INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG - FCSB

Costel Gâlcă știe cum o poate surprinde FCSB pe Silkeborg: „Fac asta destul de mult, poți să îi prinzi”

Costel Gâlcă +21   FOTO
Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2022 16:45 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 16:56

Costel Gâlcă (50 de ani), fostul antrenor de la FCSB, campion în 2015, a prefațat meciul roș-albaștrilor cu Silkeborg, din grupele Conference League.

  • Silkeborg - FCSB se joacă de la 19:45, în etapa a 3-a din Conference League. Meciul din Danemarca va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProArena

Gâlcă a antrenat în Danemarca, la Vejle (2019-2021), și o cunoaște pe Silkeborg. Fostul internațional i-a dat sfaturi lui Dică privind jocul danezilor, dar a oferit și mai multe motive de teamă pentru roș-albaștri.

Ce i-a impresionat pe cei de la FCSB în Silkeborg: „Când stai tu vreodată în România cu casă fără gard și fără perdele la geam?!”
SILKEBORG - FCSB
Ce i-a impresionat pe cei de la FCSB în Silkeborg: „Când stai tu vreodată în România cu casă fără gard și fără perdele la geam?!”

Costel Gâlcă a prefațat Silkeborg - FCSB

„Eu cred că vor avea un meci greu, pe un sintetic. Silkeborg este o echipă foarte dinamică. Au același antrenor de patru ani. Este o echipă foarte bună pe tranziție. Lasă și spații, dar stau foarte bine fizic, au și o idee clară de joc.

Se și deschid destul de mult. Dacă stai mult în teren poți să îi prinzi, fiindcă lasă spații, dar sunt foarte verticali. Și fizic stau foarte bine, sunt renumiți la fazele fixe, împing foarte mult. Nu știu. Eu sper să câștige FCSB, dar vă spun sigur că vor avea un meci greu”, a declarat Costel Gâlcă, la Digi Sport.

Kent Nielsen, antrenorul lui Silkeborg, declarații pentru GSP

La Silkeborg, antrenorul danezilor, Kent Nielsen, s-a întâlnit cu reporterul GSP Eduard Apostol și a oferit mai multe declarații despre meciul cu FCSB.

„Ce faceți? Cum vă place la Silkeborg? Eu merg să mă întâlnesc cu staff-ul meu, cu echipa, luăm masa cu toții, ne odihnim, apoi la meci. Așa este aici, nu intrăm în cantonament, cum se zice. Ne adunăm la prânz. Băieții au fost acasă aseară. Logic, există încredere. Am observat că românii au lăsat acasă jucătorii cei mai importanți, dar ar fi o catastrofă să-i subestimăm.

Eu am 20-24 de fotbaliști toți, FCSB a lăsat în afara lotului 12 și tot a mai adus o formație competitivă în Danemarca. Despre ce vorbim?

E diferența mare, și de buget, și de experiență... Noi ne bucurăm să fim în această competiție, vrem să arătăm un fotbal bun, apoi să câștigăm puncte și bani”, a declarat Nielsen.

+17 FOTO

Silkeborg - FCSB, echipe probabile

Silkeborg: 1. Larsen - 5. Sonne, 20. Salquist, 4. Felix, 29. Engel - 21. Klynge, 14. Brink, 8. Thordarson - 10. Tengstedt, 11. Helenius, 7. Kusk 
Rezerve: 16. Hedvall, 3. Ostrom, 6. Mattsson, 17. Kaalund, 18. A. Dahl, 25. Klitten, 27. Jorgensen, 28. Calisir, 40. Busch 
Absenți: G. Dahl, Pedersen (accidentați) 
Antrenor: Kent Nielsen

FCSB: 32. Târnovanu - 22. Boboc, 5. Dawa, 6. Haruț, 28. Pantea - 26. Oaidă, 20. M. Dulca, 80. Radaslavescu - 11. Miculescu, 98. B. Rusu, 10. Oct. Popescu 
Rezerve: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 9. I. Stoica, 13. Dumiter, 21, 29. Bouhenna, 30. Musi, 77. S. Șerban 
Absenți: Radunovici, Panțâru, I. Cristea, Ov. Popescu, Fl. Achim (accidentați), Nikolov, Omrani, Șut (neincluși pe lista UEFA), Compagno, Fl. Coman, Cordea, Tamm, Edjouma, Olaru (menajați) 
Antrenor: Nicolae Dică

Citește și:

Fostul căpitan al naționalei României, șocat de decizia celor de la FCSB: „Nu știi care e logica acolo”

Un titular de la FCSB, făcut „pachet” de Bogdan Stelea: „E mult prea agresiv, contondent, nu are răbdare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
Viorel1953
Viorel1953  •  06 Octombrie 2022, 17:30

este bun

Vezi toate comentariile (1)
Comentează