INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  URARTU - FARUL

Înainte de returul cu Urartu, Gică Hagi le-a dezvăluit armenilor „singurul defect al Farului”

Gică Hagi, la conferința de presă
Gică Hagi, la conferința de presă

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2023 21:09 / Actualizat miercuri, 02 august 2023 21:14

Gică Hagi (58 de ani), antrenorul campioanei Farul, a prefațat returul „dublei” cu Urartu din turul 2 preliminar al Conference League.

După 3-2 în tur, la Ovidiu, Farul o va înfrunta pe Urartu, campioana Armeniei, la Erevan. Manșa retur este programată joi, de la ora 19:00, liveTEXT pe GSP.ro.

Gică Hagi a prefațat duelul din Armenia, unul care va decide echipa calificată în al treilea tur preliminar din Conference League. Antrenorul „marinarilor” speră să nu se repete scenariul din primul tur preliminar al Ligii, când Farul a fost învinsă la retur, 0-3, după ce câștigase la Ovidiu.

Veste DEVASTATOARE pentru Adrian Mititelu: „Ne suspendăm activitatea!”
FCU CRAIOVA
Veste DEVASTATOARE pentru Adrian Mititelu: „Ne suspendăm activitatea!”

Gică Hagi, înainte de Urartu - Farul: „Mă aștept la mai multă luptă decât în tur”

„Vom juca un meci important, de cupe europene, unde ne dorim să avem o prestație foarte bună, ca la Constanța. Ne cunoaștem adversarul, vrea să joace fotbal și iese la joc. Din punctul meu vedere, ca idee de joc, ne asemănăm. Așa că va fi un meci foarte interesant.

Totul va depinde de micile detalii. Sperăm să fim mai inspirați decât ei. La Constanța am văzut un meci foarte, foarte competitiv, cu două echipe care au jucat fotbal, care au înscris goluri. Am avut fiecare momentele noastre. Cred că mâine va fi la fel.

Urartu este o echipă cu identitate foarte bună, cu fotbal și jucători foarte buni. Așa am spus și la Constanța, înainte de meci. Știam că întâlnim o echipă pe care dacă o lași, știe să joace fotbal.

Vorbim despre o campioană și trebuie să ai respect față de o echipă campioană. Așa suntem și noi o echipă campioană și cred că știm să jucăm fotbal.

Va fi o luptă, vom încerca să ne impunem, chiar dacă aștept să fie mai multă luptă decât la Constanța”, a precizat Hagi la conferința de presă.

Gică Hagi numește „singurul defect” al Farului: „Nu avem experiență europeană”

Întrebat de jurnaliștii armeni despre clubul la care este antrenor-finanțator, Hagi a vorbit despre aspirațiile Farului:

„Ușor, ușor, am început cu toții să ne dorim să devenim campioni, să câștigăm. Avem un proiect pe care vrem să-l creștem an de an, să devenim unul dintre cluburile importante din România.

Singurul defect pe care-l avem acum este că nu avem experiență europeană, dar încercăm să ne autodepășim”.

Nu putem trăi cu rezultatul dinainte, avem această experiență de la dubla cu Sheriff. E meci în deplasare, foarte greu. Trebuie să ne depășim, să facem un meci mare. Orice fel de joc trebuie să facem, îl vom face pentru a ne întoarce calificați acasă. 

- Gică Hagi, antrenor Farul

Mai multe știri de actualitate:

Rapid rezolvă o problemă uriașă: „Închidem transferul în 1-2 zile”

FRF face o alegere-surpriză pentru postul de selecționer la naționala U20: a început Școala de Antrenori la 25 de ani și l-a impresionat pe Dan Petrescu

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
tomaescu
tomaescu  •  03 August 2023, 10:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

johny2003
johny2003  •  02 August 2023, 23:29
Postat de magic4ever pe 02 August 2023, 21:30

Farul cred ca o sa fie eliminata....

Tu crezi ca "doar div B" e a voastra, dar nu vrei sa recunosti, desi va pregatiti intens ptr asta...)))))

elgabri
elgabri  •  02 August 2023, 21:40

Cum nu au experienta Europeana ?? ce vrajala .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează