că echipa nu e la cel mai bun nivel. Trebuie să ne ridicăm moralul și să ne pregătim pentru următorul joc, acesta ne-a scos la iveală unele deficiențe”, spune Carlo.

Unde consideră acesta că a pierdut Realul? „La început a fost echilibrat, trebuia să nu le oferim cadouri, dar am făcut asta de două ori. Trebuie să jucăm ca o echipă. Greșelile au fost decisive, nu am fost preciși”.

Ancelotti a negat vehement eticheta de „umilință”: „Nu a fost un meci bun, dar să vorbim despre o umilință este o lipsă de respect. Au fost mai buni și atât”.

Carlo Ancelotti: „Real Madrid va reveni”

„Nu este un moment criticat, dar complicat da. Se întâmplă pe durata unui sezon. Putem repara lucrurile cu devotament și atitudine. Jucătorii trebuie să realizeze că este ușor să eviți astfel de greșeli.

Echipa suferă foarte mult acum, pentru de obicei câștigă finalele. Dar avem resursele necesare să revenim. Real Madrid va reveni, nu există dubii”, a mai precizat Ancelotti, citat de Marca

Ce a declarat Xavi Hernandez, antrenorul de la Barcelona, după primul trofeu din carieră

Sunt foarte fericit, acest trofeu ne oferă liniște. Trebuie să continui să ajut și să ghidez echipa. Dacă putem învinge Madridul, putem bate pe oricine. Voi purta amintirea acestui trofeu tot restul vieții. Sper să nu fie ultimul.

Ne-am descurcat foarte bine, Gavi a fost grozav. Am folosit 4 mijlocași și a funcționat foarte bine, jucătorii au interpretat jocul bine. 

Nu mai am cuvinte despre Gavi. Este pasiune pură, suflet pur. Mă simt prost când nu joacă. Pasiunea lui este incredibilă, este un băiat care ne încântă pe toți. Un lider înnăscut, nu are limite!

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Basarab Panduru, șocat de alegerile lui Diego Simeone: „Am crezut că a înnebunit”

Seara diferențelor de scor gigantice în Europa » Nu s-a mai văzut așa ceva în Serie A de 3 decenii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  16 Ianuarie 2023, 12:55
Postat de brentford pe 16 Ianuarie 2023, 10:23

Mai avem cateva exemplare pe forum care folosesc "umilinta inumana" :)))) iti dai seama la cate grade fierbe veninul in ei?

E veninul provocat de vestele purtate...:))

sictir
sictir  •  16 Ianuarie 2023, 11:08

Pai marele specialist(in evaziune), MM, spunea ca Popescu Crevedia este mult peste Gavi. Dintre Xavi si MM, eu il cred pe jokeul de la Jilava, evident.

parpalache
parpalache  •  16 Ianuarie 2023, 11:06

Nu e „umilința” in contextul in care Real Madrid„nu se regasește”(alt șablon al gazetarilor”),de câteva saptamani„bune”(alta stupizenie copiata din engleza)!Adica de când jucatorii au fost convocați la echipele naționale pentru turneul final al Cupei Mondiale-„ieșindu-și din ritm”(idem)!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează