INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - DUNAJSKA STREDA

MM Stoica jubilează și „mușcă” din rivalii de la CSA: „Se mai întreabă cineva care e adevărata Steaua?”

Mihai Stoica / Sursă foto: GSP
Mihai Stoica / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 august 2022 23:04 / Actualizat miercuri, 10 august 2022 23:10

Mihai Stoica, 57 de ani, managerul general de la FCSB, e un munte de entuziasm înaintea returului cu Dunajska Streda din Conference League. Oficialul roș-albaștrilor a anunțat că aproape toate bilete puse în vânzare s-au epuizat și n-a ezitat să trimită „săgeți” în direcția celor de la CSA Steaua.

„Cu peluza închisă de UEFA și zonele tampon respectate cu strictețe, capacitatea Arenei Naționale se reduce la aproximativ 41.000 locuri pe scaune. În aceste condiții, ne apropiem de sold out. Se mai întreabă cineva care e adevărata Steaua? 

Eu mă întreb doar câte stadioane ne-ar trebui joia viitoare dacă trecem de Dunajska Streda”, a scris oficialul roș-albaștrilor pe Facebook. 

Ce veste! FCSB a primit confirmarea de la UEFA cu 24h înainte de meciul decisiv cu Dunajska Streda
FCSB - DUNAJSKA STREDA
Ce veste! FCSB a primit confirmarea de la UEFA cu 24h înainte de meciul decisiv cu Dunajska Streda

FCSB umple stadionul cu Dunajska Streda

FCSB s-a pregătit pentru o asistență-record în acest sezon, de peste 40.000 de oameni, potrivit informațiilor GSP. Ultima oară când pe Arena Națională au venit peste 40.000 de suporteri la un meci al roș-albaștrilor a fost cu Sporting, pe 23 august 2017, 1-5 în play-off-ul UCL.

Mă bucur că fanii vin lângă echipă. Trebuie să facem un meci bun pentru ei și să ne calificăm. Și la meciul cu Saburtalo am avut nevoie de ei, ne-au încurajat la 2-2 și am reușit să mai dăm două goluri 

- Nicolae Dică, antrenor FCSB

În comparație, CSA Steaua a avut doar 2.500 de spectatori în Ghencea, la confruntarea cu Metaloglobus de marți, contând pentru prima etapă a ligii secunde. 

Peluza suspendată de UEFA va rămâne închisă

Săptămâna trecută, FCSB a aflat că a fost sancționată de forul de la Nyon din cauza scandărilor suporterilor de la meciul retur cu Saburtalo. Pe lângă amenda de 50.000 de euro, decizia prevedea și faptul că peluza unde au stat cei din galerie nu va mai fi disponibilă pentru ultrași. 

UEFA permite însă în aceste zone accesul copiilor, iar într-o primă fază inclusiv șefii FCSB luaseră în calcul să populeze peluza cu copii, însă ulterior s-a renunțat la această idee. 

Legislația din România prevede că pe stadion copiii sub 14 ani nu pot avea acces singuri, ci trebuie însoțiți de adulți, iar prezența acestora ar fi putut fi interpretată de UEFA ca o încălcare a sancțiunii și s-a decis că peluza va fi închisă complet. Astfel, galeria se va muta la cealaltă peluză.

VIDEO Toate informațiile înainte de FCSB - Dunajksa Streda

Citește și alte știri despre FCSB: 

A venit decizia de la UEFA! Ce se întâmplă cu Andrei Cordea, după „roșul” încasat cu Saburtalo

Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru unul dintre cei mai râvniți fotbaliști din Liga 1: „Singura ofertă concretă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
ceglumabuna
ceglumabuna  •  11 August 2022, 19:15
Postat de Ionescu07 pe 11 August 2022, 14:50

Măi nene, love, mă crucesc când te citesc. În 1999, becali a furat, nu a cumpărat. Comprende? Doi generali care au aranjat furtul au fost puși în consiliul acela de administratie construit ad-hoc de pușcăriașul Babiuc. Iar investitorul becali este singurul patron de fotbal care a făcut profit din acest fenomen? Ți-ai pus vreodată întrebarea de ce? Păi pentru că s-a suit călare pe cel mai renumit brand din fotbalul românesc și a profitat (și încă mai profită) de credulitatea unora ca tine care pleznește de mândrie că este capitalist de generație nouă și crede toate tâmpeniile cu banii publici și furtul lor. Păi, măi generație, Steaua București s-a născut din bani publici, și a performat DOAR cu ajutorul banilor publici! Restul e istorie.. Comprende.. sau a luat foc neuronul?

Buey comprende :))) daca gigi a furat steaua ... cum de csa este steaua ? Legea spune ca voi sunteti steaua .. dar la fel spune ca nu aveti voie sa jucati la profesionisti ... Multa ceata la csa ... dar martorii lui talpan .. ei se uita tot la adevarata steaua :"hahaha iar nu au luat campionatul :)) daca era csa ... rupeau" Ghici ce .. csa exista .. au aparut in 2017 .. si de atunci pana n prezent .. au 2 promovari :)) Cum sa vrei sa fi steaua si sa stai 3 ani in liga a 4a :)) cum sa ai buget de liga 1 .. stadion de liga 1 .. jucatori de liga 1 .. cantonamente de liga 1 ... si sa jucati la amatori ? Penteu ce cheltuiti banii astia din bugetul romaniei ..

emil1986
emil1986  •  11 August 2022, 15:32
Postat de klaudiumosoiu pe 11 August 2022, 15:24

Nu se intreaba nimeni care e adevarata STEAUA. STIM ca adevarata STEAUA este C.S.A. Bucuresti ....................... NU stana fcsb-ista.

Stie un habauc ca tine si alte cateva sute. Milioanele de suporterii stiu ca FCSB = Steaua, nataraule!

klaudiumosoiu
klaudiumosoiu  •  11 August 2022, 15:24

Nu se intreaba nimeni care e adevarata STEAUA. STIM ca adevarata STEAUA este C.S.A. Bucuresti ....................... NU stana fcsb-ista.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează