INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - WEST HAM 0-3

VIDEO Anghel Iordănescu, trist după încă o rușine suferită de FCSB: „O seară decepționantă. Dică nu trebuia schimbat”

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Articol de , - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 00:12 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 00:49

FCSB - West Ham 0-3. Anghel Iordănescu, invitatul special al celui mai nou episod din podcastul Profu' de Sport , a vorbit după înfrângerea roș-albaștrilor cu englezii.

Fostul selecționer a urmărit de pe Arena Națională meciul celor de la FCSB cu West Ham și s-a arătat extrem de dezamăgit de rezultat și de prestația roș-albaștrilor. De asemenea, el a vorbit și despre plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB.

Gol din ofsaid marcat de West Ham + încă o fază la milimetru
FCSB - West Ham
Gol din ofsaid marcat de West Ham + încă o fază la milimetru

VIDEO. Declarațiile lui Anghel Iordănescu, după FCSB - West Ham 0-3

„Din păcate, nu am văzut prea multe lucruri bune. O seară tristă, care ne decepționează pe toți. Faptul că pierdem cu 0-3, cu o echipă de rezerve, nu ne poate da speranțe.

Fotbalul românesc suferă în primul rând la nivel de conducători. Eu cred că Dică nu trebuia schimbat. E trist să ai 10 sau 11 antrenori schimbați după 16 etape de Liga 1”, a declarat Anghel Iordănescu după meci, la zona mixtă.

Anghel Iordănescu o laudă pe CFR Cluj

Anghel Iordănescu a vorbit și despre CFR Cluj. Echipa antrenată de Dan Petrescu a câștigat cu Ballkani, scor 1-0, și s-a calificat în play-off-ul Conference League. Clujenii își află adversarul din primăvară luni, de la ora 15:00, ora României.

„Trebuie să recunoaștem că CFR Cluj e echipa noastră cea mai valoroasă. A fost criticat Petrescu, dar uite că duce echipa în primăvară”, a declarat Iordănescu.

Citește și: 

„V-ați folosit relațiile din politică pentru a-l ajuta pe Edi?” » Întrebare frontală pentru Anghel Iordănescu, la podcastul „Profu' de Sport”

Cel mai mare stelist crescut în Giulești! » Cum a ajuns Anghel Iordănescu la Steaua, deși locuia în cartierul rivalei: „Vă spun sincer, am rămas marcat”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  04 Noiembrie 2022, 10:38
Postat de vasileroaita pe 04 Noiembrie 2022, 03:34

Dică nu trebuia numit la zcsb! La fel ca Edi la Națională!! Pe Dan Petrescu îl înjurăm, iar nulitățile le promovăm și ierarhiile le "aranjam" cum vrea ciobandante!! De aceea a ajuns fotbalul nostru așa de jos!

te auzi ce aberezi?

lulu
lulu  •  04 Noiembrie 2022, 07:29

Trebuia numit pe viață, la fel și fiul tău. Nu contează că se fac de râs, sunt de perspectiva .Și nu care cumva antrenor străin, că nu cunoaște realitățile și specificul fotbalului românesc.Prafuitii că ăsta ne-au adus unde suntem.

g_mocanu1984
g_mocanu1984  •  04 Noiembrie 2022, 07:21

este trist Puiu. Stiu. Dar imi amintesc cat de trist a fost dupa campania de mare succes a fiului.... cel care ne-a adus in lumea a 5-a a fotbalului.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează