INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - ȘAHTIOR KARAGANDY

Peluza Nord, din nou în acțiune! Suporterii au încălcat decizia instanței + „complot” cu crainicul

Articol de , - Publicat joi, 22 iulie 2021 21:41 / Actualizat joi, 22 iulie 2021 22:32

Fanii FCSB n-au venit în număr mare la primul meci din Conference League, însă echipa s-a bucurat din plin de revenirea Peluzei Nord în formă organizată.

  • FCSB debutează astăzi în Conference League, în meciul din turul II cu Șahtior Karagandy (Kazahstan). Partida e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV.

Debutul european n-a fost atractiv pentru fanii FCSB-ului, care nu s-au îngrămădit pe stadion la primul meci jucat acasă de când arena poate fi ocupată în proporție de 50%. 

Locul 4 în sezonul trecut, actualul loc 11 din Kazahstan, a strâns doar vreo 7.000 de fani pe Arena Națională. 

+28 FOTO

Fanii FCSB s-au întors și au ignorat deciziile instanței! 

Un stadion uriaș, mai mult gol, animat parțial de revenirea Peluzei Nord lângă FCSB în formă organizată. O galerie "știrbită" totuși de absența unor grupări ce-au ales drumul echipei Armatei ori altele care sunt încă indecise. 

Au fost totuși vreo 1.500 de ultrași care au intrat pe teren când mai erau mai mult de 60 de minute până la primul fluier. Au ignorat deciziile instanței și au continuat să strige pentru Steaua, nume de care echipa lui Gigi Becali a fost deposedată. 

„Complot” cu crainicul 

Înaintea prezentării echipei, în momentul în care și-a făcut "intrarea", crainicul FCSB-ului a salutat revenirea Peluzei Nord la stadion și a avut un mesaj pentru aceasta. 

"Discursul" s-a sfârșit cu un strigăt, la care au participat și fanii. "Sunteți aici pentru că FCSB este...", a strigat acesta la stația de amplificare, urmând ca fanii să spună "...Steaua". O scandare repetată în 3 rânduri.

Ultimul meci pe care FCSB l-a disputat din postura de gazdă pe Arena Națională cu spectatori: 1-1 vs. Chindia, pe 22 februarie 2020! Atunci, aproximativ 4.000 de fani au venit la stadion.

Pentru a intra în stadion, suporterii sunt obligați să aibă: mască, buletin sau carte de identitate, dovada vaccinului (făcut cu cel puțin 10 zile în urmă, la ora meciului), a testului RT-PCR (făcut cu cel mult 72 de ore până la ora meciului) sau a testului rapid (făcut cu cel mult 24 de ore până la ora meciului). 

Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2 pot intra cu dovada.

Peluza Nord, mesaj de pace înainte de startul sezonului:

NU vom avea discuții contradictorii cu nimeni! Fiecare este pe drumul lui! NU vom intra în nicio discuție referitoare la alte cluburi sau alte peluze! NU vom discuta NICIODATĂ despre cei care au fost alături de noi și au ales alt drum! 

Îi asigurăm de toată considerația și respectul nostru pe toți cei alături de care am făcut mii de km și alături de care am petrecut clipe minunate în peluză! 

Aveți ceva să ne transmiteți? Ne gășiți în peluză, nu vom sta la discuții inutile. Începând de astăzi suntem la meciuri... îmbrăcați în negru, cu eșarfe, steaguri, etc. Și dacă vom fi 5 și dacă vom fi 50 sau 500 vom merge înainte pentru ca este drumul nostru și îl urmăm încă din 1995!

Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - Universitatea Craiova

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali, planuri grandioase la FCSB: „Îl vând pe Popescu și dau salarii de 40.000 de euro”

Florin Tănase, mesaj clar pentru Gigi Becali: „Nu pot să mint, asta îmi doresc”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (31)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  23 Iulie 2021, 20:18
Postat de 1947forumer pe 23 Iulie 2021, 16:52

De ce e stema clubului Steaua peste tot pe Stadionul Steaua? De ce se numeste Stadionul "STEAUA"? Gandeste, gigistule!

Nu este stadionul echipei,nu ma intereseaza cine are numele,desenul si firele de iarba din 97,atata timp cat echipa de fotbal Steaua Bucuresti nu mai exista (din 98) si nu mai are palmaresul intreg! Steaua....e un nume folosit de alte 10-15 echipe de fotbal. Csa Steaua,fara palmares din 47 si pana azi,nu e Steaua Bucuresti care ai vrea tu sa fie!

1947forumer
1947forumer  •  23 Iulie 2021, 16:52
Postat de fcsbesteaua pe 23 Iulie 2021, 11:24

Steaua (care vrei tu din ele) NU are stadion,poti sa intelegi lucrul asta,sau visezi cu ichii deschisi la bani publici si ti-i insusesti?

De ce e stema clubului Steaua peste tot pe Stadionul Steaua? De ce se numeste Stadionul "STEAUA"? Gandeste, gigistule!

amadeus2021
amadeus2021  •  23 Iulie 2021, 15:46

Spectatori la meci: 5.812 conform anuntului de pe stadion.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează