INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali, prima reacție după ce ar fi primit iar interzis în Ghencea: „De-asta s-a supărat CSA”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat luni, 07 august 2023 15:12 / Actualizat luni, 07 august 2023 19:13

FCSB - Nordsjaelland, de joi seară, prima manșă din turul III preliminar Conference League, e în pericol să nu se joace pe Stadionul Steaua. Disputa ar putea fi găzduită de arena Arcul de Triumf, pentru că și Arena Națională e indisponibilă, după ce a găzduit două concerte în luna iulie și i s-a înlocuit suprafața de joc.

Astăzi s-a făcut predarea stadionului din Ghencea, de la FCSB către cei de la CSA, după care vicecampioana a solicitat răspunsul oficial cu privire la cerința de a evolua tot acolo și împotriva danezilor în cupele europene. 

GSP știe motivele pentru care CSA a încercat să o blocheze pe FCSB la meciul cu Nordsjaelland  » Argumente uluitoare: „Pagina de Twitter și contul de Instagram”
fcsb
GSP știe motivele pentru care CSA a încercat să o blocheze pe FCSB la meciul cu Nordsjaelland » Argumente uluitoare: „Pagina de Twitter și contul de Instagram”

În ciuda faptului că după inspecția realizată în tribune și pe terenul de joc s-a constatat că nu există pagube aproape de nici un fel, clubul deținut de Ministerul Apărării ezită să mai închirieze arena celor de la FCSB.

Gigi Becali: „CSA Steaua s-a supărat pentru ce au zis Șut, Compagno și suporterii”

Contactat de GSP.ro, Gigi Becali se afla chiar în toiul discuțiilor cu Vali Argăseală, președintele clubului. La nivel declarativ, patronul FCSB încă nu renunță la posibilitatea de a evolua pe Stadionul Steaua cu Nordsjaelland și dezvăluie ce i-a deranjat pe oficialii Clubului Sportiv al Armatei.

„Trebuia să anunț azi UEFA unde jucăm, până la 12. Acum mă zbat, mă lupt, să văd ce fac. Ei (n.r. - cei de la CSA Steaua) sunt supărați că au zis Șut și Compagno «Steaua». Și că de ce au spus suporterii că în Ghencea e casa lor. Încercăm să vedem dacă putem rezolva ceva”, a declarat Becali pentru Gazetă.

GALERIE FOTO. Cum arată stadionul din Ghencea după FCSB - CFR Cluj 1-0

+14 FOTO

CSA Steaua acuză că FCSB ar fi încălcat contractul

GSP a publicat azi motivele invocate de șefii CSA Steaua pentru a declina solicitarea FCSB.

Toate punctele invocate de clubul Armatei se referă la modul în care FCSB ar fi încălcat contractul prin care s-a angajat să nu-și aroge faptul că FCSB e Steaua, marca Steaua fiind pierdută definitiv în Instanță în decembrie 2014.

„Pagina de Twitter a clubului se numește FCSB (FC Steaua București)” au notat cei de la CSA Steaua. Însă pagina la care fac referire aceștia nu aparține clubului patronat de Gigi Becali (foto stânga). Din site-ul oficial al FCSB, linkul care te direcționează către Twitter deschide o pagină care se numește doar FCSB (foto dreapta).

Gigi Becali, prima reacție după ce ar fi primit iar interzis în Ghencea: „De-asta s-a supărat CSA”

Nu a fost singurul argument prezentat de CSA. Au fost adăugate la dosar inclusiv postări ale unor jucători din lotul FCSB, în care ar fi apărut numele Steaua, de exemplu, în afișul meciului de săptămâna trecută, de la confruntarea cu CSKA 1948 Sofia. 

+21 FOTO

VIDEO CU GOLUL. Andrea Compagno a tranșat derby-ul FCSB - CFR Cluj din Ghencea

Mai multe articole despre FCSB:

Răsturnare INCREDIBILĂ! Sursele GSP din cadrul CSA susțin că FCSB - Nordsjaelland SE JOACĂ în Ghencea!
FCSB
Răsturnare INCREDIBILĂ! Sursele GSP din cadrul CSA susțin că FCSB - Nordsjaelland SE JOACĂ în Ghencea!
Adversari accesibili! FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilele rivale din play-off-ul Conference League
TRAGERE LA SORȚI
Adversari accesibili! FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilele rivale din play-off-ul Conference League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (95)
PAPAMARZZOLE
PAPAMARZZOLE  •  17 August 2023, 23:50

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsb_clar_e_steaua
fcsb_clar_e_steaua  •  15 August 2023, 17:42
Postat de Covid78 pe 14 August 2023, 12:43

Jonny , becali a dat bani cu camata,după care când afc nu a putut da banii înapoi , a dat Steaua , asa ca mai ușor cu victima jiji ca nu e chiar asa

Scenarii, fii serios, s-au bucurat unii că au avut de câștigat de pe urma lui Gigi, i-au dat echipa fără să se gândească prea mult, a contat doar ce a intrat lor in buzunar.

fcsb_clar_e_steaua
fcsb_clar_e_steaua  •  15 August 2023, 17:40
Postat de Covid78 pe 14 August 2023, 12:44

Nu știu câți ani ai , dar Steaua a însemnat tot timpul csa , Steaua sau militarii , sau Steaua Armatei, Steaua este simbol militar

A însemnat odată, da, însă de când a fost cedată s-au schimbat lucrurile, de ce să nu fim realiști?

Vezi toate comentariile (95)
Comentează