INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - NORDSJAELLAND

FOTO FCSB a cerut trei penalty-uri cu Nordsjaelland! tribunele au explodat: „Hoții, hoții!” » Fotoreporterul GSP a surprins cadru cu cadru cea mai fierbinte fază a meciului

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 23:22 / Actualizat vineri, 11 august 2023 00:04

FCSB a cerut trei lovituri de la 11 metri în repriza secundă a meciului cu Nordsjaelland, scor 0-0,din turul III preliminar al Conference League. 

FCSB a cerut trei penalty-uri în duelul cu Nordsjaelland

1. Minutul 70: Olaru a fost la un pas să profite de o neînțelegere între portarul danez și fundaș. Cei doi fotbaliști ai lui Nordsjaelland au încercat să repună rapid din colțul careului de 6 metri, dar căpitanul vicecampioanei României a fost pe fază.

Goalkeeperul a intrat la „rupere”, cu talpa sus. A atins și mingea, iar „centralul” Milos Boskovic nu a dictat nimic. Singura reluare prezentată de televiziune nu a lămurit nimic, fiind un cadru larg.

FCSB a cerut trei penalty-uri cu Nordsjaelland! tribunele au explodat: „Hoții, hoții!” » Fotoreporterul GSP a surprins cadru cu cadru cea mai fierbinte fază a meciului
FOTO: Captură TV @Pro TV

Fanii au început să scandeze „Hoții, hoții”, lucru amplificat și de ce s-a petrecut la următoarea acțiune în careul advers. 

2. Minutul 72: Tavi Popescu l-a lansat pe Djokovic. Mijlocașul croat a simțit o împingere din partea lui Jeppe Tverskov și a căzut spectaculos. Nici de această dată nu l-a impresionat pe „centralul” din Muntenegru.

FCSB a cerut trei penalty-uri cu Nordsjaelland! tribunele au explodat: „Hoții, hoții!” » Fotoreporterul GSP a surprins cadru cu cadru cea mai fierbinte fază a meciului

Djokovic a sprintat spre arbitru, dar în zadar.

3. Minutul 90+6. Chiricheș trimite o pasă verticală până în careul advers pentru Tavi Popescu. Mijlocașul „roș-albaștrilor” încearcă să îi ia fața lui Marxen și cade în urma duelului cu jucătorul danez, acuzând că a fost lovit din spate. Arbitrul nici nu s-a gândit să arate penalty și a lăsat jocul să continue. 

Fotoreporterul Raed Krishan a surprins cadru cu cadru faza încinsă din prelungirile duelului de pe arena din Ghencea.

+16 FOTO

FCSB - Nordsjaelland // Cei peste 27.000 de fani au creat o atmosferă incendiară

Ciștește și alte știri despre FCSB - Nordsjaelland:

Preț diferit pentru Europa » Cât i-a cerut CSA Steaua lui Gigi Becali pentru închirierea arenei la meciul cu Nordsjaelland
FCSB - FC NORDSJAELLAND
Preț diferit pentru Europa » Cât i-a cerut CSA Steaua lui Gigi Becali pentru închirierea arenei la meciul cu Nordsjaelland
Nu mai e latifundiar, e „mogul”! Noua sursă de bani pentru Gigi Becali, dezvăluită de Dumitru Dragomir: „L-au trezit copiii și a pus stop”
AFACERI
Nu mai e latifundiar, e „mogul”! Noua sursă de bani pentru Gigi Becali, dezvăluită de Dumitru Dragomir: „L-au trezit copiii și a pus stop”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (68)
Functionarul9
Functionarul9  •  12 August 2023, 10:31
Postat de observator_federal pe 11 August 2023, 09:21

Ca în nicio altă transmisie la TV, s-a insistat mult pe prim planuri cu reacțiile de durere ale fotbaliștilor căzuți (danezii chiar au ieșit accidentați!), timp suficient pentru a alege -târzii și irelevante- reluările (sau reluarea) cele mai nelămuritoare... O altă manevră la fel de șmecheră din carul TV, a fost prezentarea extrem de frecventă de imagini cu tribunele fecesebiste - pe aceeași linie de lipsă clară de fair-play față de telespectatorii danezi, dacă transmisia o fi fost preluată cumva în Danemarca... Cât privește impresia lăsată de jocul contondent și totodată plin de simulări cu care fecesebiștii au răspuns demonstrației de fotbal a echipei nordice, poate o vom afla din declarațiile din presa daneză.

Amice ... ***, ca nu-ti face bine deloc ! Las-o mai moale, pentru ca sigur te ataca si la cerebel ... Eu ti-am zis ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Karaganda_forever
Karaganda_forever  •  11 August 2023, 21:58
Postat de paolo13 pe 11 August 2023, 15:26

Nu am de ce sa ma oftic. Nick-ul tău demonstrează cât de mult te ustura la ficați ca FCSB exista. Poate da în icter d'ala...Vedeti-va de mizeriile voastre.

Cum am mai spus in repetate randuri: sa-ti dea Dumnezeu ce le doresti tu altora, pentru ca meriti! AMIN!!!

Yuri_macel
Yuri_macel  •  11 August 2023, 18:07
Postat de Karaganda_forever pe 11 August 2023, 14:38

Clar ma, doar ca noi ne-am serbat CENTENARUL (si nici nu avem vreo problema de identitate, procesul cu AFC a fost castigat definitiv in februarie 2023) in vreme ce zecesebe-ul ciobanesc e o clona infiintata in 2003 cu scopul de a frauda ANAF adica pe noi toti. OFTICA-TE.

De unde sa aveti probleme de identitate daca v-ati infiintat acum 5 ani?

Vezi toate comentariile (68)
Comentează