INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB 0-1

VIDEO // EXCLUSIV Dragomir a pus tunurile pe o vedetă de la FCSB: „Îl schimbam după 20 de minute” + „Se urcă mingea pe el ca veverița”

Dunajska Streda - FCSB 0-1 | Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a analizat victoria roș-albaștrilor din Slovacia la GSP Live. +27   FOTO
Dunajska Streda - FCSB 0-1 | Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a analizat victoria roș-albaștrilor din Slovacia la GSP Live.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2022 23:56 / Actualizat joi, 04 august 2022 01:45

Dunajska Streda - FCSB 0-1 | Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a analizat victoria roș-albaștrilor din Slovacia la GSP Live.

Dragomir avertizează FCSB că nu va avea un retur ușor și spune despre Florinel Coman că trebuia schimbat în minutul 20.

Steaua-i Steaua
DUNAJSKA STREDA - FCSB
Steaua-i Steaua

Dumitru Dragomir, după Dunajska Streda - FCSB 0-1: „Să nu creadă că sunt calificați”

„Sunt foarte bucuros de rezultat și de meci. Au alergat foarte mult, e foarte bine pregătită fizic Steaua. Miculescu, fricos un pic, așa e la început. Celălalt, Rusu, s-a bătut, e vârf de atac. Steaua avea nevoie de amândoi. 

Schimbările au fost grozave, eu după 20 de minute îl schimbam pe Florinel Coman. Trebuie să-i schimbe postul, nu știu, Coman nu e ce trebuie acolo. 

Mi-a plăcut că au încercat să facă presing și le-a ieșit de câteva ori, dar să nu creadă că au meci ușor la retur. E echipă bunicică Streda, nu e echipă rea. O să vedeți ce meci greu au cu ei în România. Mai greu decât azi!”, a declarat Dragomir la GSP Live.

Dawa și Tamm sunt dezordonați, dar au calități fizice foarte bune. Dawa e în relații proaste cu mingea. Se urcă mingea pe el ca veverița. Dar compensează cu calitățile fizice. Tavi Popescu a jucat tactic criminal azi!
Dumitru Dragomir, la GSP Live

Cele mai tari imagini din Dunajska Streda - FCSB 0-1

+23 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

Căpitanul, schimbat la pauză! Accidentare sau Coman i-a pierdut încrederea lui Dică?

VIDEO „Ria, Ria, Ungaria” a răsunat la Dunajska Streda - FCSB » Replica suporterilor români

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
RaduDor
RaduDor  •  04 August 2022, 09:06

Ce tot comentați ce declara infractorul asta? Să își țină opiniile pentru el!

Alex1965
Alex1965  •  04 August 2022, 00:58

Coman va juca mult mai bine dupa ce isi va recupera permisul de conducere.

johny2003
johny2003  •  04 August 2022, 00:17

Ce ne faceam noi fara "expertul' Corleone?!? "Multumim" gesepepunctro! Asteptam maine sa ne zapaciti cu memeu si fariseu... ca acuma e tirziu si sunt obositii saracii...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează