INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SILKEBORG - FCSB

CORESPONDENȚĂ DIN DANEMARCA Echipa GSP, întâlnire în parcarea stadionului, azi, cu antrenorul lui Silkeborg: „Ar fi o catastrofă să facem asta!”

Kent Nielsen/ foto Imago Images +21   FOTO
Kent Nielsen/ foto Imago Images

Articol de , - Publicat joi, 06 octombrie 2022 13:22 / Actualizat joi, 06 octombrie 2022 15:56

Este ceva să dai nas în nas în parcarea stadionului cu antrenorul uneia dintre echipe (Silkeborg), în chiar ziua meciului (Silkeborg - FCSB, de la 19:45). Mai ales daca acesta este Kent Nielsen, 60 de ani, un munte de om, fost mare internațional danez, campionat european cu „Danish Dynamite” în vara 1992.

  • Silkeborg - FCSB se joacă de la 19:45, în etapa a 3-a din Conference League. Meciul din Danemarca va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProArena
  • Reporterul Eduard Apostol și fotoreporterul Raed Krishan sunt în Danemarca și transmit cele mai importante informații despre Silkeborg - FCSB, pentru cititorii GSP

Tehnicianul lui Silkeborg începând cu 2019, unul dintre numele respectate în Superliga scandinavă.

Silkeborg - FCSB 5-0 » Rezervele roș-albaștrilor, spulberate în Danemarca
SILKEBORG - FCSB
Silkeborg - FCSB 5-0 » Rezervele roș-albaștrilor, spulberate în Danemarca

Puțin înainte de prânz, în fața JYSK Park, Kent Nielsen și-a parcat automobilul, un Mercedes GLC 220, fiind așteptat de un reprezentant al clubului spre a fi dus la hotelul unde face de obicei joncțiunea cu elevii săi.

Danezii nu au stat în cantonament nici de această dată, înaintea partidei de Conference League cu FCSB. Este o regulă de la care nu abdică. Fostul apărător este surâzător, salută cu același ton politicos, nordic, pe care-l observi și la ceilalți conaționali ai săi.

A reținut chipurile de la conferința de presă de ieri, era normal, având în vedere că la ea au participat doar reprezentanții a două publicații din România, Gazeta Sporturilor și Pro TV, plus una locală.

Kent Nielsen, antrenorul lui Silkeborg, declarații pentru GSP

„Ce faceți? Cum vă place la Silkeborg? Eu merg să mă întâlnesc cu staff-ul meu, cu echipa, luăm masa cu toții, ne odihnim, apoi la meci. Așa este aici, nu intrăm în cantonament, cum se zice. Ne adunăm la prânz. Băieții au fost acasă aseară. Logic, există încredere. Am observat că românii au lăsat acasă jucătorii cei mai importanți, dar ar fi o catastrofă să-i subestimăm.

Eu am 20-24 de fotbaliști toți, FCSB a lăsat în afara lotului 12 și tot a mai adus o formație competitivă în Danemarca. Despre ce vorbim?

E diferența mare, și de buget, și de experiență... Noi ne bucurăm să fim în această competiție, vrem să arătăm un fotbal bun, apoi să câștigăm puncte și bani”, a declarat, surâzând, Nielsen.

Îmbrăcat la costum, cu cămașă albă, pe care era cusut cu albastru numele clubului pe care-l reprezintă, danezul s-a suit într-o altă mașină și a mers să se alăture lotului său.

Echipa GSP, întâlnire în parcarea stadionului, azi, cu antrenorul lui Silkeborg: „Ar fi o catastrofă să facem asta!”
Kent Nielsen, antrenorul lui Silkeborg, și Eduard Apostol, reporter GSP

Silkeborg - FCSB, echipe probabile

Silkeborg: 1. Larsen - 5. Sonne, 20. Salquist, 4. Felix, 29. Engel - 21. Klynge, 14. Brink, 8. Thordarson - 10. Tengstedt, 11. Helenius, 7. Kusk 
Rezerve: 16. Hedvall, 3. Ostrom, 6. Mattsson, 17. Kaalund, 18. A. Dahl, 25. Klitten, 27. Jorgensen, 28. Calisir, 40. Busch 
Absenți: G. Dahl, Pedersen (accidentați) 
Antrenor: Kent Nielsen

FCSB: 32. Târnovanu - 22. Boboc, 5. Dawa, 6. Haruț, 28. Pantea - 26. Oaidă, 20. M. Dulca, 80. Radaslavescu - 11. Miculescu, 98. B. Rusu, 10. Oct. Popescu 
Rezerve: 99. A. Vlad, 2. V. Crețu, 9. I. Stoica, 13. Dumiter, 21, 29. Bouhenna, 30. Musi, 77. S. Șerban 
Absenți: Radunovici, Panțâru, I. Cristea, Ov. Popescu, Fl. Achim (accidentați), Nikolov, Omrani, Șut (neincluși pe lista UEFA), Compagno, Fl. Coman, Cordea, Tamm, Edjouma, Olaru (menajați) 
Antrenor: Nicolae Dică

Antrenamentul oficial al celor de la FCSB, înaintea duelului din Conference League cu Silkeborg

Citește și:

Fostul căpitan de la FCSB face praf strategia lui Becali: „Ajungi în Europa și nu onorezi competiția”

Danezul care a scos FCSB din lupta pentru titlu în 2020 le dă ponturi roș-albaștrilor: „Silkeborg preferă acest fotbal. O să vă chinuiți!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
bombon
bombon  •  06 Octombrie 2022, 14:03

Am inteles ca antrenorul asta de o saptamana are cosmaruri cu Tavi Popescu. Viseaza mereu un pui scheletic care il urmareste peste tot.

Vasyle1x12
Vasyle1x12  •  06 Octombrie 2022, 13:53

Hai fceb

Vezi toate comentariile (2)
Comentează