INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DINAMO KIEV - ARIS SALONIC

VIDEO + FOTO Lucescu și Yarmolenko în baza „Constructorul” » Dinamo Kiev s-a antrenat în casa Rapidului

Dinamo Kiev, formație pregătită de Mircea Lucescu (78 de ani), s-a antrenat la baza de pregătire a celor de la Rapid, „Constructorul”, înainte de meciul cu Aris Salonic, din manșa retur a turului 3 preliminar din Conference League. +39   FOTO
Dinamo Kiev, formație pregătită de Mircea Lucescu (78 de ani), s-a antrenat la baza de pregătire a celor de la Rapid, „Constructorul”, înainte de meciul cu Aris Salonic, din manșa retur a turului 3 preliminar din Conference League.

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2023 21:03 / Actualizat duminica, 13 august 2023 21:14

Dinamo Kiev, formație pregătită de Mircea Lucescu (78 de ani), s-a antrenat la baza de pregătire a celor de la Rapid, „Constructorul”, înainte de meciul cu Aris Salonic, din manșa retur a turului 3 preliminar din Conference League. Partida dintre ucraineni și greci se va disputa în Giulești. 

  • În tur, Aris Salonic s-a impus cu scorul de 1-0 
  • Returul e joi, 17 august, de la ora 20:00, pe stadionul Giulești

Echipa din capitala Ucrainei nu poate juca meciurile de acasă, în Ucraina, din cauza războiului din țara vecină. În sezonul trecut, Dinamo Kiev și-a disputat meciurile din cupele europene, considerate pe teren propriu, în Polonia

Boloni, contact dureros cu Ligue 1 » Metz a fost zdrobită la debutul în noul sezon
Ligue 1
Boloni, contact dureros cu Ligue 1 » Metz a fost zdrobită la debutul în noul sezon

Acum, Mircea Lucescu a ales să vină cu Dinamo Kiev în România. Iar Rapid, fosta lui echipă, i-a pus la dispoziție baza de pregătire a clubului. 

FOTO. Dinamo Kiev s-a pregătit la baza Rapidului înainte de meciul cu Aris Salonic, din Giulești 

Foto: Facebook @ Dinamo Kiev
Foto: Facebook @ Dinamo Kiev
Foto: Facebook @ Dinamo Kiev
Foto: Facebook @ Dinamo Kiev
Foto: Facebook @ Dinamo Kiev
+35 FOTO

„Continuăm să ne pregătim pentru meciul cu Aris Salonic, din turul 3 preliminar al Conference League”, au scris cei de la Dinamo Kiev, pe pagina de Facebook a clubului. 

VIDEO. Antrenamentul făcut de Dinamo Kiev în baza Rapidului

Elevii lui Mircea Lucescu au făcut o ședință de pregătire bazată pe alergări ușoare și exerciții cu mingea. Mircea Lucescu a privit atent felul în care se pregăteau jucătorii lui Dinamo Kiev

Dinamo Kiev a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Aris Salonic, din Giulești

Tichetele pentru meciul din Giulești dintre Dinamo Kiev și Aris Salonic pot fi achiziționate de pe site-ul bilete. ro. Prețurile încep de la 60 de lei pentru un bilet de categoria 3, în extremitățile tribunelor, și ajung la 100 de lei pentru categoria 1, cele poziționate chiar pe mijlocul terenului. La VIP, un bilet costă între 200 și 350 de lei.

Meciul va fi arbitrat de austriacul Sebastian Gishamer, ajutat de „tușierii” Roland Riedel și Santino Schreiner. Echipa care avansează din această „dublă” va înfrunta în play-off-ul Conference League câștigătoarea duelului Neftchi Baku - Beșiktaș Istanbul. În tur, turcii au învins cu 3-1.

Citește și: 

Klopp, faza serii în Chelsea - Liverpool » S-a pus în genunchi după o decizie a arbitrului

Nu doar sinteticul îngreunează misiunea FCSB » Danezii mai au și alte argumente, inexistente la echipa lui Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează