INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG - FCSB

VIDEO Fostul căpitan al naționalei României, șocat de decizia celor de la FCSB: „Nu știi care e logica acolo”

Răzvan Raț (41 de ani), fostul căpitan al naționalei României, îi critică pe cei de la FCSB, care au lăsat acasă mai mulți jucători pentru deplasarea la Silkeborg +21   FOTO
Răzvan Raț (41 de ani), fostul căpitan al naționalei României, îi critică pe cei de la FCSB, care au lăsat acasă mai mulți jucători pentru deplasarea la Silkeborg

Articol de - Publicat joi, 06 octombrie 2022 14:29 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 15:57

Răzvan Raț (41 de ani), fostul căpitan al naționalei României, îi critică pe cei de la FCSB, care au lăsat acasă mai mulți jucători pentru deplasarea la Silkeborg.

  • Silkeborg - FCSB se joacă de la 19:45, în etapa a 3-a din Conference League. Meciul din Danemarca va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProArena

Din lotul deplasat de FCSB în Danemarca lipsesc nu mai puțin de 6 oameni de bază, menajați pentru meciurile de campionat: Compagno, Florinel Coman, Cordea, Tamm, Edjouma și Olaru.

Ce i-a impresionat pe cei de la FCSB în Silkeborg: „Când stai tu vreodată în România cu casă fără gard și fără perdele la geam?!”
SILKEBORG - FCSB
Ce i-a impresionat pe cei de la FCSB în Silkeborg: „Când stai tu vreodată în România cu casă fără gard și fără perdele la geam?!”

VIDEO. Răzvan Raț: „FCSB nu respectă competiția”

„Îmi e greu să spun ce stă în spatele acestei decizii. Eu cred că FCSB va pune probleme în campionat, chiar dacă în acest moment nu e o candidată la titlu. 

Pare că nu îi mai interesează competiția. La FCSB e greu să crezi ceva. Nu știi care e logica din spatele anumitor decizii. Totuși, e o competiție pe care trebuie să o joci, măcar să o respecți”, a declarat Răzvan Raț.

+17 FOTO

Nicolae Dică, înainte de Silkeborg - FCSB: „Eu am decis strategia! Ce să mi se comande?!”

„Am spus în momentul în care am venit la echipă că-mi doresc ca jucătorii să joace din 3 în 3 zile. Am făcut asta, am văzut că nu e OK. Jucătorii au nevoie de odihnă și de-asta am decis ca acești jucători să rămână acasă. E decizia mea, eu am decis așa.

Bineînțeles că e o strategie. E clar că nu sunt singurul care decide la un club, mă consult cu MM, cu patronul, cu staff-ul tehnic, dar îmi spun părerile și ceea ce îmi doresc să fac, iar asta se întâmplă oriunde în lume, la orice firmă, nu ia o singură persoană decizia”, a declarat Dică.

Silkeborg - FCSB, echipe probabile

Silkeborg: 1. Larsen - 5. Sonne, 20. Salquist, 4. Felix, 29. Engel - 21. Klynge, 14. Brink, 8. Thordarson - 10. Tengstedt, 11. Helenius, 7. Kusk 
Rezerve: 16. Hedvall, 3. Ostrom, 6. Mattsson, 17. Kaalund, 18. A. Dahl, 25. Klitten, 27. Jorgensen, 28. Calisir, 40. Busch 
Absenți: G. Dahl, Pedersen (accidentați) 
Antrenor: Kent Nielsen

FCSB: 32. Târnovanu - 22. Boboc, 5. Dawa, 6. Haruț, 28. Pantea - 26. Oaidă, 20. M. Dulca, 80. Radaslavescu - 11. Miculescu, 98. B. Rusu, 10. Oct. Popescu 
Rezerve: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 9. I. Stoica, 13. Dumiter, 29. Bouhenna, 30. Musi, 77. S. Șerban 
Absenți: Radunovici, Panțâru, I. Cristea, Ov. Popescu, Fl. Achim (accidentați), Nikolov, Omrani, Șut (neincluși pe lista UEFA), Compagno, Fl. Coman, Cordea, Tamm, Edjouma, Olaru (menajați) 
Antrenor: Nicolae Dică

Antrenamentul oficial al celor de la FCSB, înaintea duelului din Conference League cu Silkeborg

Citește și:

Un titular de la FCSB, făcut „pachet” de Bogdan Stelea: „E mult prea agresiv, contondent, nu are răbdare”

Echipa GSP, întâlnire în parcarea stadionului, azi, cu antrenorul lui Silkeborg: „Ar fi o catastrofă să facem asta!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
vasileroaita
vasileroaita  •  06 Octombrie 2022, 16:59

Logică la FC fcsb, Răzvane?!? Fii serios!

iobag
iobag  •  06 Octombrie 2022, 15:21

Rat saracul nu prea stie care e logica in general.

laur_gr
laur_gr  •  06 Octombrie 2022, 15:01

Rat nu prea are legatura cu FCSB ca sa stie ce zice. In fond, linia de atac Miculescu Rusu Oct. Popescu ar putea fi lejer titulari in fata lui Cordea Omrani Coman. Rotatia este foarte buna pentru echipa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează