INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ANDERLECHT 0-0

Meciul cu Anderlecht, sub lupa lui Dică: „Rezultat bunicel, atitudine bună. Obiectivul era să ajungem în grupe”

Nicolae Dică, antrenor FCSB // foto: Raed Krishan, GSP +29   FOTO
Nicolae Dică, antrenor FCSB // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2022 00:46 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2022 02:04

Nicolae Dică (42 de ani), antrenorul lui FCSB, a analizat egalul cu Anderlecht din grupele Conference League, scor 0-0. 

„Un 0-0, dar a fost un meci bun al nostru, chiar dacă am schimbat mulți jucători față de campionat și am jucat cu jucători născuți în 2002, 2003. Am încercat să câștigăm, ne-am creat ocazii, au avut și ei, păcat că nu am reușit să marcăm. Dar băieții au avut o atitudine bună.

Rezultat bunicel, să spun. Am avut o ocazie mare prin Cordea, au avut și ei. Spun că este un rezultat echitabil. Ne jucăm șansa, intrăm la fiecare meci să dăm totul, indiferent cine intră, jucători tineri sau cu experiență. Fiecare jucător trebuie să dea totul pe teren indiferent cât joacă”, a precizat Dică. 

Mihai Stoica, despre prețurile biletelor, care au ținut oamenii departe de stadion: „Nu e normal să trag la răspundere omul care ne plătește” + Cei 2 fotbaliști lăudați: „Extraordinar!”
FCSB - Anderlecht 0-0
Mihai Stoica, despre prețurile biletelor, care au ținut oamenii departe de stadion: „Nu e normal să trag la răspundere omul care ne plătește” + Cei 2 fotbaliști lăudați: „Extraordinar!”

Nicolae Dică: „Obiectivul era să ajungem în grupe”

„Am avut adversari puternici, vorbim de West Ham, echipă cu buget de câteva sute de milioane, de Anderlecht, echipă cu buget de 7-8 mai mare decât al nostru, chiar și Silkeborg este o echipă foarte bună, vă spun 100%. 

Noi am revenit în grupele europene după 5 ani, mă bucur că am reușit să ajungem în grupe, acesta era obiectivul nostru”, a adăugat antrenorul roș-albaștrilor. 

Dică a dezvăluit că i-a menajat pe „greii” Florinel Coman, Andrea Compagno, Radunovic și Andrei Cordea pentru partida de campionat cu CSU Craiova, programată duminică, 18 septembrie: „Bineînțeles, am avut meciuri din 3 în 3 zile, nu am avut timp de odihnă. Am decis ca în acest meci să intre pe parcurs”. 

Nicolae Dică, antrenor FCSB, despre... 

... problemele medicale ale jucătorilor: „Pantea a avut crampe, Edjouma o mică jenă în timpul jocului. Vom vedea zilele viitoare dacă este vorba despre ceva grav”.

... vizita lui Mihai Neșu în vestiar: „Mă bucur că l-am văzut, îmi place că este pozitiv, gândește foarte bine. Mă bucur că este OK, are țeluri de atins, sper din tot sufletul să reușească să și le îndeplinească”.

... suporteri: „Mă bucur că au venit la meci, că ne-au încurajat, le mulțumim că sunt alături de noi. Sperăm să reușim rezultate pozitive și să rămână alături de noi. Doar împreună putem obține rezultate”.

... meciul cu CSU Craiova: „Ne așteaptă o partidă foarte grea, și eu au nevoie de puncte, așa cum avem și noi. Se întâlnesc Craiova și Steaua, nu este un duel între mine și Mirel”.

Mai multe despre FCSB - Anderlecht: 

Andrei Cordea își toarnă cenușă în cap după ce a ratat ocazia meciului: „Am luat decizia proastă” » Concluziile lui Olaru

Două penalty-uri evidente trecute cu vederea în FCSB - Anderlecht! Decizii inexplicabile ale arbitrului austriac

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
elgabri
elgabri  •  16 Septembrie 2022, 08:25

Dica e o clasa sub Petrea

vasileroaita
vasileroaita  •  16 Septembrie 2022, 08:13

Obiectivul a fost indeplinit! De arbitrul maghiar la Stavanger!!

maradona79
maradona79  •  16 Septembrie 2022, 08:08

Exprimare de mare antrenor secund: "Rezultat bunicel" :))))))) Nea Dica, asa sa vorbesti matale la echipa de juniori de la Fc Arges. Desi valoric, nu sunt departe de fecesebe.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează