INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FARUL - FLORA TALLINN 3-0

Budescu și Alibec, după ce au făcut show cu Flora Tallinn: „Returul trebuie tratat chiar mai serios” / „Arătăm din nou ca o campioană!”

Constantin Budescu, în stânga, și Denis Alibec, în dreapta
Constantin Budescu, în stânga, și Denis Alibec, în dreapta

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 12:40 / Actualizat vineri, 11 august 2023 14:18

Joi seara, Farul Constanța a câștigat manșa tur a „dublei” cu Flora Tallinn din preliminariile Conference League, scor 3-0. La final, Constantin Budescu (34 de ani) și Denis Alibec (32) au analizat meciul și ce urmează pentru campioana României.

Aflat la primul meci pentru Farul, Budescu a colaborat excepțional cu Alibec. La primul gol i-a pasat decisiv șeptarului, pe al doilea l-a înscris chiar el, după ce un șut al lui Alibec lovise bara.

Gigi Becali îl dă afară după FCSB - Nordsjaelland: „Gata, le-am zis să-l ia!”
FCSB - Nordsjaelland 0-0
Gigi Becali îl dă afară după FCSB - Nordsjaelland: „Gata, le-am zis să-l ia!”

La final, Budescu și Alibec s-au declarat încântați că împart din nou același vestiar.

Constantin Budescu și Denis Alibec, letali în Farul - Flora Tallinn 3-0

„Se pare că nu ne trebuie foarte mult timp de acomodare. Ne-am înțeles bine în această seară și sperăm ca ușor, ușor să fie din ce în ce mai bine”, a transmis Budescu pentru Farul TV.

„Sunt fericit că Budescu este aici, este important pentru el că a venit cu gol. A prins încredere și cu siguranță îl vom ajuta să fie cât mai bun”, a precizat și Alibec.

Referitor la meci, Budescu a precizat:

„Sunt bucuros că am câștigat cu 3-0 și nu am primit gol. A fost un meci foarte intens, n-am mai jucat în cupele europene o perioadă lungă, dar a fost bine pentru mine și pentru echipă că am obținut această victorie și ne-am mărit șansele de calificare.

Atmosfera a fost foarte frumoasă. Stadionul a fost plin. Ne bucură acest lucru, ne-au încurajat și am făcut o figură frumoasă. Cred că i-am mulțumit pe cei veniți la stadion.

Am avut ceva ocazii, ne-a părut rău că nu am marcat în prima repriză, dar important este că am făcut-o în repriza a doua și totul a fost OK spre final.

Este un pas important, dar nimic câștigat. Mai avem un meci, trebuie să-l tratăm serios, poate mai serios decât pe acesta, și să-l câștigăm. Trebuie să jucăm orice meci la victorie”.

Denis Alibec: „Arătăm din nou ca Farul, campioana României”

„Am avut obiectivul să înscriem 3 goluri. Suntem fericiți, chiar dacă mai puteam marca. Am avut câteva ocazii foarte mari, dar și ei ne-au pus probleme. Suntem bucuroși că nu am primit gol, în primul rând.

Am căpătat un pic de experiență, ne-am recăpătat ritmul de anul trecut și ușor, ușor, arătăm ca Farul campioana României.

Suntem foarte fericiți că-i avem pe suporteri alături de noi. Le mulțumim și cu siguranță vor veni și la Tallinn.

Ne vom impune jocul la Tallinn. Dacă vom juca defensiv, cu siguranță vom avea mult mai multe probleme. Avem jucători foarte buni, care știu să facă diferența”, a afirmat și Alibec.

Meciul retur dintre Flora Tallinn și Farul va avea loc miercuri, 16 august, la ora 19:00.

Mai multe știri de actualitate:

Ilie Dumitrescu, enervat la culme de declarațiile date de Constantin Budescu: „Cu Feroe, cu Kazahstan și cu cine a mai dat el gol la națională de ne-a omorât așa pe toți?”

Atacat de „Procuror”, Marius Șumudică răspunde tăios: „Jignire de joasă speță. N-a mai antrenat de pe vremea Cupei Cupelor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
Ftg198
Ftg198  •  12 August 2023, 11:34
Postat de tristan pe 12 August 2023, 08:29

Degeaba ți se umfla vena....chiar sunteți jalnici

Alt frustrat ????????????????????,a da si *** am uitat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tristan
tristan  •  12 August 2023, 08:29
Postat de Ftg198 pe 11 August 2023, 16:39

Ba baiatule,tu esti un frustrat,presupun ca esti *** de a lui Gigi de asta si scri asa ceva.Farul a avut cel mai frumos fotbal din campionat anul trecut dar de unde sa vada o *** asa ceva.Si numele "parachioara" spune tot de cat creier ai.????????????????????????

Degeaba ți se umfla vena....chiar sunteți jalnici

tristan
tristan  •  12 August 2023, 08:27
Postat de cititorulcircumspect pe 11 August 2023, 18:21

Farul e singura echipa romaneasca care merita sa joace in cupele europene.

Ești f deștept.A avut cei mai slabi adversari dintre toate echipele românești.Cei mai slabi de departe !!! Daca înțelegi fotbalul nu și cum sa nu vezi asta

Vezi toate comentariile (18)
Comentează