INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - SILKEBORG

VIDEO Cum pregătește Nicolae Dică revanșa cu Silkeborg: „Asta îmi arată analiza pe care am făcut-o!” » Toate declarațiile antrenorului de la FCSB

Nicolae Dică / Sursă foto: GSP +11   FOTO
Nicolae Dică / Sursă foto: GSP

Articol de , - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 12:59 / Actualizat joi, 13 octombrie 2022 09:15

Nicolae Dică, 42 de ani, tehnicianul celor de la FCSB, a susținut în această după-amiază conferința de presă premergătoare duelului cu Silkeborg din grupele Conference League. Toate declarațiile antrenorului roș-albaștrilor pot fi citite mai jos.

  • FCSB - Silkeborg e programat joi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro Arena.

Nicolae Dică spune că a pregătit minuțios confruntarea în fața nordicilor, în fața cărora vrea să se revanșeze după eșecul umilitor din urmă cu o săptămână.

Cum pregătește Nicolae Dică revanșa cu Silkeborg: „Asta îmi arată analiza pe care am făcut-o!”

„Ne așteaptă o partidă grea, contra unui adversar bun, care joacă un fotbal ofensiv. Analiza pe care am făcut-o îmi arată o echipă foarte bună, cu posesie, dinamică, agresivitate, o echipă foarte bine organizată. Chiar dacă nu au individualități, sunt o echipă foarte bună, luași ca grup. Trebuie să facem totul perfect pentru a scoate un rezultat pozitiv, ne așteaptă un meci foarte greu. 

Am jucat în Danemarca cu mulți jucători tineri, care nu sunt obișnuiți cu meciurile din Europa. Nu mă așteptam să avem un joc atât de slab, dar se întâmplă, uitați-vă și ce a făcut Lazio cu Midtjylland (n.r. - 5-1 în favoarea nordicilor). Venim după două meciuri câștigate în Liga 1, ceea ce nu s-a mai întâmplat în acest sezon, și sperăm să facem un nou meci bun. Avem nevoie de suporteri, de toți oamenii care vin la stadion!

Am discuții cu patronul după fiecare joc. Foarte bine că vă spune și vouă lucruri. (...) Nu vorbesc acum despre transferuri, transferurile se fac în ianuarie”, a declarat Nicolae Dică. 

Darius Olaru: „Vrem să ne luăm revanșa!”

Despre partida de joi seara a vorbit și Darius Olaru, mijlocașul care a absentat de la „măcelul” din Danemarca de săptămâna trecută, când roș-albaștrii au pierdut cu 0-5.

„Ne așteaptă un meci dificil, contra unui adversar bun, căruia îi place să aibă posesia. Am analizat adversarul și suntem pregătiți. Ne gândim la revanșă, rezultatul meciului tur nu a fost cel pe care ni l-am dorit. Cred că avem puterea să ne luăm revanșa. Simțeam neputință în tur, fiindcă nu puteam face nimic din fața TV-ului. Sunt meciuri în care putem să ne arătăm valoarea. Dacă vom avea atitudine, sunt sigur că putem obține victoria.

Cred că ei vor veni să joace la fel, dar suntem pregătiți să le facem față. Fizic stăm foarte bine, diferența se face la pregătirea psihică. Ar fi bine ca danezii să ne ia de sus, poate ar intra pe vârfuri și ar avea probleme dacă ar face asta”, a declarat Darius Olaru. 

FOTO / Antrenamentul celor de la FCSB înaintea returului cu Silkeborg

Antrenament FCSB înaintea returului cu Silkeborg (foto: Cristi Preda/GSP)
Antrenament FCSB înaintea returului cu Silkeborg (foto: Cristi Preda/GSP)
Antrenament FCSB înaintea returului cu Silkeborg (foto: Cristi Preda/GSP)
Antrenament FCSB înaintea returului cu Silkeborg (foto: Cristi Preda/GSP)
Antrenament FCSB înaintea returului cu Silkeborg (foto: Cristi Preda/GSP)
+7 FOTO

Clasamentul în grupa FCSB-ului de Conference League:

Cum pregătește Nicolae Dică revanșa cu Silkeborg: „Asta îmi arată analiza pe care am făcut-o!” » Toate declarațiile antrenorului de la FCSB

Citește și alte știri despre FCSB: 

Gigi Becali confirmă Gazeta » În linie dreaptă pentru transferul fotbalistului din Liga 1: „Am dat ordin, la iarnă vreau să fie la noi!”

„Trebuie să ne răzbunăm, intră artileria grea!” » Gigi Becali, discurs plin de avânt: „O să fim imbatabili” + Care e noul obiectiv

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
VanBasten
VanBasten  •  13 Octombrie 2022, 10:40

La meciul tur descoperise un sistem bradulet 4-3-3 si a primit 5 boabe. Acum a mai facut Dica niste analize si i-a iesit ca are colesterolul cam mare. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VanBasten
VanBasten  •  13 Octombrie 2022, 10:38

Dica e pe faras

paolo11
paolo11  •  13 Octombrie 2022, 05:17
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 12 Octombrie 2022, 16:25

Șoșoiuuuu'!!!

In B?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează