INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - VIKING

EXCLUSIV Artificiul prin care FCSB câștigă 5% din Arena Națională la meciul cu Viking! Cum „driblează” sancțiunea UEFA

FCSB a apelat la un artificiu permis de forul de la Nyon, pentru a mai câștiga 1.500 de suporteri: îi va așeza în una dintre cele două peluze pe fanii norvegieni care și-au anunțat prezența la București,
FCSB a apelat la un artificiu permis de forul de la Nyon, pentru a mai câștiga 1.500 de suporteri: îi va așeza în una dintre cele două peluze pe fanii norvegieni care și-au anunțat prezența la București,

Articol de , - Publicat marti, 16 august 2022 17:34 / Actualizat marti, 16 august 2022 17:34

Cu ambele peluze închise în urma deciziei UEFA, FCSB a apelat la un artificiu permis de forul de la Nyon, pentru a mai câștiga 1.500 de suporteri: îi va așeza în una dintre cele două peluze pe fanii norvegieni care și-au anunțat prezența la București, astfel că nu va mai fi nevoie să fie blocate cel puțin două sectoare și jumătate la una dintre tribune.

  • FCSB - Viking (Norvegia), turul play-off-ului din Conference League, este programat joi, de la ora 21:30. Poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro TV.

FCSB a primit o lovitură grea din partea UEFA în perspectiva meciului de joi cu Viking. Forul european a decis să închidă ambele peluze pe Arena Națională. Automat, Olaru și compania au pierdut aproape 25.000 de spectatori, fiindcă era de așteptat să se joace cu stadion full în condițiile în care erau deschise toate zonele. 

Exces de zel de la UEFA? Un alt banner din galeria FCSB poate fi interpretat ca rasist. Dar e corect să o facem?
UEFA
Exces de zel de la UEFA? Un alt banner din galeria FCSB poate fi interpretat ca rasist. Dar e corect să o facem?

În plus, Viking a informat conducerea vicecampioanei României că va avea la București în jur de 200 de suporteri. Aceștia urmau să fie amplasați la una dintre tribune, iar protocolul de organizare obligă clubul organizator să asigure o zonă de tampon. Ar fi însemnat o blocare de cel puțin 1.500 de locuri din cele 30.000 rămase disponibile după sancțiunea UEFA.

FCSB a câștigat 1.500 de spectatori pentru meciul cu Viking

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, le-a cerut celor din club să facă o solicitare la UEFA, pentru a cere ca fanii norvegieni să fie lăsați să stea în una dintre cele două peluze. S-a mers pe argumentul că respectivele zone sunt interzise pentru fanii FCSB-ului, nu și pentru cei ai oaspeților. 

Iar forul de la Nyon a dat aviz favorabil solicitării, astfel că nordicii vor sta în peluză, iar cele 1.500 de locuri care erau blocate la tribuna I sau a II-a vor fi eliberate și scoase la vânzare pentru fanii trupei lui Dică.

Aproape sigur, toate cele 30.000 de bilete disponibile pentru acest meci vor fi epuizate până la ora jocului, ceea ce va aduce a doua cea mai mare asistență pentru FCSB în acest sezon. Recordul e cel de la returul cu Dunajska Streda, când au fost 40.457, în condițiile în care peluza din dreapta tribunei oficiale a fost complet goală. 

Cât costă biletele la meciul FCSB - Viking, din play-off-ul Conference League

  • VIP 1 - 150 LEI
  • VIP 2 - 100 LEI
  • VIP 3 - 75 LEI
  • TRIBUNA 2 - INEL 1 - 50 LEI
  • TRIBUNELE 1 ȘI 2 - INELELE 2 ȘI 3 - 30 LEI

Biletele online pot fi achiziționate pe site-ul www.bilete-fcsb.ro. Casele Arenei Naționale vor fi și ele deschise conform următorului program:

  • MIERCURI - 11:00 - 19:00 (Bulevardul Basarabia)
  • JOI - 11:00 - 21:30 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu, Bulevardul Pierre de Coubertin)

VIDEO Cum vede Dumitru Dragomir șansele echipelor românești în Conference League: „S-ar putea să treacă toate trei, s-ar putea niciuna”

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Sute de amenințări primite de fotbalistul lovit de Darwin Nunez » A publicat mesajele oribile: „Te voi omorî! Sper să cadă avionul cu tine!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
eldiaforever
eldiaforever  •  18 August 2022, 23:30
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 17 August 2022, 13:01

Unde sa fii tu bah prostalaule ?? Bah prostalaule tu nu iesi din casa ca ti se topeste baconul

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eldiaforever
eldiaforever  •  18 August 2022, 23:30
Postat de bridges pe 17 August 2022, 09:25

Pana nu face Becali un artificiu nu poate, se sufoca. Uite asa din artificiu in artificiu a furat si Steaua.

pai daca nu a vrut-o nimeni a luat-o becali. bine ca a luat-o becali,gandeste-te cum era dac ao lua unu ca si copos sau borcea.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  17 August 2022, 13:01
Postat de eldiaforever pe 16 August 2022, 18:32

really bah prostule? pentru 1500 de locuri in plus ? crezi ca,conteaza? ***? ca os a fim 30 de mii sau 31500 tot o sa avem mai multi suporteri decat vitanul tau barzesti in ultimele 20 de meciuri la un loc.

Unde sa fii tu bah prostalaule ?? Bah prostalaule tu nu iesi din casa ca ti se topeste baconul

Vezi toate comentariile (38)
Comentează