INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ANDERLECHT 0-0

VIDEO Andrea Compagno: „Mă simt foarte bine la FCSB, este cea mai bună echipă din România. Vor veni și punctele”

Andrea Compagno, FCSB // foto: captură Pro Arena +29   FOTO
Andrea Compagno, FCSB // foto: captură Pro Arena

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 00:17 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 00:48

Atacantul Andrea Compagno (26 de ani) s-a prezentat la flash-interviuri după meciul dintre FCSB și Anderlecht, scor 0-0, din grupele Conference League. 

Rezervă în această seară, Compagno a fost introdus pe teren la pauză în locul lui Bogdan Rusu. Atacantul cumpărat cu 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova nu a reușit să înscrie sau să aibă vreo șansă importantă de gol, dar rămâne încrezător că echipa este pe drumul cel bun.

Mihai Stoica, despre prețurile biletelor, care au ținut oamenii departe de stadion: „Nu e normal să trag la răspundere omul care ne plătește” + Cei 2 fotbaliști lăudați: „Extraordinar!”
FCSB - Anderlecht 0-0
Mihai Stoica, despre prețurile biletelor, care au ținut oamenii departe de stadion: „Nu e normal să trag la răspundere omul care ne plătește” + Cei 2 fotbaliști lăudați: „Extraordinar!”

VIDEO Concluziile lui Andrea Compagno după FCSB - Anderlecht 

„Am făcut un meci bun împotriva celei mai bune echipe din Belgia. Am avut cea mai mare ocazie. Am jucat bine, nu am obținut ce meritam, dar sunt sigur că dacă muncim tot așa vor veni și punctele. A fost un meci echilibrat, în cupele europene este important să nu pierzi, iar asta am făcut astăzi.

Cred că echipa crește, asta este important. Sunt sigur că în curând vor veni și punctele.

E diferență mare față de West Ham, dar cred că astăzi am demonstrat că ne putem lupta pentru calificare, locul 2. Nu avem timp să ne gândim prea departe, urmează meciul cu Craiova și trebuie să ne concentrăm la el”, a punctat Compagno.

Andrea Compagno: „Mă simt foarte bine la FCSB”

Referitor la decizia de a fi lăsat pe bancă la început de meci, italianul a spus: 

„Antrenorul ia deciziile, dacă jucăm 5, 10 sau 90 de minute trebuie să dăm totul. Importantă este echipa. Nu poți juca fiecare meci cu echipa la fel. Nu e problemă cine intră, importantă e echipa, iar astăzi am făcut un meci bun”. 

Întrebat cum se simte la FCSB, Compagno a oferit următorul răspuns: „Bine, foarte bine. Este cea mai bună echipă din România, toată lumea știe asta și în Italia. Este o onoare mare pentru mine. Sunt sigur că la final vom lupta pentru titlu, asta este cel mai important pentru noi”. 

Mi-au zis înainte de meci povestea lui Neșu, este o persoană mare, cu inimă mare. Pentru mine a fost o onoare să-l cunosc.

- Andrea Compagno, FCSB

Andrei Cordea își toarnă cenușă în cap după ce a ratat ocazia meciului: „Am luat decizia proastă”
FCSB - ANDERLECHT 0-0
Andrei Cordea își toarnă cenușă în cap după ce a ratat ocazia meciului: „Am luat decizia proastă”
Două penalty-uri evidente trecute cu vederea în FCSB - Anderlecht! Decizii inexplicabile ale arbitrului austriac
FCSB - Anderlecht
Două penalty-uri evidente trecute cu vederea în FCSB - Anderlecht! Decizii inexplicabile ale arbitrului austriac

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  16 Septembrie 2022, 13:19

este cea mai titrata, NU CEA MAI BUNA! cea mai buna, este echipa care iese campioana! Atentie!

vasileroaita
vasileroaita  •  16 Septembrie 2022, 08:15

Compagno încearcă ... să nu fie dat afară repede!

socratead
socratead  •  16 Septembrie 2022, 07:34

O conditie obligatorie pentru a intra in "cultul religios" FCSB este ca individul sa devina un "visator arogant si agresiv". Realitatea - numarul de puncte fie in campionat, fie in Europa - pentru "secta religioasa" FCSB nu conteaza. Pentru FCSB starea de visare si inchipuirea unui viitor magnific imediat reprezinta o certitudine. Pare o boala psihica transmisibila care parvine de la patron.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează