INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - NORDSJAELLAND

Opinie vehementă în studio după FCSB - Nordsjaelland: „Ați fost blânzi! Este inadmisibil așa ceva!”

FCSB - Nordsjaelland 0-0 // foto: Imago Images +13   FOTO
FCSB - Nordsjaelland 0-0 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2023 07:21 / Actualizat vineri, 11 august 2023 08:57

Marius Șumudică (52 de ani) consideră că FCSB are „șanse foarte mici” să ajungă în play-off-ul Conference League. În manșa tur cu Nordsjaelland, în Ghencea, vicecampioana României a remizat, 0-0.

FCSB a avut om în plus vreme de mai bine de jumătate de oră cu Nordsjaelland, dar nu a putut să străpungă apărarea danezilor. Mai mult, nici nu a șutat pe poartă pe parcursul celor aproape 100 de minute de joc, cu tot cu prelungiri.

Gigi Becali a intrat imediat după meci și a distrus 4 jucători: „Zici că e de pe altă planetă!” + „Cum să-i bați? Pasează ca Barcelona”
FCSB - Nordsjaelland 0-0
Gigi Becali a intrat imediat după meci și a distrus 4 jucători: „Zici că e de pe altă planetă!” + „Cum să-i bați? Pasează ca Barcelona”

Marius Șumudică i-a urmărit la treabă pe roș-albaștri și a rămas frapat de faptul că aceștia nu au cadrat nici măcar un șut, mai ales că o bună parte din meci au jucat-o în superioritate numerică.

Ca atare, este de părere că șansele de calificare ale roș-albaștrilor în play-off-ul Conference League „sunt foarte mici”.

Marius Șumudică, după FCSB - Nordsjaelland: „Ați fost blânzi! Este inadmisibil așa ceva!”

„Voi (n.r. - în analiză) ați fost blânzi, nu este posibil să joci 30 de minute cu om în plus și să n-ai șut pe poartă. Este inadmisibil! Pentru mine, azi, cu suporterii, cu stadionul plin, să n-ajungi să ai o ocazie de gol...

Foarte inteligent antrenorul danezilor, a schimbat în 5-3-1, a văzut că suntem periculoși în benzi. Noi centrăm pentru cine? N-avem talie, n-avem absolut nimic.

Calitatea lor e net superioară în momentul de față și sunt de acord cu voi, e un rezultat pozitiv pentru FCSB. Șansele FCSB-ului de a se califica sunt foarte mici”, a opinat Șumudică, conform digisport.ro.

Nordsjaelland este o echipă cu mentalitate sănătoasă, care, chiar dacă în ultimele 30 de minute a jucat cu om în minus, n-am văzut să tragă de timp, să stea jucătorii pe jos. A respectat fotbalul, a ieșit numai cu construcție. Asta înseamnă personalitate.

- Marius Șumudică

Manșa retur va avea loc joia viitoare, pe 17 august, la ora 19:30. 

VIDEO: declarațiile lui Elias Charalambous după FCSB - Nordsjaelland

Tot despre FCSB - Nordsjaelland:

Un moment din FCSB - Nordsjaelland l-a băgat în ceață pe Basarab Panduru: „Ce a vrut?!” + jucătorul analizat: „Ai zice că n-are cum să joace prost...”

FCSB a cerut trei penalty-uri cu Nordsjaelland! tribunele au explodat: „Hoții, hoții!” » Fotoreporterul GSP a surprins cadru cu cadru cea mai fierbinte fază a meciului

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (2)
standart
standart  •  11 August 2023, 20:19

Mare "caracter" acest șumudică. Dat afară de peste tot se autopropune antrenor. Reușește să fie sub miriuță, și asta e greu!

rottwailer
rottwailer  •  11 August 2023, 08:44

Atâta s-a putut… Se vede și clasa antrenorilor danezi!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează