INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB

Incredibil: FCSB - Nordsjaelland în pericol să nu se vadă la TV! Vezi motivul care blochează transmisia meciului

Articol de , , - Publicat luni, 07 august 2023 16:36 / Actualizat luni, 07 august 2023 18:09

FCSB va disputa joi prima manșă a „dublei” cu Nordsjaelland, din turul 3 al Conference League. Meciul va avea loc, cel mai probabil, în Ghencea, de la ora 21:30. 

Lovitură de teatru însă, partida e în mare pericol să nu fie transmisă la TV!

Nicio televiziune din România nu a cumpărat drepturile TV pentru FCSB - Nordsjaelland

În acest moment, cu 3 zile înainte de startul jocului, nicio televiziune din România nu a achiziționat drepturile de imagine, iar negocierile sunt, practic, blocate.

Motivul pentru care toate stațiile TV nici măcar n-au intrat într-o negociere cu FCSB e prețul stabilit de vicecampioană. Cel puțin 100.000 de euro a solicitat clubul patronat de Gigi Becali pentru a ceda drepturile meciului de joi. 

În Conference League, UEFA oferă cluburilor posibilitatea de a vinde drepturile TV la partidele de pe teren propriu. 

Cerințele pe care FCSB le are însă de această dată diferă cu mult față de ceea ce s-a întâmplat în trecut. Chiar și față de returul cu CSKA 1948 Sofia, de joia trecută, nivelul cerut acum, cu Nordsjaelland, e de aproape 3 ori mai mare.

+21 FOTO

Pentru confruntarea cu bulgarii au fost interesate nu mai puțin de 4 posturi TV: ProTV, Antena 1, Prima Sport și DigiSport. Câștig de cauză au avut ultimele două, care dețin și drepturile pentru Liga 1. 

Acum însă, surse din piața media, care cunosc ce bani se achită de regulă pe astfel de partide, susțin că dacă FCSB nu va accepta să diminueze serios pretențiile, atunci partida nu se va transmite la TV.

Dacă nu se televizează FCSB - Nordsjaelland, cum îl vede Becali? :))

În cazul în care FCSB nu va accepta mai puțin de 100.000 de euro și nu se va ajunge la nicio înțelegere cu vreo televiziune, atunci unul dintre cei care n-ar avea posibilitatea să urmărească partida ar fi chiar Gigi Becali. Chiar astăzi, patronul roș-albaștrilor a susținut că nu va mai merge prea curând pe stadion, la un meci. 

"Pe mine, pe stadion la un meci de fotbal, o să mă mai vedeți doar dacă voi intra iarăși în grupele Champions League", a declarat Becali. El urmărește toate jocurile la TV și pe baza a ceea ce vede dictează prin telefon ce schimbări trebuie să efectueze staff-ul tehnic.

VIDEO FCSB - CFR Cluj / Andrea Compagno: „Atmosfera a fost senzațională!”

Adversari accesibili! FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilele rivale din play-off-ul Conference League
TRAGERE LA SORȚI
Adversari accesibili! FCSB, Farul și Sepsi și-au aflat posibilele rivale din play-off-ul Conference League
Gigi Becali, prima reacție după ce ar fi primit iar interzis în Ghencea: „De-asta s-a supărat CSA”
FCSB
Gigi Becali, prima reacție după ce ar fi primit iar interzis în Ghencea: „De-asta s-a supărat CSA”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (46)
tictictic
tictictic  •  08 August 2023, 09:04

Foarte bine face Gigi Becali. Isi vinde imaginea clubului la pretul corect, stiind bine ca aceasta genereaza un interes enorm si fara egal in randul milioanelor de microbisti din tara si din afara ei. Asa procedeaza oricare club mare care se respecta, in toata lumea! In primul rand, la 100 de mii televiziunile isi scot banii astia din audienta (publicitate) dupa doar prima repriza; o alta parte si-o pot scoate din revanzarea dreptului de televizare catre televiziunile din Danemarca si celor din Europa interesate de eveniment. Eu zic ca suma ceruta e chiar modesta; in locul lui ceream dublu, cel putin 200 de mii. In al doilea rand, daca meciul nu va fi televizat, nu-i nicio nenorocire. Cei ce vor sa-l vada sa-si cumpere bilet si sa umple (din nou) pana la refuz stadionul Ghencea; pentru ceilalti, meciul va putea fi ascultat la radio fara nicio problema. Deci, Becali oricum castiga, televiziunile vor fi cele ce vor pierde!

O_persoana
O_persoana  •  08 August 2023, 00:18
Postat de funnybuburuza pe 07 August 2023, 18:10

Îți dau dreptate! Într-o țară normală nea Jiji semna un contract valabil care nu putea fi atacat prin instanțe. Așa că sper să dispăreți cât mai repede din fotbal. Oricum sunteți o mână de oameni, nu sunteți în stare sa umpleți Arcul de Triumf. Noroc că vă lasă să întrați la pauză.

Mâna de oameni? Nu umplem Arcul De Triumf ? Ai descris CSA. Trăiești in alta lume , serios acuma

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  07 August 2023, 22:57

Eu vorbesc in numele meu și desigur îmi exprim gânduri, sentimentele mele etc! Sincer chiar am întrat în panica cu acest anunț, Cum se poate cea mai iubita echipa a Moldovei ,a Tarii Românești, a Olteniei și nu în ultimul rand a gazetarilor ,a guvernului, etc!, sa nu fie în centrul atenției când noi va iubim și stimam dragi luptători ai dreptății familior ,!? CE SA VEZI ACUM ESTE COADA LA TELEVIZARE ,DE FAPT ACELEASI TELEVIZIUNI ! FACEM PARIU !?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează