INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DINAMO KIEV - BEȘIKTAȘ

Galeria Rapidului, în silenzio stampa » Fanii giuleșteni nu au încurajat-o pe Dinamo Kiev, așa cum se aștepta Lucescu

Articol de , - Publicat joi, 24 august 2023 21:26 / Actualizat vineri, 25 august 2023 01:14

Galeria celor de la Rapid nu a încurajat-o pe Dinamo Kiev la partida din Giulești, cu Beșiktaș, meci contând în manșa tur a play-off-ului Conference League. 

Bucurie la porțile Europei mari » Cum trăiește orașul Sfântu Gheorghe cel mai important meci din istoria lui Sepsi
SEPSI
Bucurie la porțile Europei mari » Cum trăiește orașul Sfântu Gheorghe cel mai important meci din istoria lui Sepsi

Galeria Rapidului nu a încurajat-o pe Dinamo Kiev la meciul cu Beșiktaș

În Peluza Nord, de unde galeria celor de la Rapid își încurajează favoriții, au fost prezente câteva sute de persoane, printre care și liderul suporterilor rapidiști, Liviu Ungurean, alias „Bocciu”.

Cu toate acestea, fanii Rapidului nu au scandat în favoarea lui Dinamo Kiev, așa cum Mircea Lucescu spunea că se așteaptă, la conferința de presă pe care a susținut-o miercuri seară. Ei au luat loc pe scaune și au privit calmi partida.

„În atenția suporterilor noștri, care vor veni mâine la stadion, și care nu sunt cu nimic mai prejos cei turci, vreau să zic un singur lucru. Aș vrea să-i acopere pe cei 1.000 de suporteri turci care vor fi prezenți mâine la meci.

Bineînțeles că mă refer la galeria Rapidului, care și-a anunțat prezența la partidă, și care cu siguranță că se va lua la luptă cu galeria turcilor. Va fi un spectacol, cel puțin din punctul lor de vedere.

Aștept de la galeria Rapidului să fie una europeană, până când Rapidul va reveni și ea în cupele europene”, a declarat, miercuri seară, Mircea Lucescu.

Citește și: 

Andrei Nicolescu despre oferta de un leu a lui Andrei Cionca și reacția unuia dintre acționarii lui Dinamo: „A spus: «Cum să dai cu un leu? Îți mai dau eu 1,2 milioane pentru 10%!»”

Laszlo Dioszegi a stat de vorbă cu Gazeta înainte de Sepsi - Bodo/Glimt: „Să ne calificăm? Ar fi mai mult decât un mircaol!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
godot
godot  •  24 August 2023, 23:19
Postat de bogdanii pe 24 August 2023, 22:25

Daca respectau ce a facut Lucescu pentru Rapid, ar fi fost frumos sa fie cateva cantece, scandari. Pacat

1. Lucescu a primit bani pentru ce a făcut la Rapid, iar respectul se manifestă prin mulțumiri. 2. Galeriile nu sunt de închiriat, nu sunt formații de lăutari.

nicohak55
nicohak55  •  24 August 2023, 23:01

Jurnaliștii ăștia , ***. Nu știu nici măcar , jurnaliști fiind , ce înseamnă și când folosești "silenzio stampa". Citez: "Silenzio stampa (în italiană, “silenzio” – “tăcere”, “stampa” – “presa”) este o expresie care s-a internaţionalizat, astfel că, în nenumărate limbi, inclusiv în română, se foloseşte în forma din limba de origine, atunci când este vorba de refuzul cuiva, din diverse motive, de a comunica cu presa sau, invers, când presa refuză sau amână publicarea unor informaţii de interes public, din raţiuni etice, editoriale, legale sau politice."

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

boooog77
boooog77  •  24 August 2023, 22:35

Păi și ce sa scandeze ? Di-na-mo ? :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează