INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ - SIVASSPOR

VIDEO Dan Petrescu, prima reacție după transferul lui Omrani la FCSB: „Dacă voia la CFR, mă suna pe mine”

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a fost întrebat și despre transferul lui Billel Omrani la FCSB la conferința de presă premergătoare duelului cu Sivasspor din Conference League.
Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a fost întrebat și despre transferul lui Billel Omrani la FCSB la conferința de presă premergătoare duelului cu Sivasspor din Conference League.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 septembrie 2022 17:30 / Actualizat miercuri, 14 septembrie 2022 17:58

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a fost întrebat și despre transferul lui Billel Omrani la FCSB la conferința de presă premergătoare duelului cu Sivasspor din Conference League.

  • CFR Cluj și Sivasspor se înfruntă joi, de la 19:45, în grupa G din Conference League, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro Arena

5 titluri a câștigat Omrani cu CFR Cluj, el a jucat pentru ardeleni în perioada 2016-2022. Becali a anunțat că îl dorește încă de la începutul anului, când jucătorul intrase în ultimele 6 luni de contract cu CFR. Prioritatea lui Billel a fost inițial o aventură în afara României, însă, pentru că cel mai probabil n-a găsit altă echipă, a ales să revină în SuperLiga, la FCSB.

CFR Cluj, nevoită să plece din Gruia » Anunțul ardelenilor: „Boala a evoluat galopant”
CFR CLUJ
CFR Cluj, nevoită să plece din Gruia » Anunțul ardelenilor: „Boala a evoluat galopant”

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: „Dacă Omrani voia la noi, mă suna pe mine”

„Omrani nu mai e jucătorul lui CFR Cluj, n-aș vrea să vorbesc despre jucători care nu mai sunt ai noștri. Dacă voia să vină la CFR Cluj, mă suna pe mine, având în vedere ce relație avem. Nu era nevoie de vreun impresar sau intermediar”, a declarat Dan Petrescu.

Dan Petrescu, înainte de CFR Cluj - Sivasspor: „Individual sunt mult peste noi”

„Rezultatele lui Sivasspor din ultima vreme n-au fost conforme cu jocul lor, au jucat foarte bine. Știu ce valoare au, știu lotul lor, e mult peste media campionatului nostru. 

Dacă ne uităm la jucătorii lor de atac... au niște CV-uri... Musa are 70 de meciuri și 30 de goluri în naționala Nigeriei, Gradel a făcut istorie la Sivasspor, a dat mereu câte 15-20 de goluri în ultimii 20 de ani. Au numai jucători de echipa națională, au salarii de la 800.000 la un milion de euro. Individual sunt peste noi, asta e clar. Șansa noastră e să fim bine ca echipă”, a mai spus „Bursucul”.

Jucăm în Europa și trebuie să fim precauți, conștienți de valoarea adversarului. Trebuie să ne facem jocul nostru, să nu pierdem, la fel ca până acum. E mult de muncă. În același timp, cred că merităm mai mult respect, pentru că toată lumea blamează jocul nostru, dar Ballkani a avut 1, 2 șuturi pe poartă, iar noi am controlat meciul și am avut ocaziile cele mai mari. Probabil mâine vom aborda aceeași tactică
Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj 

Cei de la Sivasspor au jucători foarte buni, cu experiență, care probabil câștigă zeci, sute de mii de euro lunar
Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

Toate detaliile înaintea partidei CFR Cluj - Sivasspor:

Mai multe știri de actualitate:

Ședință în noapte la clubul din Liga 1 » 6 puncte din trei meciuri sau antrenorul e OUT!

„A semnat Juan Bauza!” » FCU Craiova, comunicat de ultimă oră

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
talpaiadului
talpaiadului  •  15 Septembrie 2022, 18:00

Eu unul as fi multumit ca FCSB sa nu piarda la mai mult de doua goluri diferenta, orice rezultat mai bun ar fi un bonus nesperat. Belgienii vor veni montati, pentru ei Conf League nu reprezinta o competitie de neglijat ca pentru West Ham si s-ar putea sa asistam la o cascada de goluri in poarta lui Tarnovanu, tinand cont de cat de slaba e FCSB in aparare. Dar cum in fotbal totul este posibil, nu ne ramane decat sa speram intr-un rezultat pozitiv astazi, atat pentru FCSB cat si pentru CFR, singurele echipe din Romania care au ajuns totusi in grupele unei competitii europene.

agiler
agiler  •  15 Septembrie 2022, 03:13
Postat de steaua1986. pe 14 Septembrie 2022, 20:47

Prostii adorm usor in general.

E bine că recunoști.

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  14 Septembrie 2022, 22:13
Postat de agiler pe 14 Septembrie 2022, 18:58

E clar dacă te uiți mâine la meciul CFR ului riști să adormi.Vor juca în stilul lor un fotbal obosit.Imaginează-ți că din greșeală Chelsea îl pune pe marele Dan Petrescu manager.Si că vor începe să joace un fotbal obosit.Pai nu știu dacă mai iese din stadion fără pază.E bine că Burca spune că au jucat mai bine decât Balkani.Probabil a fost degeaba pe teren ori nu înțelegea ce se întâmplă în jurul lui.Au fost dominați clar de niște desculți.Dacă nu se incurcau între ei la ultima fază nici măcar un punct nu luau.

Ca sa nu adormim ne uitam la ailalti ca sa radem de ei fiindca iau minim un gol pe meci indiferent ca adversari le sunt mioveni u cluj chindia voluntari hermanstadt saburtalo viking farul west ham ori rapid .

Vezi toate comentariile (16)
Comentează