OPINII  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB

Steaua-i Steaua

Editorial Remus Răureanu
Editorial Remus Răureanu

Articol de - Publicat miercuri, 03 august 2022 23:46 / Actualizat miercuri, 03 august 2022 23:51

FCSB o scoate la capăt chiar și cu achiziții neacomodate și fără căpitanul Tănase, vândut în Emiratele Arabe Unite.

Cu Bogdan Rusu invizibil și cu David Miculescu slab, echipa lui Becali tot e favorită să se califice în faza următoare din Conference League. Achizițiile nu au adus nimic grozav, dar clubul continuă să aibă o aură de succes pe care nu o pot toci nici Talpan, nici Gigi Becali. Orice s-ar întâmpla, echipa aceasta o scoate cumva la capăt.

Să ne imaginăm că Nicolae Dică l-a schimbat imediat după pauză pe Florinel Coman cu Răzvan Oaidă. Nu a arătat ca o schimbare a unui antrenor, ceea ce nu surprinde într-o formație pe care patronul o conduce de acasă, prin telefon, de ani de zile. E greu să mai avem încredere într-un tehnician pe care-l știm marionetă.

Miculescu, un atacant pentru care Becali a plătit un milion și șapte sute de mii de euro, a fost static și ineficient la prima apariție în roșu și albastru, a marcat Tamm, un fundaș central pe care Mihai Stoica l-a adus gratuit. 

Steaua-i Steaua

După primul joc în care a apărut estonianul, Gigi a fost întrebat despre prestația lui și nici măcar nu a știut despre cine era vorba. "Habar nu am, nu am auzit de el" a fost răspunsul lui Becali despre omul decisiv din Slovacia. Cum ar arăta FCSB dacă Mihai Stoica sau antrenorul s-ar ocupa de recrutare și de alcătuirea echipei?

Dunajska Streda a arătat ca o formație de liga a doua din România, așa că toate investițiile guvernului maghiar în Slovacia par să fie mai mult niște gesturi politice decât unele fotbalistice. Echipa lui Becali a fost mai tehnică, mai bună și ar fi putut să câștige mai clar, la o diferență mai mare. Ceea ce e bine pentru steliștii fani ai FCSB și pentru noi toți. 

Gigi are defecte și a făcut păcate multe în fotbal, dar el a întors mereu în campionat sume cu care alții au fugit. Dacă echipa lui va fi iar în grupe europene vor putea sărbători FC Botoșani, Farul, UTA și alte cluburi care speră să subziste datorită achizițiilor ordonate de la palat.


Comentarii (56)
nightought
nightought  •  07 August 2022, 07:18

Raurene, ți-a plăcut cât de steaua a fost și cu Mioveni? Ar fi bine ar fi sa scrii mătăluță și un articol de genul locul 2 e locul 2! Nu de alta, dar și asta pare un maximum pentru Fcsb, după ce nu a reușit sa bata ultima clasata!

nightought
nightought  •  07 August 2022, 02:38

Raurene, ți-a plăcut partida de azi cu Mioveni? Ia mai scrie mătăluță un articol laudativ, gen locul 2 e locul 2! Nu de alta, dar se pare ca nici la poziția a doua Fcsb nu are acces!

adriann_
adriann_  •  05 August 2022, 00:20

Steaua o fi Steaua, dar n-are in comun cu echipa lui becali decat niste procese. A nu recunoaste acest adevar simplu ar trebui sa fie macar contraventie intr-o tara care vrea sa aiba o justitie respectabila. Daca ar costa 5000 de lei sa spui sau sa scrii ca fcsb ar fi Steaua cred ca s-ar potoli extrem de repede apostolii becalismului pe bani.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează