INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DUNAJSKA STREDA - FCSB

VIDEO + FOTO Dică a stabilit ultimele detalii înainte de Dunajska Streda - FCSB » Cine l-a luat în primire pe David Miculescu

Nicolae Dică (42 de ani) a condus marți seară antrenamentul oficial înaintea manșei tur cu Dunajska Streda. La ședință au participat și ultimele două transferuri, David Miculescu (21 de ani) și Bogdan Rusu (32 de ani). +21   FOTO
Nicolae Dică (42 de ani) a condus marți seară antrenamentul oficial înaintea manșei tur cu Dunajska Streda. La ședință au participat și ultimele două transferuri, David Miculescu (21 de ani) și Bogdan Rusu (32 de ani).

Articol de , , - Publicat marti, 02 august 2022 21:13 / Actualizat marti, 02 august 2022 22:04

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul de la FCSB, a condus marți seară antrenamentul oficial înaintea manșei tur cu Dunajska Streda. La ședință au participat și ultimele două transferuri, David Miculescu (21 de ani) și Bogdan Rusu (32 de ani). 

  • Dunajska Streda - FCSB, prima manșă din turul III preliminar Conference League, se dispută miercuri, de la 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Antena 1
  • Reporterul Vlad Nedelea, cameramanul Iosif Popescu și fotoreporterul Cristi Preda sunt corespondenții GSP în Slovacia și transmit cele mai importante informații pentru cititori.

Buna dispoziție a domnit la antrenamentul celor de la FCSB. David Miculescu și Bogdan Rusu s-au integrat rapid în grup și s-au acomodat deja la cerințele lui Nicolae Dică. Internaționalul sosit de la UTA a petrecut majoritatea timpului alături de Octavian Popescu, prietenul de la loturile naționale.

Decizie surpriză înaintea dublei cu Dunajska Streda » FCSB împrumută 2 fotbaliști: „100% acceptă!”
FCSB
Decizie surpriză înaintea dublei cu Dunajska Streda » FCSB împrumută 2 fotbaliști: „100% acceptă!”

Nicolae Dică a fost în gardă pe durata întregii sesiuni de antrenament și a părăsit gazonul mulțumit. Niciun fotbalist nu a acuzat probleme medicale. 

Nicolae Dică, înainte de Dunajska Streda - FCSB

Tehnicianul FCSB speră ca anvergura pe care România o câștigase la nivel european în urmă cu câțiva ani să reapară, însă pentru asta cere unitate la nivel de club: 

„Îmi aduc aminte că am reușit să mergem în primăvara europeană cu mine și antrenor, și jucător, dar au trecut acele vremuri. Nu trebuie să trăim din amintiri, trebuie să vedem realitatea! Să fim conștienți că avem mult de muncă. Putem ajunge la un nivel ridicat. Sper să ajungem în grupele Conference League. Avem mult de muncă și trebuie să fim un grup. Doar împreună putem reuși, staff, conducători, suporteri". 

Forma pe care o traversează Krstovici, colegul lui Radunovici din naționala Muntenegrului, l-a alarmat pe tehnicianul FCSB. Atacantul lui Dunajska a marcat în fiecare meci din acest sezon, având 8 reușite în 7 meciuri, iar Dică le cere elevilor săi să-l țină departe de poartă, pentru a-l anihila. „Nikola Krstovici trebuie să aibă cât mai puține mingi, să fie cât mai departe de poarta noastră. Dar nu doar un singur jucător trebuie anihilat, ci toată echipa!"

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Abia a venit, dar are bagajele făcute » Blestemul transferurilor de la FCSB: unul a rezistat 10 minute!

FCSB are o nouă țintă » Gigi Becali a pus ochii pe mijlocașul unei rivale: „Da, de el îmi place”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
inshallah
inshallah  •  03 August 2022, 16:50

Nu vreau sa zic ca are fatza de inteligent, dar putina scoala nu i-ar strica

maradona79
maradona79  •  03 August 2022, 00:09

Nu-i mai spuneti Miculescu, spuneti-i direct Lewandowski.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează