INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  WEST HAM - FCSB

Corespondență din Londra David Moyes: „Am ochit câțiva jucători de la FCSB care ne pot surprinde”

FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de , - Publicat miercuri, 07 septembrie 2022 17:04 / Actualizat miercuri, 07 septembrie 2022 17:38

David Moyes (59 de ani) anunță că West Ham va trata foarte serios Conference League și că își dorește să câștige toate cele 6 meciuri din grupă, inclusiv pe cel de joi, cu FCSB. 

  • Reporterii GSP Vlad Nedelea și Cristi Preda (foto) sunt prezenți în Anglia și transmit toate informațiile importante de la West Ham - FCSB.
  • Partida West Ham - FCSB, programată joi, 8 septembrie (ora 22:00), va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată de ProTV. 

David Moyes și-a început conferința dinaintea meciului cu FCSB comentând demiterea lui Tomas Tuchel, știrea zilei în Europa: „Sunt surprins și dezamăgit. E un job tare complicat la Chelsea”.

Măsură draconică înainte de West Ham - FCSB » Un site britanic nu vinde bilete fanilor de naționalitate română!
WEST HAM - FCSB
Măsură draconică înainte de West Ham - FCSB » Un site britanic nu vinde bilete fanilor de naționalitate română!

Abia apoi s-a trecut la meciul cu FCSB și prezența în Conference League: „Am urmărit-o în multe meciuri pe FCSB și am încercat să o cunoaștem cât mai bine. Știm ce joacă, cunosc unul sau doi jucători dintre cei pe care FCSB îi are. Știm că acum nu trece printr-un moment bun, că a avut un start mai greu, dar știm și că anul trecut a terminat pe locul 2".

VIDEO David Moyes înaintea partidei cu FCSB: „Am ochit câțiva jucători care ne pot surprinde, dar nu dau nume”

În general, cluburile din Anglia sunt recunoscute că nu oferă o atenție sporită competițiilor 2 și 3 ca importanță în Europa. Totuși, David Moyes are așteptări de la elevii săi, mai ales după parcursul de anul trecut din Europa League, care a oferit și posibilitatea unor deplasări apreciate de fani. 

„E greu de spus dacă putem câștiga Conference League, mai ales că vor veni și echipele din Europa League. Vrem să câștigăm toate meciurile, începând cu cel cu FCSB. Mai ales că avem o grupă cu o istorie aparte. Plus că și suporterilor le-a plăcut, anul trecut, în Europa League, cu deplasări în Croația, Spania, Franța sau Germania. 

Am urmărit multe meciuri. Ne-am făcut o idee și despre jucători, chiar dacă echipa are un început slab de sezon. Dar a terminat pe locul 2 anul trecut. Suntem atenți la jucătorii care ne pot surprinde, am ochit câțiva, dar nu dau nume”, a declarat Moyes.

West Ham a ajuns sezonul precedent până în semifinalele Europa League, unde a pierdut cu Eintracht Frankfurt, cea care a și câștigat trofeul în finala cu Rangers.

Vladimir Coufal „Să jucăm bine, altfel vom fi pedepsiți”

La conferința de presă a participat și fundașul Vladimír Coufal, mai veche cunoștință a românilor, cehul fiind pe teren în meciul câștigat de Slavia Praga cu CFR Cluj în urmă cu 3 ani: „Mereu e important să jucăm în cupele europene și îmi doresc chiar să ajungem în finala acestei competiții, mai ales că se joacă la Praga, pe stadionul echipei la care am evoluat”. 

+9 FOTO

Internaționalul ceh nu știa foarte multe detalii despre FCSB, ci doar despre echipa națională, în special de la Nicolae Stanciu, care i-a fost coleg la Slavia: „Știu mai multe despre naționala României decât despre FCSB. Am evoluat cu Stanciu la Slavia Praga. Știu că FCSB are jucători de calitate, tehnici, în special în aripi. Trebuie să jucăm cât de bine putem, ca să nu ne pedepsească”. 

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Măsură draconică înainte de West Ham - FCSB » Un site britanic nu vinde bilete fanilor de naționalitate română!

Duckadam, devastator cu jucătorii de 3,2 milioane de euro ai lui Becali: „Transferuri făcute pe simpatii. Foarte greu pentru Miculescu să mai prindă echipa ca titular”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
dobrin
dobrin  •  07 Septembrie 2022, 19:30
Postat de vasileroaita pe 07 Septembrie 2022, 19:24

De ce spune UEFA că joacă West Ham cu FC fcsb și nu cu Steaua?!?

Da, nu stiu... Voiam sa vad cand e meciul cu Dinamo, si am pus pe google Steaua Bucuresti si mi-au aparut meciurile FCSB. Ca sa vad meciurile Stelei a trebuit sa pun CSA Steaua.

vasileroaita
vasileroaita  •  07 Septembrie 2022, 19:24

De ce spune UEFA că joacă West Ham cu FC fcsb și nu cu Steaua?!?

stelu
stelu  •  07 Septembrie 2022, 18:15

iata, pe surse, jucatorii pe care i-a ochit moyes. Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Răzvan Ducan Fundași: Valentin Crețu, Joyskim Dawa, Denis Haruț, Joonas Tamm, Florin Achim, Radu Boboc, Alexandru Pantea, Rachid Bouhenna, Risto Radunovic, Sorin Șerban Mijlocași: Adrian Șut, Octavian Popescu, Matei Tănasă, Malcom Edjouma, Marco Dulca, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Alexandru Musi, Eduard Radaslavescu, Andrei Cordea Atacanți: Andrea Compagno, Bogdan Rusu, Florinel Coman, David Miculescu, Ianis Stoica

Vezi toate comentariile (5)
Comentează