INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  HJK HELSINKI - PAOK 2-3

Cum a schimbat Răzvan Lucescu fața lui PAOK: „Nu sunt pe deplin mulțumit”

Răzvan Lucescu (54), tehnicianul lui PAOK
Răzvan Lucescu (54), tehnicianul lui PAOK

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 10:15 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 10:15

PAOK a fost condusă de HJK la pauză, cu 1-0, dar a revenit în partea a doua, după ce Răzvan Lucescu și-a ”montat” jucătorii în vestiar și a schimbat strategia.

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu a făcut o primă repriză modestă la Helsinki și a intrat în pauză cu 0-1 pe tabelă. Grecii și-au revenit după reluare și s-au impus cu 3-2, iar tehnicianul român a explicat cum a reușit să-și mobilizeze echipa în vestiar.

Dawa a izbucnit după Hermannstadt - FCSB: „Poți fi dezamăgit, dar nu fi rasist!” » A publicat mesajele primite: „Nu sunt plătit să vă fac pe voi mai bogați”
HERMANNSTADT - FCSB 2-2
Dawa a izbucnit după Hermannstadt - FCSB: „Poți fi dezamăgit, dar nu fi rasist!” » A publicat mesajele primite: „Nu sunt plătit să vă fac pe voi mai bogați”

Răzvan Lucescu: „Le-am spus jucătorilor că nu trebuie să ne pierdem calmul și încrederea”

"La pauză le-am spus jucătorilor că nu trebuie să ne pierdem calmul și încrederea, că nu trebuie să cedăm. Ne-am întors cu hotărâre, cu agresivitate în pressing, am avut energie să recuperăm mingi, dar și să profităm de ele. În prima repriză am fost nehotărâți când am recuperat balonul, în timp ce în a doua am avut intensitate și determinare", a comentat Lucescu jr la conferința de presă.

Răzvan Lucescu: „Nu sunt pe deplin mulțumit"

Răzvan a mai spus că este mulțumit de rezultat, dar, per ansamblu, nu e "pe deplin mulțumit. Trebuie să vedem jocul de la început până la sfârșit. Am început bine, cu scopul de a domina. După golul primit, situația s-a schimbat, ne-a scăzut încrederea. Ei au pus presiune pe noi. Nu sunt de acord că a fost cea mai proastă repriză din acest sezon. Întotdeauna există un adversar".

Antrenorul a explicat și care a fost una dintre cheile revenirii din partea scundă: "Am schimbat strategia, în ceea ce privește modul în care trebuie să mișcăm mingea, cum să distrugem apărarea adversă. În prima parte am jucat cu mingi lungi și n-am avut nicio șansă împotriva unei apărări supranumerice". z

Citește și alte știri:

Răzvan Lucescu se plânge de adversarii din campionatul Greciei: „Încearcă să ne fure puncte prin acest mod”

Cupa distanțelor uriașe! Deplasări obositoare de mii de kilometri de la un capăt al altul al continentului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează