INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ

Conducerea lui CFR Cluj pune presiune, după tragerea la sorți a grupelor Conference League: „Sper să facem mai mult decât în sezonul trecut”

Cristi Balaj (51 de ani), președintele de la CFR Cluj, a comentat grupa de Conference League a ardelenilor. Echipa lui Petrescu va juca împotriva celor de la Slavia Praga, Sivasspor și Ballkani/ foto Imago Images
Cristi Balaj (51 de ani), președintele de la CFR Cluj, a comentat grupa de Conference League a ardelenilor. Echipa lui Petrescu va juca împotriva celor de la Slavia Praga, Sivasspor și Ballkani/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2022 20:06 / Actualizat vineri, 26 august 2022 20:35

Cristi Balaj (51 de ani), președintele de la CFR Cluj, a comentat grupa de Conference League a ardelenilor. Echipa lui Petrescu va juca împotriva celor de la Slavia Praga, Sivasspor și Ballkani.

Balaj consideră că CFR are șanse la calificarea în primăvara europeană și că echipa ar trebui să facă mai multe puncte decât în sezonul trecut. În 2021-2022, clujenii au făcut 4 puncte într-o grupă cu AZ Alkmaar, Jablonec și Randers.

Ei sunt adversarii CFR-ului din grupele Conference: iată prezentarea inamicilor lui Dan Petrescu!
CFR CLUJ
Ei sunt adversarii CFR-ului din grupele Conference: iată prezentarea inamicilor lui Dan Petrescu!

Cristi Balaj, după tragerea la sorți a grupelor Conference League

„Slavia Praga e adversarul cel mai complicat. Avem jucători și staff tehnic care ar putea aduce o calificare în primăvara europeană. Sper să realizăm mai multe decât în sezonul precedent. Probabil cu excepția celor de la Slavia Praga, este o grupă care ne dă speranțe.

Trebuie să învățăm ceva din sezonul precedent, unde am avut o grupă complicată. Mi-e greu să cred că altă echipă ar fi putut să facă mai multe. Important e să se califice ambele echipe în primăvara europeană”, a declarat Cristi Balaj la emisiunea Liga Digi Sport.

Ce spune Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei, despre CFR Cluj

„O luăm ca atare. Ne pare rău că nu există o echipă care să fie interesantă pentru fani, cineva cu un nume mare. Dar ei au venit să ne susțină în preliminarii, așa că eu cred că ne vor impulsiona să trecem de grupă”, a spus Jindřich Trpišovský, pentru site-ul oficial al Slaviei Praga.

Tehnicianul și-a amintit și de succesul împotriva campioanei României în play-off-ul Champions League din 2019. Atunci, cehii au câștigat ambele manșe cu scorul de 1-0.

„Au același antrenor și mulți dintre aceiași jucători, cunoaștem mediul de acolo, știm în ce ne băgăm. Își mențin în continuare performanța, au câștigat din nou titlul cu o diferență mare. Amintirile de la ultimul meci sunt plăcute, antrenorul și mediul au fost plăcute, dar, așa cum am spus, preferăm echipele cu care nu am mai jucat.

Este un minus, dar pe de altă parte avem amintiri frumoase și știm ce ne așteaptă”, a mai declarat antrenorul Slaviei.

Citește și:

MM Stoica îl contrează pe Becali și atacă: „Dică l-a sacrificat pe Tavi Popescu”

Atât de puternică e West Ham, viitoarea adversară a lui FCSB » Acord de 63 de milioane de euro pentru vedeta lui Lyon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
propaganda
propaganda  •  26 August 2022, 23:17

Dupa ce s-a accidentat Debeljuh, au o mare problema pe atac.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează