INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  DINAMO KIEV - BEȘIKTAȘ

VIDEO Mircea Lucescu îi trimite pe ultrașii Rapidului în misiune specială cu Beșiktaș: „Acoperiți-i pe turci!”

Antrenorul celor de la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu (78 de ani), a prefațat partida contra turcilor de la Beșiktaș, din play-off-ul UEFA Europa Conference League. Meciul se joacă joi, în Giulești.
Antrenorul celor de la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu (78 de ani), a prefațat partida contra turcilor de la Beșiktaș, din play-off-ul UEFA Europa Conference League. Meciul se joacă joi, în Giulești.

Articol de , , - Publicat miercuri, 23 august 2023 19:29 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 19:52

Antrenorul celor de la Dinamo Kiev, Mircea Lucescu (78 de ani), se așteaptă ca galeria Rapidului să creeze o atmosferă incredibilă la partida dintre Dinamo Kiev și Beșiktaș, din manșa tur a play-off-ului Conference League. 

  • Dinamo Kiev - Beșiktaș se dispută joi, 24 august, de la ora 20:00. Partida se joacă pe stadionul Giulești, va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe TVR 1
  • Returul e joia viitoare, la Istanbul

Dinamo Kiev joacă din nou în Giulești. Săptămâna trecută, trupa din capitala Ucrainei a înfruntat-o pe Aris Salonic pe arena Rapidului, obținând calificarea după loviturile de departajare. 

Iar Mircea Lucescu, fost tehnician la Rapid, se așteaptă ca galeria alb-vișiniilor, Peluza Nord Rapid, care și-a anunțat prezența la meciul dintre Dinamo Kiev și Beșiktaș, pe pagina oficială de Facebook, să creeze o atmosferă care să dea un avânt elevilor lui „Il Luce”. 

Veste mare pentru FCSB: CSA Steaua și-a dat acordul pentru ca derby-ul cu Craiova să se joace în Ghencea!
FCSB - CSU CRAIOVA
Veste mare pentru FCSB: CSA Steaua și-a dat acordul pentru ca derby-ul cu Craiova să se joace în Ghencea!

VIDEO. Mircea Lucescu se așteaptă ca fanii Rapidului să facă o atmosferă incredibilă la Dinamo Kiev - Beșiktaș

„Relația mea cu fanii lui Beșiktaș a rămas una specială. Au un public incredibil, chiar dacă ei strigă, fluieră, creează presiune asupra adversarului. Am asistat la o scenă la un meci când publicul a obligat un jucător al lui Leipzig să iasă de pe teren. 

În atenția suporterilor noștri, care vor veni mâine la stadion, și care nu sunt cu nimic  mai prejos cei turci, vreau să zic un singur lucru. Aș vrea să-i acopere pe cei 1.000 de suporteri turci care vor fi prezenți mâine la meci. 

Bineînțeles că mă refer la galeria Rapidului, care și-a anunțat prezența la partidă, și care cu siguranță că se va lua la luptă cu galeria turcilor. Va fi un spectacol, cel puțin din punctul lor de vedere. 

Aștept de la galeria Rapidului să fie una europeană, până când Rapidul va reveni și ea în cupele europene”, a declarat Mircea Lucescu. 

Citește și: 

Gigi Becali, anunț clar în privința lui Marius Șumudică la FCSB » Fac tactica împreună: „Mi-a zis: «Dacă joci cu el atacant, îi omori pe toți!»”

Gheorghe Hagi anunță revenirea lui Louis Munteanu: „Cu siguranță că va fi pe teren” + Detalii despre presupusa ofertă din Arabia Saudită

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
realsteaua
realsteaua  •  24 August 2023, 08:32

Aștept să o văd și pe asta. Galeria Rapidului ( una foarte frumoasă, de altfel ) să strige la meci "Hai dinamo" ... Kiev, bine-nțeles. :)))

gojgaru
gojgaru  •  24 August 2023, 07:52

De abia îi aștept pe rapidiști sa scandeze ,Dinamo , Dinamo :)))

Macemil
Macemil  •  23 August 2023, 23:14

Da boss, cum zici tu boss, ce zici tu e lege, ai o relatie speciala cu besiktas , ai o relatie speciala cu ucrainienii, nu stim nici noi boss cum sa facem, slava ... Besiktas e bine, boss?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează