INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CFR CLUJ

FOTO Bălgrădean, gafe în lanț la golul primit de CFR Cluj în Andorra » Petrescu i-a pregătit deja înlocuitorul!

Cristian Bălgrădean (34 de ani) a gafat la golul marcat de Genis Soldevila (35 de ani) în minutul 21 al meciului dintre Inter d'Escaldes și CFR Cluj, din turul 2 preliminar al Conference League. +7   FOTO
Cristian Bălgrădean (34 de ani) a gafat la golul marcat de Genis Soldevila (35 de ani) în minutul 21 al meciului dintre Inter d'Escaldes și CFR Cluj, din turul 2 preliminar al Conference League.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 iulie 2022 18:53 / Actualizat miercuri, 27 iulie 2022 19:12

Cristian Bălgrădean (34 de ani) a gafat la golul marcat de Genis Soldevila (35 de ani) în minutul 21 al meciului dintre Inter d'Escaldes și CFR Cluj, din turul 2 preliminar al Conference League. 

  • Dacă va ajunge în turul următor, CFR Cluj va juca împotriva celor de la Shakhtyor Soligorsk, Belarus. Campioana României ar disputa primul meci (4 august) în deplasare.

CFR Cluj a fost dominată copios în prima repriză a partidei cu Inter d'Escaldes. Superioritatea gazdelor din Andorra a fost concretizată în minutul 21. Cristian Bălgrădean a avut un rol decisiv. 

FRF a luat cea mai dură măsură posibilă: „Excluderea din toate competițiile!”
DECIZIE
FRF a luat cea mai dură măsură posibilă: „Excluderea din toate competițiile!”

Bălgrădean, gafă în Inter d'Escaldes - CFR Cluj

Portarul campioanei CFR Cluj a primit o pasă de la Andrei Burcă. Presingul adversarului nu l-a incomodat foarte tare. Cu toate astea, Bălgrădean a degajat greșit, direct în aut, la câțiva metri de fanionul de la colțul terenului. 

+3 FOTO

Gazdele au aruncat lung de la margine. Goalkeeper-ul a ieșit hazardat până la 7 metri de poartă. Fără să fie incomodat, a boxat greșit mingea, direct la Angel De La Torre. 

+3 FOTO

Spaniolul a recentrat în fața porții, iar Genis Soldevila a îndeplinit o formalitate, cap din 6 metri. A fost scos din ofsaid de Camora și Burcă.

+3 FOTO

Petrescu i-a adus deja înlocuitor lui Bălgrădean

Dan Petrescu a insistat pentru transferul unui portar în această vară, conștient de scăpările lui Bălgrădean. În fruntea listei au fost doi români, Florin Niță și Silviu Lung Jr. 

Cum mutările nu s-au concretizat, campioana României l-a prezentat săptămâna trecută pe italianul Simone Scuffet (26 de ani).

VIDEO Alarmă la CFR! Dan Petrescu, uluit: „Nu mi s-a întâmplat de când sunt aici”

Citește și alte știri din fotbalul european:

Fanii iau cu asalt Arena Națională la returul cu Saburtalo » Câte bilete s-au vândut la debutul lui Dică pe banca celor de la FCSB

Veste șoc din Italia! Un jucător din Serie A, prins dopat! » Fotbalistul riscă o suspendare uriașă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
Sqr.Q
Sqr.Q  •  28 Iulie 2022, 20:02

D.Petrescu e pe faras ...ASTA e SIGUR ! Fotbalistii au "prins"informatia si...procedeaza ca atare ! Burca e mult prea pe faza ca sa scoata vreodata pe cineva din offside, Pufi pe de alta parte NICIODATA nu a facut TREI 3 gafe la rand, in 2 faze inlantuite m ca sa nu mai vorbim de restul "neconcordantelor" cu ceilalti titulari. Una peste alta cfr si-a realizat obiectivul si e deja calificata lucru care nu se poate spune INCA si despre fc fcsb, echipa, asa cum se stie, gigista !

alex_789
alex_789  •  28 Iulie 2022, 12:33

Sa te numesti campioana Romaniei si sa te domineniste neica nimeni in 10 oameni....Am ajuns rau de tot, cu toate echipele romanesti. Vai de noi :(

emy114
emy114  •  28 Iulie 2022, 11:32

Adevarul este ca CFR-ul nu mai este cea fost. CFR e o echipa imbatranita, joaca lent , previzibil, astfel ca nu poate surprinde pe nimeni. Sa te chinui cu o echipa cam de liga a patra de la noi inseamna ca nu ai valoare. Se pare ca era CFR-ului a luat sfarsit , nu cred ca in acest campionat se va mai bate pentru titlu .Este trist ca nici celelalte echipe cu pretentii nu joaca mai nimic, dand astfel sanse reale ungurilor de la Sf. Gheorghe sa castige titlu in Romania .

Vezi toate comentariile (19)
Comentează