INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DINAMO KIEV

VIDEO Vestea de ultim moment dată de Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a anunțat că va juca în Giulești și în play-off-ul Conference League, contra lui Beșiktaș.
Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a anunțat că va juca în Giulești și în play-off-ul Conference League, contra lui Beșiktaș.

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 23:18 / Actualizat vineri, 18 august 2023 10:49

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a anunțat că va juca în Giulești și în play-off-ul Conference League, contra lui Beșiktaș. Joi, ucrainenii au trecut de Aris Salonic la loviturile de departajare (6-5), după 2-1 în 120 de minute. În tur, Aris s-a impus cu 1-0.

Dinamo Kiev o va înfrunta în play-off-ul Conference League pe Beșiktaș, câștigătoare cu 5-2 la general în fața lui Neftci Baku, echipa antrenată de Adrian Mutu. Meciul tur se va juca pe 24 august, în Giulești, returul, pe 31 august, în Turcia. 

VIDEO. Mircea Lucescu, după calificarea obținută în Giulești

Dinamo Kiev o primește în Giulești și pe Beșiktaș

„A fost un joc dificil, împotriva unei echipe puternice. Campionatul Greciei devine tot mai puternic. Au jucători străini, cu experiență. Noi am folosit 6 fotbaliști de 20 de ani, s-a văzut în teren experiența lor superioară, care le-a permis să conducă jocul. 

A fost un meci greu de tot, dar importantă e calificarea. Sfârșitul meciului a fost excelent. De mult n-am mai avut penalty-uri, de la faimoasele Supercupe sau Cupe. Sunt mulțumit, fericit.

Suporterii ne-au ajutat extrem de mult. Tot aici vom juca și cu Beșiktaș. E un stadion extraordinar, suporterii Rapidului au fost prezenți și ne-au dat o mână de ajutor. 

Cu Beșiktaș va fi o atmosferă frumoasă. Ne așteaptă un meci greu, jumătate de stadion va fi umplut de fanii lor, sunt foarte aproape. Nouă ne lipsesc suporterii”, a spus Lucescu la „Digi Sport Special”.

3.500 de suporteriau fost prezenți la Dinamo Kiev - Aris

Cele mai tari imagini din confruntarea Dinamo Kiev - Aris Salonic, meci disputat în Giulești

+5 FOTO

Mai multe articole din Conference League: 

Nordsjaelland - FCSB 2-0 » Vicecampioana României spune adio cupelor europene
Nordsjaelland - FCSB 2-0 (2-0 LA GENERAL)
Nordsjaelland - FCSB 2-0 » Vicecampioana României spune adio cupelor europene
Fantastica Sepsi! Ciobotariu continuă parcursul excepțional din Conference League și îi califică pe covăsneni în play-off
AKTOBE - SEPSI 0-1, 1-2 LA GENERAL
Fantastica Sepsi! Ciobotariu continuă parcursul excepțional din Conference League și îi califică pe covăsneni în play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
vraca56
vraca56  •  18 August 2023, 09:54

acest antrenor este unul din marii manipulatori ai policului al falsului antrenor care se duce doar unde sint bani. are arici în buzunar și se comporta exact ca acel cartof care ajunge portocala și uita ca a fost cartof. va aduceți aminte cu marele antrenor. care a refuzat sa iei încheie cariera la echipa națională a României invocând ca este batrin? chiar la alegerile de la FRF> Saptamina următoare fugea în Turcia chemat de poporul :pretin" blsetumul urma. lucia ajungea prin echipa națională de nerecunoscut. conferintele de presa erau făcute la mișto de presa turca. stăteau nu mai mult de 2 minute cu distinsul. m-am ginit ca s-a dus pentru a aduce rivnita sabie a lui Ștefan cel mare. Aiurea. Banul. La fel și prin Ucraina ude este plus alte misiuni secrete conduse de Secu. România nu ii poate oferi distinsului antrenor sub Bölöni care are caracter , banii ceruți. nu a scos un bănuț pentru Dinamo care i-a salvat fiul de la accidentul soldat cu un mort. a scos din casa și pe sora lui Ratziu ca deh u avea săracul case. Antrenor de Balcani de ceva ruși și atit. Bölöni a dovedit ce înseamnă caracter luptindu-se cu greii europeni. Nu cred ca. a cîștigătorii banii lui Lucescu dar nici reputația lui nu este comparabila cu a turco-ucrainuanul roman. Fiul ii calcă pe urme... continuând sa ia notițe de la tătucul care oricum știe mai multe ca progenitura. și uite um lucesc nu este demn de Ștefan Cel mare pentru ca l-a abandonat și a uitat ce a spus zevzecul de jelinsky de Bu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează