INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LAZIO - CFR CLUJ 1-0

EXCLUSIV Fostul atacant al lui CFR Cluj n-are milă de Dan Petrescu: „Ce să mai zici? N-am văzut nimic, «varză à la Cluj»”

CFR Cluj a fost învinsă de Lazio, scor 0-1, în mana tur a play-off-ului pentru „optimile” Conference League. Cristian Bud (37 de ani), fost atacant al „feroviarilor”, a criticat lipsa de curaj a lui Dan Petrescu. +23   FOTO
CFR Cluj a fost învinsă de Lazio, scor 0-1, în mana tur a play-off-ului pentru „optimile” Conference League. Cristian Bud (37 de ani), fost atacant al „feroviarilor”, a criticat lipsa de curaj a lui Dan Petrescu.

Articol de - Publicat vineri, 17 februarie 2023 00:06 / Actualizat vineri, 17 februarie 2023 02:55

CFR Cluj a fost învinsă de Lazio, scor 0-1, în mana tur a play-off-ului pentru „optimile” Conference League. Cristian Bud (37 de ani), fost atacant al „feroviarilor”, a criticat lipsa de curaj a lui Dan Petrescu. 

  • Alex Barbu, reporter GSP, și Raed Krishan, fotoreporter al Gazetei, au fost prezenți pe Stadio Olimpico și au transmis toate informațiile care au contat de la Lazio - CFR Cluj
  • Returul e programat joia viitoare, de la 19:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro Arena

CFR Cluj a evoluat în superioritate numerică din minutul 15, după eliminarea lui Patric. Jocul lipsit de curaj al campioanei României a fost taxat de Cristi Bud.

PSD s-a mutat la Lazio - CFR Cluj » Lângă cine a fost surprins patronul campioanei
Lazio - CFR Cluj
PSD s-a mutat la Lazio - CFR Cluj » Lângă cine a fost surprins patronul campioanei

Cristi Bud, nemilos după Lazio - CFR Cluj 

„Ce să mai zici? Un meci foarte slab făcut de CFR Cluj. Este păcat. A fost o șansă foarte bună pentru un rezultat pozitiv. 

Cred că ăsta a fost obiectivul lui Dan Petrescu, să ia cât mai puține. Nu s-a adaptat și nu ai cum să emiți pretenții cu un așa joc. Au avut un șut pe poartă, al lui Malele. Nici dacă făcea portarul infarct nu intra mingea.

Nu ai venit cu centrări, nu ai pus presiune. Cu mijlocul acela e greu să construiești. A fost «varză à la Cluj». Ăsta e adevărul, o evoluție foarte ștearsă. Chiar n-am văzut nimic. 

Asta e. Jocul nu dă motive de optimism, dar cu rezultatul poți spera. Poate la retur vor prinde toți o zi bună”, a spus Cristi Bud la GSP Live. 

Cristian Bud a evoluat pentru CFR Cluj în două momente, între 2010-2013 și în sezonul 2016-2017.

VIDEO. Atmosfera pe „Stadio Olimpico” înainte de Lazio - CFR Cluj 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

CORESPONDENȚĂ DE LA ROMA Câți fani CFR Cluj au mers la duelul cu Lazio » Momentele care au făcut să vibreze un „Olimpico” aproape pustiu

VIDEO Ianis Hagi, la ora adevărului » Dezvăluiri de impact despre anul petrecut departe de fotbal și noul său obiectiv: „Crede-mă! Pe asta sunt concentrat acum”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
mihaitanase
mihaitanase  •  17 Februarie 2023, 11:12

Dan Petrescu a tras de rezultat ! Dovada ? Prima schimbare a intrat Hoban , deși CFR CLUJ avea de 50 de minute om în plus !!!

Dobermannul
Dobermannul  •  17 Februarie 2023, 10:41

"Stim nivelul fotbalului din Romania, asta e." Asta e ca bine zici. Asta e nivelul fotbalului in Romania pentru ca de vreo zece ani diriguitorii fotbalului romanesc adica FRF au o singura preocupare: blocarea lui Becali.

carol_k
carol_k  •  17 Februarie 2023, 07:59

Bud fiind ... cine? Poate-i mai filtrati si voi pe astia nebagati in seama care se reped sa dea ei primele verdicte. OK, intra Ilie Dumitrescu, MM sau Panduru. Se accepta ca ei sa aiba o prima parere, de continut ne ocupam ulterior, dar.... Bud?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează